ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ثابت نگه داشتن مقدار دریافتی از ADC
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
یه برنامه با بسکانم نوشتم که ولتاژ را دریافت و به پایه ADC میکرو بده و روی ال سی دی بنویسه اما مقدارش کم و زیاد میشه . چطوری میشه مقدار دریافتی از پایه ADC را روی ال سی دی ثابت نگه دارم که مدام تغییر نکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ....AngryAngryAngry
سلام
اگه مدار مشکل سخت افزاری داره و درحالیکه مطمعن هستید ورودی ولتاژ ثابته ولی رو پایه adc ،ولتاژ متغیر ایجاد میشه ،رو پایه بصورت سخت افزاری نویزگیری کنید

ولی درکل اگه فقط میخواهید با برنامه تثبیت کنید، با روش های مختلفی میشه اینکار رو انجام داد
مثلا تایمر تعریف کنید
از مقادیر بازه بگیرید
طی زیربرنامه و شرط تنظیم کنید

ولی بهترین کار اینه از ولتاژ رنج بگیرید
فرضا اگه ورودی بیشتر از 250 و کمتر از 600 شد ، رو lcd مقدار 400 نشون بده

خوش باشید.
(۲۴-آبان-۱۳۹۲, ۰۱:۱۳:۳۳)r0b0 نوشته است: [ -> ]سلام
اگه مدار مشکل سخت افزاری داره و درحالیکه مطمعن هستید ورودی ولتاژ ثابته ولی رو پایه adc ،ولتاژ متغیر ایجاد میشه ،رو پایه بصورت سخت افزاری نویزگیری کنید

ولی درکل اگه فقط میخواهید با برنامه تثبیت کنید، با روش های مختلفی میشه اینکار رو انجام داد
مثلا تایمر تعریف کنید
از مقادیر بازه بگیرید
طی زیربرنامه و شرط تنظیم کنید

ولی بهترین کار اینه از ولتاژ رنج بگیرید
فرضا اگه ورودی بیشتر از 250 و کمتر از 600 شد ، رو lcd مقدار 400 نشون بده

خوش باشید.
سلام
از نظر سخت افزاری همه این کار ها را کردم و انواع فیلتر گذاشتم .فقط تا یه حدی جواب داد .اما از نظر نرم افزاری . و بااستفاده از شرط فکر نکنم خوب باشه چون ممکنه یه رنجی باشه که من براش شرط گذاشتم انوقت دقیق نمی شه .
ولی با تایمر نمیدونم چطوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو حلقه for که میزارم خوب میشه و ثابت میمونه اما سرعت اسکن ورودی کم میشه .
نقل قول: چطوری میشه مقدار دریافتی از پایه ADC را روی ال سی دی ثابت نگه دارم که مدام تغییر نکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول: بااستفاده از شرط فکر نکنم خوب باشه چون ممکنه یه رنجی باشه که من براش شرط گذاشتم انوقت دقیق نمی شه .
گفتید که میخواهید ولتاژ ثابت باشه این شرط رو پیشنهاد کردم
ولی اگه قراره هربار ورودی رو بخونه و به ازا مقادیر مختلفی رو نمایش بده اینکار مناسب نیست

نقل قول: ولی با تایمر نمیدونم چطوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تایمر میتونید فقط مقدار ولتاژ در یک زمان خاص رو نمایش بدید
فرضا مقداری که در لحظه x0 دارید

شما بهتره برنامه رو بذارید تا بررسی بشه
اینطوری بدون مشاهده و تحلیل نمیشه کمک زیادی کرد

خوش باشید.
(۲۴-آبان-۱۳۹۲, ۱۳:۰۶:۲۱)r0b0 نوشته است: [ -> ]
نقل قول: چطوری میشه مقدار دریافتی از پایه ADC را روی ال سی دی ثابت نگه دارم که مدام تغییر نکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول: بااستفاده از شرط فکر نکنم خوب باشه چون ممکنه یه رنجی باشه که من براش شرط گذاشتم انوقت دقیق نمی شه .
گفتید که میخواهید ولتاژ ثابت باشه این شرط رو پیشنهاد کردم
ولی اگه قراره هربار ورودی رو بخونه و به ازا مقادیر مختلفی رو نمایش بده اینکار مناسب نیست

نقل قول: ولی با تایمر نمیدونم چطوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تایمر میتونید فقط مقدار ولتاژ در یک زمان خاص رو نمایش بدید
فرضا مقداری که در لحظه x0 دارید

شما بهتره برنامه رو بذارید تا بررسی بشه
اینطوری بدون مشاهده و تحلیل نمیشه کمک زیادی کرد

خوش باشید.
ممنون مهندس .
همونطوری که گفتین مشکل از خود ورودی برق بود .که ظاهرا منبع تغذیه خودش مشکل داشت . عوضش کردم درست شد . فقط یه نکته مونده من این ارقام را که روی ال سی دی وارد میکنم هیچ مشکلی ندارم ولی وقتی به سون سگمنت انتقال میدم . به صورت چشمک زن در میاد.که اینم با قرار دادن تو یه حلقه FOR کم حل شد
ARef کجا وصله؟
یه فیلتر lc بذارید، معمولا نتایج بهتری میشه گرفت( منظورم اینکه فیلتر رو به aref وصل کنید، ورودی هر چی میخواد باشه)

موفق باشید
نقل قول: فقط یه نکته مونده من این ارقام را که روی ال سی دی وارد میکنم هیچ مشکلی ندارم ولی وقتی به سون سگمنت انتقال میدم . به صورت چشمک زن در میاد.که اینم با قرار دادن تو یه حلقه FOR کم حل شد

اگه رو lcd درست نمایش میده نیاز به حلقه for و دستورات اضافی نیست
نحوه مالتی پلکس کردن سون سگمنت رو تصحیح کنید
درواقع باید زمان های فعال سازی هر پایه رو کمتر کنید

فیلتر هم حتما پیشنهاد میشه که اشاره شد
اگه شرایط خارجی باعث ایجاد نویز رو پایه بشه با برنامه نمیشه حذف نویز کرد و باید فیلتر بذارید تا ولتاژ مرجع، رو دقت مبدل اثر نذاره
(۲۴-آبان-۱۳۹۲, ۱۴:۴۶:۱۴)salehjg نوشته است: [ -> ]ARef کجا وصله؟
یه فیلتر lc بذارید، معمولا نتایج بهتری میشه گرفت( منظورم اینکه فیلتر رو به aref وصل کنید، ورودی هر چی میخواد باشه)

موفق باشید

سلام
اتفاقا ARef را با یه 10UH سلف وصل کردم به مثبت اگه مقدارش درست باشه .
و با یه خازن 104 به منفی وصله ...

(۲۴-آبان-۱۳۹۲, ۱۸:۴۴:۵۵)r0b0 نوشته است: [ -> ]
نقل قول: فقط یه نکته مونده من این ارقام را که روی ال سی دی وارد میکنم هیچ مشکلی ندارم ولی وقتی به سون سگمنت انتقال میدم . به صورت چشمک زن در میاد.که اینم با قرار دادن تو یه حلقه FOR کم حل شد

اگه شرایط خارجی باعث ایجاد نویز رو پایه بشه با برنامه نمیشه حذف نویز کرد و باید فیلتر بذارید تا ولتاژ مرجع، رو دقت مبدل اثر نذاره
روی LCD خیلی راحت انجام شد و مشکلی نداره . حتی تونستم دو تا رنج ولتاژ و هم امپر را با هم و در یک زمان اندازه گیری وارد LCD کنم ولی موقعی که روی سون سگمنت مالتی پلکس انتقال میدم موقعی که ارقام را میخونه و روی سون سگمنت انتقال میده فقط یه کم نور سون سگمنت ا کم میشه البته من خروجی میکرو را با ای سی بافر 78HC541 تقویت کردم .
نمی دونم گفتم تا چه حدی درست هست . ولی امدم ابتدا از ولتاژ ورودی 50 بار اسکن گرفتم به این صورت که گذاشتمش تو حلقه FOR تا هیچ پرشی نداشت باشه . و اون کم و زیاد شدن ارقام را دیگ نداشته باشم . البته اینم بگم که طوری برنامه نوشتم که تا 3 رقم اعشار را بتونه اندازه بگیره و فقط همون ارقام اعشار از هزارم کم و زیاد میشن . که با قرار دادن تو حلقه FOR و اسکن کردن تا 50 بار از ولتاژ ورودی مشکل برطرف میشه ولی از جای
دیگه روی سون سگمنت ها حلت چشمک زدن محسوس میشه . که اگه رقم 50 را که تو حلقه FOR گذاشتم کم کنم و به تعداد 10 تا حلقه برسونم . انوقت از حالت چشمک زدن هم خارج میشه ولی باز ارقام اعشاری ولتاژ کم و زیاد میشن مثلا درمدت زمان 5 ثانیه از این رقم 5.346 ولت یه این رقم میرسه 5.347 ولت و باز به حالت قبل برمیگرده که میشه 5.346 ولت ....و دیگه این که اگه بخوام هم ولتاژ وهم جریان را روی سون سگمنت ها انتقال بدم که باید 8 تا سون سگمنت قرار بدم که میشه دوتا سون سکمنت 4 تای مالتی پلکس انوقت سرعت عملش خیلی کند میشه .
(۲۵-آبان-۱۳۹۲, ۰۸:۲۱:۰۴)cinapa نوشته است: [ -> ]اتفاقا ARef را با یه 10UH سلف وصل کردم به مثبت اگه مقدارش درست باشه .

بله مقادیر درست هستن

(۲۵-آبان-۱۳۹۲, ۰۸:۲۱:۰۴)cinapa نوشته است: [ -> ]البته من خروجی میکرو را با ای سی بافر 78HC541 تقویت کردم
نمی دونم گفتم تا چه حدی درست هست . ولی امدم ابتدا از ولتاژ ورودی 50 بار اسکن گرفتم به این صورت که گذاشتمش تو حلقه FOR تا هیچ پرشی نداشت باشه . و اون کم و زیاد شدن ارقام را دیگ نداشته باشم . البته اینم بگم که طوری برنامه نوشتم که تا 3 رقم اعشار را بتونه اندازه بگیره و فقط همون ارقام اعشار از هزارم کم و زیاد میشن . که با قرار دادن تو حلقه FOR و اسکن کردن تا 50 بار از ولتاژ ورودی مشکل برطرف میشه ولی از جای
دیگه روی سون سگمنت ها حلت چشمک زدن محسوس میشه. که اگه رقم 50 را که تو حلقه FOR گذاشتم کم کنم و به تعداد 10 تا حلقه برسونم . انوقت از حالت چشمک زدن هم خارج میشه ولی باز ارقام اعشاری ولتاژ کم و زیاد میشن مثلا درمدت زمان 5 ثانیه از این رقم 5.346 ولت یه این رقم میرسه 5.347 ولت و باز به حالت قبل برمیگرده که میشه 5.346 ولت ....و دیگه این که اگه بخوام هم ولتاژ وهم جریان را روی سون سگمنت ها انتقال بدم که باید 8 تا سون سگمنت قرار بدم که میشه دوتا سون سکمنت 4 تای مالتی پلکس انوقت سرعت عملش خیلی کند میشه.

ممکنه به دلیل استفاده از آی سی بافر، سرعت کار پایین اومده و سون سگمنت ها حالت چشمک زن داشته باشن
بهتره برای تقویت خروجی از ترانزیستور استفاده کنید
دقت کنید که فقط پایه های فعال ساز هر سون سگمنت رو تقویت کنید و نیاز به تقویت پایه های دیتا نیست

خوش باشید.
(۲۵-آبان-۱۳۹۲, ۰۸:۲۱:۰۴)cinapa نوشته است: [ -> ]
(۲۴-آبان-۱۳۹۲, ۱۴:۴۶:۱۴)salehjg نوشته است: [ -> ]ARef کجا وصله؟

موفق باشید

سلام
اتفاقا ARef را با یه 10UH سلف وصل کردم به مثبت اگه مقدارش درست باشه .

(۲۴-آبان-۱۳۹۲, ۱۸:۴۴:۵۵)r0b0 نوشته است: [ -> ]

روی LCD خیلی راحت انجام شد و مشکلی نداره . حتی تونستم دو تا رنج ولتاژ و هم امپر را با هم و در یک زمان اندازه گیری وارد LCD کنم ولی موقعی که روی سون سگمنت مالتی پلکس انتقال میدم موقعی که ارقام را میخونه و روی سون سگمنت انتقال میده فقط یه کم نور سون سگمنت ا کم میشه البته من خروجی میکرو را با ای سی بافر 78HC541 تقویت کردم .
دیگه روی سون سگمنت ها حلت چشمک زدن محسوس میشه . که اگه رقم 50 را که تو حلقه FOR گذاشتم کم کنم و به تعداد 10 تا حلقه برسونم . انوقت از حالت چشمک زدن هم خارج میشه ولی باز ارقام اعشاری ولتاژ کم و زیاد میشن مثلا درمدت زمان 5 ثانیه از این رقم 5.346 ولت یه این رقم میرسه 5.347 ولت و باز به حالت قبل برمیگرده که میشه 5.346 ولت ....و دیگه این که اگه بخوام هم ولتاژ وهم جریان را روی سون سگمنت ها انتقال بدم که باید 8 تا سون سگمنت قرار بدم که میشه دوتا سون سکمنت 4 تای مالتی پلکس انوقت سرعت عملش خیلی کند میشه .
دوست عزیز کم نور شدن می تونه بر اثر افت ولتاژ باشه شما اگه مقاومتی زدی به سگمنت ها اونو کم کن یا از ترانزیستور استفاده کن