LED من توانش 3 وات هستش . مثلا همین LED رو با میکرو چطور فرمان میدین که میزان فرمان گیریش سریع باشه ؟؟؟
اینم عکس LED که دوستان تقاضا کرده بودن ...
راستی من یه سوال خارج از موضوع هم دارم که فکر کنم جالب باشه ...
تا حالا کسی از دوستان تونسته با میکرو به یک مصرف کننده 220 ولت فرمان بده ؟؟!!!!
![[تصویر: 58038198567950086521.jpg]](http://upload7.ir/images/58038198567950086521.jpg)
سلام
من قراره توهمین روزا چندتا لامپ رو با میکرو و bt136 یا bt139 کنترل کنم، اینطور که دوستان گفتن شدنیه، شما امتحان کردین ؟
اگه هدفتون اینه که با میکرو شدت نور این نوع لامپ ها رو کم و زیاد کنید نمیشه چون اینا داخلشون ترانس و مدار هست و عملاً دیمر نباید روشون جواب بده. اما برا روشن و خاموش کردنش مشکلی نیست.
(۲۸-آبان-۱۳۹۲, ۲۳:۵۸:۵۱)mn87 نوشته است: [ -> ]LED من توانش 3 وات هستش . مثلا همین LED رو با میکرو چطور فرمان میدین که میزان فرمان گیریش سریع باشه ؟؟؟
طرفای عصر وقت کنم واستون یه مدار طراحی میکنم تا تست کنید و نتیجه رو بگید
(۲۸-آبان-۱۳۹۲, ۲۳:۵۸:۵۱)mn87 نوشته است: [ -> ]راستی من یه سوال خارج از موضوع هم دارم که فکر کنم جالب باشه ...
به روش های مختلف میتونید اینکار رو بکنید
در خصوص هدفتون بیشتر توضیح بدید
سلام
من قراره توهمین روزا چندتا لامپ رو با میکرو و bt136 یا bt139 کنترل کنم، اینطور که دوستان گفتن شدنیه، شما امتحان کردین ؟
برای من استفاده از درایور اهمیت بیشتری داره ... اینکه بلافاصله و پس از اعمال فرمان اونم بصورت اتوماتیک فعال بشه خیلی مهم ه .
اگه هدفتون اینه که با میکرو شدت نور این نوع لامپ ها رو کم و زیاد کنید نمیشه چون اینا داخلشون ترانس و مدار هست و عملاً دیمر نباید روشون جواب بده. اما برا روشن و خاموش کردنش مشکلی نیست.
بحث من فقط روی فرمان هست و کاری به شدت نور ندارم .
(۲۸-آبان-۱۳۹۲, ۲۳:۵۸:۵۱)mn87 نوشته است: [ -> ]LED من توانش 3 وات هستش . مثلا همین LED رو با میکرو چطور فرمان میدین که میزان فرمان گیریش سریع باشه ؟؟؟
اینم عکس LED که دوستان تقاضا کرده بودن ...
راستی من یه سوال خارج از موضوع هم دارم که فکر کنم جالب باشه ...
![[تصویر: 58038198567950086521.jpg]](http://upload7.ir/images/58038198567950086521.jpg)
اگه تعداد دفعات روشن و خاموش زیاد نیست رله ساده ترین روشه
دوست عزیز دفعات خاموش و روشن شدن خیلی زیاد ه . من بجز درایور مناسب نمیتونم از چیزی استفاده کنم . بدنبال حل مشکلم از طریق درایور هستم .
با درود
با ال ای دی یک مقاومت 1 اهم 3 وات سری کن.