ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آپ لود صفحات وب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[b]با سلام خدمت تمام بچه های با حال ایران ویج
من سعید... عضو جدید ایران ویج هستم
من به تازگی طراحی وب را با نرم افزار ها یی مثل Dreamwavwer
و یا adobe golive
یاد گرفتم.
اما نکته اصلی اینجاست که نمی دانم چگو نه صفحات و پوشه هارا اپ لود کنم و یا چگونه با یک
سایت اف پی تی ارتباط بر قرار کنم
از تمامی برو بچس طراح وب خواهشمندم که به این سوال من جواب بدین Biggrin Biggrin Biggrin
سلام دوست عزيز
اولا بهت تبريك ميگم كه اينجارو پيدا كردي ! چون يه عالمي برا خودش !! :)
در جوابت هم بايد بگم كه من با Dreamwaver تا حالا كار نكردم و نمي دونم چه جوري ميشه با هاش ارتباط FTP بر قرار كرد .
ولي براي اين كار بهت برنامه CuteFTP رو معرفي ميكنم . ببين يعني خوراك همين جور كاراست !! بهت پيشنهاد ميكنم يه بار امتحانش كني! 8)
سلام!!
رو هاست مجاني مي خواي آپلود كني ؟؟ اگه غير اينه با همون اكسپلورر ميشه!
سلام
اقاي كامران بعضي وقتها نميشه با اكسپلورر اين كار را كرد.براي اينكه امكان باز كردن ftp فعال بشه بايد بري به control panel بعد قسمت Add or Remove در اونجا قسمت Add/Remove windows component را انتخاب كني بعد روي قسمت iis دبل كليك كني و در صفحه باز شده file transferprotocol[ftp] را علامت بزني.مال من بعد از اين كار همه ftp ها را باز ميكنهواگه نميتوني اين كار را انجام بدي بايدftp explorer مثل همون ftpcute داونلود كني
سلام
امیر اقا لطفا اگر بر نامه پیشنهاد می کنید ادرسش رو هم بدین تا بتوانم دانلود ش کنم :?:

با تشکر سعید
عزيز اين برنامه رو اگه بخوايي از اينترنت بگيري ، اولا با سرعت اينترنت ايران بايد يه يكي دو سالي صبر كنيAmaze ، دوما پوليه. من اين برنامه رو تو سري سي دي هاي King of Programs ديدم ، و در واقع باهاش كاركردم . :)