ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت کنترل بالابر ساختمان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
دوستان من میخام برای یه بالابر ساختمون کنترل از راه دور بسازم یکم سرچ کردم مدارات مختلفی هستش حتی ماژول اماده هم هستش اما نمیدونم کدوم یکیش قابل اطمینان تره یا اصن تفاوتشون چیه
ساخت برد مخابراتی همیشه مشکل سازه تا اونجا که میدونم برا همون ترجیح میدم هزینه بیشتری بدم اما از کار کردن مدار مطمئن باشم
با میکرو ببندشم بهتره یا بدون میکرو؟ چون محیط صنعتی نیستش ولی خود بالابر ممکنه نویز بندازه
اساتید اگه هر راهنمایی و نکته ای به ذهتون میرسه خوشحال میشم
(۲۴-آبان-۱۳۹۲, ۲۰:۰۷:۴۱)naseria_1364 نوشته است: [ -> ]سلام
دوستان من میخام برای یه بالابر ساختمون کنترل از راه دور بسازم یکم سرچ کردم مدارات مختلفی هستش حتی ماژول اماده هم هستش اما نمیدونم کدوم یکیش قابل اطمینان تره یا اصن تفاوتشون چیه
ساخت برد مخابراتی همیشه مشکل سازه تا اونجا که میدونم برا همون ترجیح میدم هزینه بیشتری بدم اما از کار کردن مدار مطمئن باشم
با میکرو ببندشم بهتره یا بدون میکرو؟ چون محیط صنعتی نیستش ولی خود بالابر ممکنه نویز بندازه
اساتید اگه هر راهنمایی و نکته ای به ذهتون میرسه خوشحال میشم
سلام..
دوسته من یه بنده ی خدا این سیستمو اختراع کرده و با قیمت 20 هزار تومن به همراه کنداکتورها میفروشه..
از ای سی های pt استفاده کرده برای کدینگ دیتای بیسیم..
موفق باشی
ولی قیمتی که من دارم از 200 تا 400 هزار تومانه برا همونم میخام خودم بسازمش
200 هزار تومن بود یه صفر کم گذاشته بودم..
خودتم بخوای کنداکتوراشو بخری با جعبه و چیزای دیگه قیمتش بیشتر میشه...
به هر حال اونا از دیکئدر و اینکودر pt استفاده کرده بودن که اماده میتونی از بیرون بخری..
اقا من رفتم یه قیمت گرفتم حداکثر قیمتش میشه 150 تومن پس میصرفه که خودم بسازمش
حالا اگه راهنمایی بفرمایید که از چه ماژولی میشه استفاده کرد ممنون میشم
کد ثابت استفاده کنم مشکل داره؟