آره می تونه پرواز کنه اما خیلی جالب نیست که بعد از صرف کلی هزینه و وقت به این نتیجه برسیم که کواد کیفیت مطلوبی نداره،
(۲۴-آبان-۱۳۹۲, ۱۸:۰۱:۵۳)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]نقل قول: یه کواد کمش سه تا موتور داره ولی هلیکوپتر یکی !
2 تا
:-) آره دو تا ولی اون ملخ دمش روی توان پرواز تاثیری نداره فقط برا پیچیدن هلی .
من و مرتضی جان چندماه پیش شروع کردیم به ساخت کواد، مرتضی جان ساخت و من هنوز اندر خم چرخوندن براشلسم :-)
می دونم
می خواد برای باد زدن به صورت خلبان باشه یا می خواد هلیکوپتر دور خودش نچرخه ، خلاصه 2 تا داره
البته این نکته رو بگم که داشتن 2 تا ملخ قطعا به معنی داشتن 2 تا موتور نیست ، ممکنه که ملخ دم توسط یک شفت نیروی خودش رو از همون موتور بگیره...
توی هلیکوپترهای واقعی می تونه تک موتور و دو موتور باشه ولی بازم نیروی موتورها یک جا جمع میشه و بعد تقسیم می شه یعنی آخرش هر موتوری به صورت مستقیم به ملخ ها وصل نیست ، اینکار برای اینه که سرعت 2 تا موتورها چون ممکنه اندازه هم نباشه و مدام تغییر کنه با این کار ثابت موندن توی سرعت های دلخواه تضمین می شه...
(۲۴-آبان-۱۳۹۲, ۱۸:۱۱:۴۷)Ambassador نوشته است: [ -> ]آره می تونه پرواز کنه اما خیلی جالب نیست که بعد از صرف کلی هزینه و وقت به این نتیجه برسیم که کواد کیفیت مطلوبی نداره،
(۲۴-آبان-۱۳۹۲, ۱۸:۰۱:۵۳)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]نقل قول: یه کواد کمش سه تا موتور داره ولی هلیکوپتر یکی !
2 تا
:-) آره دو تا ولی اون ملخ دمش روی توان پرواز تاثیری نداره فقط برا پیچیدن هلی .
من و مرتضی جان چندماه پیش شروع کردیم به ساخت کواد، مرتضی جان ساخت و من هنوز اندر خم چرخوندن براشلسم :-)
خب منم گفتم یه موتور . شما هم تو راه اندازی براشلس مشکل دارین ؟
اقای مرتضی کی هستن ؟
نقل قول: اقای مرتضی کی هستن ؟
نمی دونم ، آیا اینترنتشون قط شده دیگه نتونستن بیان و یا اینکه رفتن برای پاسداری از اسلام
(۲۵-آبان-۱۳۹۲, ۱۱:۰۳:۵۶)a.mehran نوشته است: [ -> ]خب منم گفتم یه موتور . شما هم تو راه اندازی براشلس مشکل دارین ؟
اقای مرتضی کی هستن ؟
:-) بله چطور؟ مگه شما مشکل ندارید :-)
مرتضی جان هنوز هستن.
یه ماه پیش یه براشلس 150 تومنی بایه اسپید 30 امپر خریدم ولی اسپید کنترلم سوخت نتونستم راش بندازم
خ خ خ منظورم اینه که اقا مرتضی نام کاربریشون چیه