سلام دوستان گل گلاب.
خوب هسین؟؟ یه سوال خیلی کلی داشتم.
دیگه به این نتیجه رسیدم Avr بدرد نمیخوره.
رفتم چندجا سر کار اما... .
پروژه هایی که میدادن arm , qt و پردازش تصویر بود منم که بلد نبودم.
یه چیزای دیگه ای هم بود اما یادم نیس.
واما اولین سوال کلی ام:
Arm بهتر یا pic ؟ یه جوری توضیح بدید من تازه وارد هم بفهمم ممنون.
به نظرتون بازار کار کدوم خوبه؟؟
سوال دوم شما خودتون بخواین یکیشوون انتخاب کنید کدوم انتخاب میکنید؟؟
اون چیزی که خودم فهمیدم میکرو های ارم خیلی گرونترن.
من هیچ وق از برنامه نویسی خوشم نیومده. همیشه کار طراحی و... دوس داشتم اما انگار همه چی تویه دنیای الان برنامه نویسی اینو بلد نباشی... .
بحث برنامه نویسی ی چیز ، پردازش تصویر(الگوریتم) هم ی چیز ، اینا اصلا ربطی به هم ندارن ، طرف یا می خواد پول نده یا خیلی بی سواد تشریف داره که از ی برنامه نویس می خواد کار پردازش تصویر انجام بده ، چون کلا از هم جدا هستن.
اگه اینطوری بود که الان من ی سیستم عامل می نوشتم ! ولی چون روش کار(الگوریتم)بلد نیستم چنین چیزی امکان نداره.
البته این بحث فقط توی برنامه نویسی نیست!
فلان جا آگهی زده به یک گرافیست مسلط به فتوشاپ ترجیحه خانم نیازمنیدم!
یکی نیست به این بگه آخه ... گرافیک بحثش با ابزار کار(فتوشاپ)جداست.طرف شاید بهترین گرافیست دنیا باشه ولی فتوشاپ بلد نباشه و یا بلعکس فتوشاپ بلد باشه ولی نتونه ی طراحی با اصول و قائده انجام بده.
متاسافانه اکثر افرادی که در این زمینه کار می کنن اطلاعاتی در مورد گرافیک ندارن و نتیجه اش این طراحی های افتضاح میشه!
حالا نتیجه این تفکرات چی میشه؟؟
هیچی دیگه ، پسر مش غلام حسین زپرتی هم می ره با فتوشاپ کار می کنه و پول درمیاره... در حالی که کارش از بیخ غلطه
ممنون عزیز.
نه اون اقایی که میخاس پیشش کار اونجوری نبود. آدم خیلی خوبی بود. بهشم گفتم پردازش تصویر qt و Arm بلد نیسم. اصلا به ما الکترونیکی ها پردازش تصویر یاد نمیدن فقط متلب در سطح محاسبات و تحلیل میگن اما ارم و Qt یه جورایی مرتیط با الکترونیک. حالا تعریف میشه
بعدش امد یه پروژه دیگه بهم داد اما اکثر پروژه هایی که دیدم توشون Arm بود. و جوریه که الان مهندسا الکترونیک به برنامه نویسی و.. مسلط نباشن یه جورایی انگار... .
حالا بیخیال.
فعلا فقط میخام بدونم فرق بین Arm و pic تویه چیه؟؟ کلا یه مقایسه جزیی دوستان برام بکنن خیلی ممنون میشم.
باتشکر فراووون.
سلام
شما فرض کنید اسپم هه :-)
Pic کار نکردم
ولی arm ها تا جایی که حس کردم بیشتر جهت گیریشون سمت کارهای embedded هست( میکرو های سطح بالای آرم بیشتر برای سیستم عامل و... بهینه شدن)
ولی میکرو های ارزون خوبی هم هست که در مقایسه با امکاناتشون خیلی خوبن... مثلا همین LPC1768
من خودم فقط با اتمل کار کردم..
واقعیت اش اینکه، مدل هایی از اتمل که ایران گیر میاد، خیلی محدودن
با qt کاری ندارم..
ولی برای پردازش تصویر میشه چند انتخاب داشت:
پردازش تصویر رو اصولی با خوندن فرمول های ریاضیش و کتاب هاش یاد گرفت.. .که شدیدا تخصصی میشه، یا همینطوری خودتون کار کنید تا بصورت تجربی آشنا بشین
برای قسمت برنامه نویسیش، بازم میتونید راه های مختلفی رو انتخاب کنید
کار کردن با برنامه هایی مثل متلب
کار کردن با کتابخونه هایی که برای برنامه نویسی و... آماده کردن مثل openCV و...
برنامه نویسی مستقیم هر الگوریتم
که آخریش شدیدا پیشنهاد میشه
چون شما می تونید الگوریتمتون رو تو محیط های مختلفی مثل میکرو ها و یا بورد های آرم و... پیاده کنید(با سرعت بیشتر و عملکرد بهتر)
از همه مهمتر، شما ابتکار عمل خواهید داشت و می تونید روش های جدیدی رو امتحان کنید...
استاد اومد... فعلا :-)
به نظر من
اولین قدم شما بهتره زبان C یا C++ رو خوب یاد بگیرین
حالا با دونستن اون
1.QT میتونین کار کنین چون کد نویسیش با C++ هست
2.پردازش تصاویر و OpenVC میتونین کار کنین چون اکثر مثالهاش با ++C هست
3.انواع میکروها کامپایلر Cو ++C دارن
وقتی کار با یکی از اونها رو یاد بگیرین کافیه شماتیک و اطلاعات جانبی یک میکرو رو بدونید تا براش برنامه بنویسین