۲۵-آبان-۱۳۹۲, ۱۳:۴۵:۰۶
سلام
من خیلی با الکترونیک آشنایی ندارم برای همین راهنمایی میخواهم
از شما دوستان
فرض کنید 15 عدد پاور led 1 وات داریم که بوسیله یک درایور 12-18 (ورودی برق شهر و خروجی
DC 45-67 ولت) روشن میشه. مشکل اینجاست که نور در یک لحظه روشن میشه میخواهم بدونم
امکان روشن شدن آهسته پاور led وجود داره؟
میخواهم زمانی که برق وصل میشه نور در یک مدت زمان مشخص (مثلا 30 دقیقه) از حداقل
به حداکثر برسه و زمانی که برق قطع میشه نور از حداکثر به حداقل برسه و در انتها خاموش بشه.
توی بازار که هر چی گشتم چنین چیزی پیدا نکردم، البته یک آدم با انصاف پیدا شد و میگفت برات
میسازم به قیمت 220 هزار تومن من هم شاخام زده بود بیرون از مغازه خارج شدم
خوب آیا میشه همچین چیزی ساخت؟ آیا میتونم از درایور استفاده کنم؟
میشه مدار دیمر رو بعد از خروجی درایور قرار داد.
یک نکته من نمیخواهم دستم دخیل باشه یعنی سر یک ساعت مشخص که برق وصل شد فرایندی که در بالا گفتم اتوماتیک انجام بشه
خروجی آمپر هم بیشتر از 320میلی آمپر (برای led 1 وات) یا 700 میلی آمپر (برای led 3 وات) نباید باشه (خود شما که استادید در این مورد)
با تشکر
من خیلی با الکترونیک آشنایی ندارم برای همین راهنمایی میخواهم
از شما دوستان
فرض کنید 15 عدد پاور led 1 وات داریم که بوسیله یک درایور 12-18 (ورودی برق شهر و خروجی
DC 45-67 ولت) روشن میشه. مشکل اینجاست که نور در یک لحظه روشن میشه میخواهم بدونم
امکان روشن شدن آهسته پاور led وجود داره؟
میخواهم زمانی که برق وصل میشه نور در یک مدت زمان مشخص (مثلا 30 دقیقه) از حداقل
به حداکثر برسه و زمانی که برق قطع میشه نور از حداکثر به حداقل برسه و در انتها خاموش بشه.
توی بازار که هر چی گشتم چنین چیزی پیدا نکردم، البته یک آدم با انصاف پیدا شد و میگفت برات
میسازم به قیمت 220 هزار تومن من هم شاخام زده بود بیرون از مغازه خارج شدم
خوب آیا میشه همچین چیزی ساخت؟ آیا میتونم از درایور استفاده کنم؟
میشه مدار دیمر رو بعد از خروجی درایور قرار داد.
یک نکته من نمیخواهم دستم دخیل باشه یعنی سر یک ساعت مشخص که برق وصل شد فرایندی که در بالا گفتم اتوماتیک انجام بشه
خروجی آمپر هم بیشتر از 320میلی آمپر (برای led 1 وات) یا 700 میلی آمپر (برای led 3 وات) نباید باشه (خود شما که استادید در این مورد)
با تشکر