ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت نخ برای قلاب ماهیگیری در مایا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستانHeart
من چوب ماهیگیری و قلابشو ساختم ولی هر چی فکر کردم نفهمیدم چطوری باید نخشو بسازم Shy
چطور باید نخ برای قلاب ماهیگیری در مایا ساخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Smile

با تشکــــــــــــــHeartــــــــــــــــــــــر
سلام.

روال كليش اينه كه يه curve مي كشي در مسيري كه مي خواي نخ اونجا باشه.
يه circle هم مي كشي كه سطح مقطع نخ رو نشون مي دهه ،
از قسمت edit curve يه مقداري سگمنت ها رو edit مي كني و تعدادشون رو مشخص ( اتوماتيك هست )
بعد delete history و ... رو مي زني.
بعد اول Curve و بعد circle رو انتخاب مي كني يا بلعكس ( دقيق يادم نيست ) ، بعد از منوي surface بايستي extrude رو بزني. در واقع بايد circle رو بتوني روي مسير curve حركت بدي تا مسير curve حجم بگيرهه.
حالا يه سري تنظيمات دارهه ، مثلا polygon باشه nurb باشه ، in path باشه و ... كه دقيق تنظيمات بخش اولش يادم نيست بايد در حالت هاي مختلف امتحانش كني تا جواب بگيري.
خروجي هم nurb بگير كه بعد از ايجاد اگر خاصتي بتوني اتوماتيك تعداد face ها و ... رو كنترل كني و در نهايت به polygon تبديلشون كن ، مستقيم هم مي توني اين كار رو كني

البته باز بايد يه آموزش ببيني ، اما اميدوارم يه ديد كلي از روال انجامش بهت دادهه باشم.

موفق باشي.
سلام دوست عزیز یه بخشاییشو فهمیدم فقط چنتا چیز

نقل قول: در نهايت به polygon تبديلشون كن
چطور باید به polygon تبدیلش کنم قبلا هم برام پیش امده بود بیخیالش شدم رفتم یه کار دیگه کردمWhistle

HeartHeartHeart

دستتون درد نکنه تونستم بسازم ولی از نوع polygon نیست همون surface استTongue
HeartHeartHeart
surface جزء انواعشون نيست ، احتمالا منظورتون nurb هست. subdiv و polygon هم 2 نوع ديگش هستن.
براي تبديل بايد از منوي surface دنبال convert اي چيزي باشيد ،‌اسم گزينه دقيق يادم نيست متاسفانه ... .
بعد nurb رو به polygon تبديل مي كنيد.

يه روش ديگه هم داشت كه فقط مسير ماوس تو ذهنم موندهه و خيلي دم دست بود ،‌البته فكر كنم براي تبديل subdiv به poly و ... استفاده مي كردم.

توي منوهاي بالايي جفت فايل و ... شايد چيزي به همين نام subdiv يا modify بود بعد convert و بعد يه ليستي داشت از انواع موجود براي convert.

سعي كنيد در نهايت به polygon برسيد ، چون هم مي شه rig اش كرد و هم بهينه تر و شناخته تر شده تر و هم سبك ترهه و هم بخوايد بين نرم افزار ها بگردونيدش شناخته تر شده ترهه و هم UV اش رو مي شه گرفت و كلا بهترين حالت هست.

موفق باشيد.

هر چيزي رو مستقيم نمي شه به اون يكي تبديل كرد و يه سري اولويت هايي رو بايد در نظر بگيري ،‌مخصوصا از نظر بهينه سازي و ... .