۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۰:۵۱:۲۴
۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۲:۱۹:۱۱
(۲۴-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۴:۲۸:۵۵)Ambassador نوشته است: [ -> ]سلام
این کارو با دست دو خطه کردم. می خوام بدونم چطور میشه داخل کورل بطور خودکار این کار رو انجام داد.
ممنون
سلام،لطفا اینو تست کنید.
1- متنتان یا طرحتونو باز میکنید.
2- از منوی windows->Dockers->Contour یا کلید ترکیبی ( ctrl+f9) می زنیم.
3- یک پنل در سمت راست ظاهر میشود،از بالای کادر دوم بر حسب سانتی متر مقدار 0.5 را وارد کنید ( هر عددی که میخواهید) و در انتها Apply میزنید.
4- حتی میتوانید با کمک Break Contour خطوط بیرونی که ساختید رو از طرحتون جدا کنید.برای اینکار منوی Arrange->Break Contour را انتخاب کنید.وبعد و تغییرات مورد نظر را انجام دهید.
۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۶:۱۲:۲۰
(۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۲:۱۹:۱۱)فاطمه وطن دوست نوشته است: [ -> ]سلام،لطفا اینو تست کنید.
1- متنتان یا طرحتونو باز میکنید.
2- از منوی windows->Dockers->Contour یا کلید ترکیبی ( ctrl+f9) می زنیم.
3- یک پنل در سمت راست ظاهر میشود،از بالای کادر دوم بر حسب سانتی متر مقدار 0.5 را وارد کنید ( هر عددی که میخواهید) و در انتها Apply میزنید.
4- حتی میتوانید با کمک Break Contour خطوط بیرونی که ساختید رو از طرحتون جدا کنید.برای اینکار منوی Arrange->Break Contour را انتخاب کنید.وبعد و تغییرات مورد نظر را انجام دهید.
سلام ممنون از لطفتون جواب داد
انشاا.. شب هرچی آمار بتونم از اون سوالتون درمیارم...
۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۱:۴۳:۳۰
سلام
تا اینجا با خبر شدم که هر دستگاه cnc نرم افزار مختص خودش رو داره همراه با قفل سخت افزاری.
تا اینجا با خبر شدم که هر دستگاه cnc نرم افزار مختص خودش رو داره همراه با قفل سخت افزاری.
۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۱:۳۰:۰۵
من بیشتر دنبال اینم بفهمم بعد از طراحی تو کورل چطوری طرحو میبرن تو برنامه مربوط به cnc و بعد دستگاه برش میده ؟
یعنی قابلیت برنامه چطوریه؟
نمونه اگر دارید لطفا بذارید.
۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۷:۳۱:۴۷
(۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۱:۳۰:۰۵)فاطمه وطن دوست نوشته است: [ -> ]من بیشتر دنبال اینم بفهمم بعد از طراحی تو کورل چطوری طرحو میبرن تو برنامه مربوط به cnc و بعد دستگاه برش میده ؟
سلام
من دیدم که نرم افزار کورل رو باز می کنه و نرم افزار خودشم باز می کنه و بعد خیلی راحت طرحی که داخل کورل هست رو انتخاب و بعد درگش می کنه داخل نرم افزار خودشون.(یعنی تبدیل فرمت نداره)
چشم بتونم اطلاعات دقیق تری در میارم...
۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۱:۴۶:۲۲
سلام
CTRL+F9 رو بزنین
حالا یه نوار سمت راست باز میشه توی اون فاصله و بقیه تنظیمات انجام بدین و حالا apply رو بزنین
باید روی خط ایجا شده کلیک راست کنین و Break رو بزنین
مثل اینکه سوتی دادم
مدیر لطفا حذف کنه
CTRL+F9 رو بزنین
حالا یه نوار سمت راست باز میشه توی اون فاصله و بقیه تنظیمات انجام بدین و حالا apply رو بزنین
باید روی خط ایجا شده کلیک راست کنین و Break رو بزنین
مثل اینکه سوتی دادم
مدیر لطفا حذف کنه
۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۵:۳۵:۰۵
سلام
هادی خان درسته که.
اون نرم افزار اسمش میگفت cnc cut هستش و تمام فایل هایی رو که با کورل و اتوکد ذخیره میکنم میشه باهاش باز کزد.
می گفت که فایل های مورد نظر رو داخل اون نرم افزاره ایمپورت می کنیم. ( نمونه هم من که ندارم)
هادی خان درسته که.
اون نرم افزار اسمش میگفت cnc cut هستش و تمام فایل هایی رو که با کورل و اتوکد ذخیره میکنم میشه باهاش باز کزد.
می گفت که فایل های مورد نظر رو داخل اون نرم افزاره ایمپورت می کنیم. ( نمونه هم من که ندارم)
۱۹-دى-۱۳۹۳, ۱۹:۱۸:۱۷
سلام
دوستان یه زحمت بکشید یه کلمه شیرینی سرا رو بصورت نستعلیق بنویسید و jpgش رو برای من ارسال کنید
نستعلیق خودم بهم ریختس
دوستان یه زحمت بکشید یه کلمه شیرینی سرا رو بصورت نستعلیق بنویسید و jpgش رو برای من ارسال کنید
نستعلیق خودم بهم ریختس
۰۹-اسفند-۱۳۹۳, ۱۲:۱۸:۱۰
سلام
رفتم برش لیزر یه طرح بزنم اندازه هاش درست نبود. گفت بعضیا میارن با اندازه دقیق و گفتن یه سایت هست که اندازه بهش میدیم و آنلاین برامون طرح می زنه. کسی میدونه آدرس سایته چیه؟
رفتم برش لیزر یه طرح بزنم اندازه هاش درست نبود. گفت بعضیا میارن با اندازه دقیق و گفتن یه سایت هست که اندازه بهش میدیم و آنلاین برامون طرح می زنه. کسی میدونه آدرس سایته چیه؟
۰۹-اسفند-۱۳۹۳, ۱۸:۳۲:۵۹
سلام
من می خوام یک همچین طرحی بزنم. یعنی یه جعبه بسازم که با اینجور برشی دیواره ها داخل هم چفت بشن. اینکه چه اندازه دقیقی بزنم مشکل دارم
[attachment=13166]
من می خوام یک همچین طرحی بزنم. یعنی یه جعبه بسازم که با اینجور برشی دیواره ها داخل هم چفت بشن. اینکه چه اندازه دقیقی بزنم مشکل دارم
[attachment=13166]