ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوالات مربوط به کورل corel...
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
سلام به دوستان

هر چند بعضی دوستان مثل بهزادی قبولش ندارن :-) اما ما چاره ای نداریم باید با همین کورل کار کنیم.

من یه دایره یا یک مربع و یا یک کلمه داخل محیط کورل میکشم حالا چطور میتونم خطوطش رو خودکار بصورت نقطه نقطه دربیارم، ؟ البته نه نقطه نقطه مثلاً می خوام جای ال ای دی روش مشخص کنم تا cNC‌ برش بزنه.
نگین باید بشینم دونه دونه با دست سوراخ ها (نقطه ها) رو بزارم روی خط :-)

امید جان خوبین؟ ... :-)
سلام

دوستان این طراحی ارقام بصورت دیجیت داخل کورل معضلی شده. کسی تجربه طراحی ارقامم دیجیتال رو داره؟

هادی جان شما خوبین :-)
(۲۰-بهمن-۱۳۹۲, ۱۵:۳۳:۰۴)Ambassador نوشته است: [ -> ]سلام

دوستان این طراحی ارقام بصورت دیجیت داخل کورل معضلی شده. کسی تجربه طراحی ارقامم دیجیتال رو داره؟

هادی جان شما خوبین :-)
سلام دقیقا نفهمیدم چی گفتین
یکم واضح تر میشه بگین
تا دلت بخواد از این طرح ها کشیدمBiggrin
میدونم :-)

من در حال حاضر یه رقم دیجیت میخوام, در نظر بگیرید که میخوام عدد 8 رو نمایش بدم, اگه داشته باشید اندازش رو خودم تغییر میدم.
بفرمایید
خودتون دیگه قسمتای اضافیشه حذف کنین
اینم به طرح دیگه

[attachment=11013]
(۲۰-بهمن-۱۳۹۲, ۱۵:۴۲:۴۵)Ambassador نوشته است: [ -> ]میدونم :-)

من در حال حاضر یه رقم دیجیت میخوام, در نظر بگیرید که میخوام عدد 8 رو نمایش بدم, اگه داشته باشید اندازش رو خودم تغییر میدم.

فونتش هست...

بعدشم به راحتی میشه طراحیش کرد...
با فونت اصلا نمیشه کاری کردWhistleیعنی طرحی که میده بدرد ال ای دی بستن نمی خورهWhistle
(۲۱-بهمن-۱۳۹۲, ۰۲:۴۰:۰۶)hadikh73 نوشته است: [ -> ]با فونت اصلا نمیشه کاری کردWhistleیعنی طرحی که میده بدرد ال ای دی بستن نمی خورهWhistle

چرا؟
(۲۱-بهمن-۱۳۹۲, ۰۲:۴۸:۳۴)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]چرا؟
مثلا 8 که میده هر قطعه دوتا ال ای دی دارهBiggrin
کلا طرح هاش فانتزی هستن
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9