يه مقدار درباره
www.codevig.com كه تو اول سايت مي بينيم
توضيح بديد
چون من كه رفتم تو اين سايت به چيزاي جالبي بر خوردم
ظمنا مسولين اين سايت همون مسولين
www.codevig.com
هستند يا نه ؟
كدويج يه سايت حرفه اي هست براي سورس و مقاله هاي علمي. و قصدش اينه كه كاملا حرفه اي و قوي به بحث نرم افزار نگاه كنه .
در اين سايت شما و يا هر كدوم از دوستان كه يه برنامه كاملا حرفه اي نوشتن و چيزي هست كه ميتونه بدرد خيلي ها بخوره رو با عكس و تفسيرات تقريبا كامل (اگه بشه حتي با يه ورژن ترايال) در اختيار سايت قرار بدن (با دو قيمت همراه با سورس و بدون سورس) بعداز بررسي اونو تو سايت قرار ميديم و از اون به بعد هر كسي خواست ميتونه برنامه رو بخره .
شما حتي ميتونيد مقالات كاملا علمي كه بصورت پروژه توي دانشگاهتون انجام داديد رو بديد براتون بفروشيم و يا برنامه هايي كه تو دانشگاه براي كارتون ساختيد رو بدبد تا در معرض ديد همه باشه تا بخرن.
متولي اون هم اين سايت و مديرش هم آقاي مهدي ويروس (از دوستان همينجا) هست.
بابا چه اتفاقاتي كنار گوش آدم مي يفته و نمي فهمه
من مي دونستم اين سايت هست ولي تا اونجا كه يادمه دقيقا همين سايت بود يعني فكر مي كردم دو تا دامين براي يه سايت
اولا اينكه نرم افزار هاش انتخاب شدس خيلي خوبه دوما يه نرم افزار ديدم كه خيلي كيف كردم نصف راه پروژه More رو رفته نصف ديگش هم كاري نداره
ولي سايت خيلي خوبيه آما اطلاع رساني در رابطه باهاش كم كرديد
منظورت كدوم پروژه بيد جيگر
سلام
من چند وقت پيش توي سايت رجيستر شدم و قرار شد كه بعد راه اندازي كامل اطلاعات نرم افزار را در سايت قرار بدند اما هنوز خبري نشده است :cry:
نم دونم كه اين سايت راه اندازي كامل شده يا هنوز در مرحله تست قرار داره :?:
با تشكر از همه دست اندركاران
:wink:
جالبه
ما هم مي تونيم برنامه هامون رو براي فروش بزاريم ( البته بعد از بررسي )
قسمت درخواست پروژه هم به سايت كد ويج منتقل شد و ديگه تو ايران ويج نيست.
در ضمن هر كسي برنامه اي داره و يا ميخواد برنامه اي بخره ميتونه با آقاي مهدي ويروس هماهنگ كنه.يا از طريق خود سايت اقدام كنه.
تو كد ويج اين حالت هم وجود داره كه كسي برنامه سفارش بده و
بقيه براش بنويسن
اگه وجود داره ما كجاي كدويج بايد بريم تا سفارشات رو ببينيم
و براي دوستاني كه خواستار هستند برنامه بنويسم
Iron_Fist نوشته است:تو كد ويج اين حالت هم وجود داره كه كسي برنامه سفارش بده و
بقيه براش بنويسن
اگه وجود داره ما كجاي كدويج بايد بريم تا سفارشات رو ببينيم
و براي دوستاني كه خواستار هستند برنامه بنويسم
شما توي همون قسمت درخواست پروژه برو اگه ديدي برنامه اي رو ميتوني تهيه كني به وب مستر سايت ايميل كن و بگو كدومش رو ميخوايي انجام بدي بعد با اون طرف هماهنگ ميشه در صورت تاييد مجدد برنامه به شما ميگيم كه انجامش بدي.
بهتره ايميل
webmaster@codevig.com
رو صفحه اول و چند جا بزاريم جلو چشم باشه
و در مورد اقاي ريزوندي
من نگرفتم چي گفتين ولي اگه برنامه دارين كه ميخواين بزارين تو سايت خوب هماهنگ كنيد من ميزارم اين يكي دوروزه هم سرم بدجوري شلوغ شد يهو :cry:
برنامه هاي درخواستي عنوان هاشون ناقصه
و توضيحات هم ندارند
تكليف چيه ؟