ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در نصب بیسکام
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

وقتی میخوام ورژن 2.0.7.3 بیسکام رو نصب کنم ارور میده که باید مجدد نصبش کنین و یه فایلی رو میگه که نمی تونه پیداش کنه!!

نسخه های قدیمی رو براحتی نصب می کنه اما اینو نه ..

ویندوز سون 64 بیتی

چیکارش کنم؟

اون فایله ناشناس رو از کجا پیداش کنم Biggrin
سلام رسول جان
ایراد واسه اینه که نرم افزار patch نشده
پوشه نرم افزار یه فایل patch هست اون و اجرا کنید و به آدرسی که نرم افزار و نصب کردید برید و bacavr.exe رو انتخاب کنید تا روش patch بشه
بعد restart کنید

فیلم مراحل نصبش رو واست گذاشتم
سلام مجدد
از PATCH نیست
منم امروز رو لپ تاپ یکی از بچه ها با این مشکل برخوردمBiggrin
این دوستمون تازه ویندوز عوض کرده بود، درایورهاش نصب نبودن
شاید از نصب درایورها باشه
شاید باید نسخه 64 تهیه کنید
و شایدم باید بگردید فایل گمشده رو پیدا کنیدBiggrin

آخر کسی چه میداند که این راه زین کجا خواهد رسیدBiggrin
(۰۵-آبان-۱۳۹۲, ۲۳:۰۹:۵۱)r0b0 نوشته است: [ -> ]سلام رسول جان
ایراد واسه اینه که نرم افزار patch نشده
پوشه نرم افزار یه فایل patch هست اون و اجرا کنید و به آدرسی که نرم افزار و نصب کردید برید و bacavr.exe رو انتخاب کنید تا روش patch بشه
بعد restart کنید

فیلم مراحل نصبش رو واست گذاشتم

سلام ممنون

نه از patch نیست ..

منم ویندوز لپ تاپم رو عوض کردم و اینطوری شده

64 بیت نصب کردم دیگه!!

اگه منطورتون بیسکام 64 بیته که باید بگم فکر میکنم 64 بیته Biggrin

حالا به نظرت کدوم درایورش نصب نشده

توی device manager که نگاه می کنم هیچ مورد نصب نشده ای رو نشون نمیده یعنی چیز زردی نبود توش Biggrin
اقا من همین ورژن رو نصب کرده بودم (تو لپ تاپ با ویندوز7)در ظاهر مشکلی نداشت اما یه سری از برنامه هایی رو که مینوشتم اصلا اجرا نمیکرد.(تو پروتئوس).گرفتم پاکش کردم و همون ورژن قبلی رو نصب کردم.خلاص
دلیل اصلی که اصرار دارم ورژن جدید باشه اینه که از پروگرامر usb پشتیبانی می کنه ..

ورژن قدیمی پشتیبانی نمیکنه!!

نکته مهم اینه که مشکل در نصب ویندوز هستش

آخه من همین ورژن جدید بیسکام رو قبلا با ویندوزی که از اول روی لپ تاپ بیرون زده بودن بخوبی به پروگرامر usb وصل کرده بودم

اما الان که خودم ویندوز نصب کردم حتی خود برنامه بیسکام هم باز نمیشه چه برسه به شناخت پروگرامر Biggrin
(۰۶-آبان-۱۳۹۲, ۱۵:۰۵:۳۹)رسول نوشته است: [ -> ]حالا به نظرت کدوم درایورش نصب نشده

توی device manager که نگاه می کنم هیچ مورد نصب نشده ای رو نشون نمیده یعنی چیز زردی نبود توش Biggrin[/color]

نمیدونم رسول جون
حالا این مشکل دوستمون و بررسی میکنیم
اگه رفع شد اطلاع میدم مشکل از کجا بود
(۰۵-آبان-۱۳۹۲, ۲۲:۲۴:۱۸)رسول نوشته است: [ -> ]سلام

وقتی میخوام ورژن 2.0.7.3 بیسکام رو نصب کنم ارور میده که باید مجدد نصبش کنین و یه فایلی رو میگه که نمی تونه پیداش کنه!!

نسخه های قدیمی رو براحتی نصب می کنه اما اینو نه ..

ویندوز سون 64 بیتی

چیکارش کنم؟

اون فایله ناشناس رو از کجا پیداش کنم Biggrin
ویندوز من 32 بیتیه
درایوراش کاملن
ولی بعضی وقتا این ارور رو میده