۲۱-بهمن-۱۳۹۲, ۱۴:۲۱:۱۸
۲۱-بهمن-۱۳۹۲, ۱۴:۳۶:۲۹
این فونت خانم وطن دوست بهم دادن که خیلی قشنگه ولی بدرد ال ای دی بستن نمی خوره
حالا من یه سوالی داشتم
من تو کرل نمی تونم برای متن فارسی فونت انتخاب کنم؟مشکل از چی میتونه باشه؟
حالا من یه سوالی داشتم
من تو کرل نمی تونم برای متن فارسی فونت انتخاب کنم؟مشکل از چی میتونه باشه؟
۲۱-بهمن-۱۳۹۲, ۱۴:۴۸:۰۰
یه نکته : شما با استفاده از اشکال هندسی و ابزار متن تویه فتوشاپ فکر کنم بتونید چنین طرح هائی رو پیاده کنید.
هر چند کورل خیلی حرفه ای تره.
کافیه بعد از ترسیم شکل هندسی مربوطه،ابزار متن رو انتخاب کنید و ماوس رو ببرید لبه های شکل هندسی ،ماوس شکل خاصی
پیدا میکنه و بعدش شروع کنید به تایپ متنتون.
البته بهتره بعد از انتخاب شکل هندسی از نوار خصوصیات بالای صفحه،خاصیت Path مسیر رو براش انتخاب کنید تا خطوط
شکلتون نشون داده نشه.
آقای سیدی کارشون خیلی حرفه ای هست،بازم از ایشون سوال کنید.من در حد اطلاعات خودم پاسخ دادم.
هر چند کورل خیلی حرفه ای تره.
کافیه بعد از ترسیم شکل هندسی مربوطه،ابزار متن رو انتخاب کنید و ماوس رو ببرید لبه های شکل هندسی ،ماوس شکل خاصی
پیدا میکنه و بعدش شروع کنید به تایپ متنتون.
البته بهتره بعد از انتخاب شکل هندسی از نوار خصوصیات بالای صفحه،خاصیت Path مسیر رو براش انتخاب کنید تا خطوط
شکلتون نشون داده نشه.
آقای سیدی کارشون خیلی حرفه ای هست،بازم از ایشون سوال کنید.من در حد اطلاعات خودم پاسخ دادم.
۲۱-بهمن-۱۳۹۲, ۱۵:۲۱:۱۵
۲۱-بهمن-۱۳۹۲, ۲۰:۲۰:۰۹
(۲۱-بهمن-۱۳۹۲, ۱۴:۴۸:۰۰)فاطمه وطن دوست نوشته است: [ -> ]آقای سیدی کارشون خیلی حرفه ای هست،بازم از ایشون سوال کنید.من در حد اطلاعات خودم پاسخ دادم.
لطف دارین. من کورل کار کردم. ولی قدیما.
الآن بیشتر با فتوشاپ کارمو راه میندازم. وقتی ضروری نیاز دارم میرم سراغ کورل.
درباره سؤال این بخش هم خیلیا از من می پرسن. منم یه بار گشتم و اینو پیدا کردم.
البته پلاگین مخصوص هم هست برای این کار، ولی این یکی بدون پلاگین آموزش میده:
[attachment=11028]
۲۱-بهمن-۱۳۹۲, ۲۲:۵۹:۴۰
(۲۱-بهمن-۱۳۹۲, ۱۴:۳۶:۲۹)hadikh73 نوشته است: [ -> ]حالا من یه سوالی داشتماین سوال منم لطفا جواب بدین
من تو کورل نمی تونم برای متن فارسی فونت انتخاب کنم؟مشکل از چی میتونه باشه؟
با تشکر
۲۱-بهمن-۱۳۹۲, ۲۳:۰۷:۵۷
(۲۱-بهمن-۱۳۹۲, ۲۲:۵۹:۴۰)hadikh73 نوشته است: [ -> ](۲۱-بهمن-۱۳۹۲, ۱۴:۳۶:۲۹)hadikh73 نوشته است: [ -> ]حالا من یه سوالی داشتماین سوال منم لطفا جواب بدین
من تو کورل نمی تونم برای متن فارسی فونت انتخاب کنم؟مشکل از چی میتونه باشه؟
با تشکر
من کلاً فونت زیاد روویندوزم هست اما داخل کورل شاید 1/4 اونا فعالن و میشه انتخابشون کرد.
۲۱-بهمن-۱۳۹۲, ۲۳:۰۹:۱۹
(۲۱-بهمن-۱۳۹۲, ۲۳:۰۷:۵۷)Ambassador نوشته است: [ -> ]من کلاً فونت زیاد روویندوزم هست اما داخل کورل شاید 1/4 اونا فعالن و میشه انتخابشون کرد.من هر چی انتخاب می کنم خودش به صورت پیش فرض میره روی Arial
۲۲-بهمن-۱۳۹۲, ۰۰:۲۴:۱۸
۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۱۸:۲۳:۴۲
سلام
چطوری می تونم تو کورل یه متن به صورت یک خط بنویسم؟
می خوام ال ای دی که می چینم کم باشه؟
با تشکر
چطوری می تونم تو کورل یه متن به صورت یک خط بنویسم؟
می خوام ال ای دی که می چینم کم باشه؟
با تشکر
۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۱۸:۴۰:۴۳