کیفیت که افزایش پیدا نمیکنه!
چون وقتی کیفیت رو بخواییم زیاد کنیم؛ باید پیکسلهامون زیاد بشه؛ از جایی هم که تمام پیکسلها در فریم ها ذخیره نشدن؛ در نتیجه انچنان کیفیت مطلوبی که مورد انتطاره رو نمیشه از نرم افزارها انتطار داشت!!
نرمافزارها کاری که میکنن اینه که پیکسل بعضی از نقاط رو بصورت تقریبی بدست میارن و از اینکارا..
فیلم رو تحویل پلیس بدید؛ اگه بخوان دستگیریش کنن چه فیلم کیفیت داشته باشه چه نداشته باشه دستگیرش میکنن :d
(۲۶-آبان-۱۳۹۲, ۱۳:۴۳:۴۸)javaweb نوشته است: [ -> ]ماشین دوستمو از جلوی دانشگاه دزدیدن
(۲۶-آبان-۱۳۹۲, ۱۳:۴۳:۴۸)javaweb نوشته است: [ -> ]آقا دزده با یه ماشین امده از جلوه ی دوربین رد شده
یعنی چی؟!
طرف بعد دزدیدن ماشین دوستتون با ماشین خودش اومده از جلو دانشگاه رد شده؟
چطوری تشخیص دادید که خودشه؟
اگه قیافه طرف قابل آنالیز هست که دیگه نیازی به تشخیص پلاک نیست
با همون ذهنیتی که از طرف دارید به اداره آگاهی مراجعه کنید اونجا خودشون شجرنامش و براتون درمیان:)
سلام دوستان
پلیس که همون بار اول امده فیلمو هم دیدن ولی این رفیق ما به من پیله کرده می گه این کارو بکن می گم اول من بلد نیستم بعد اگر شدنی بود خود پلیس انجام می داد باز می گه بکن
نقل قول: طرف بعد دزدیدن ماشین دوستتون با ماشین خودش اومده از جلو دانشگاه رد شده؟
این دزده با یک پیکان امده کنار ماشین رفیق ما پارک کرد بعد در ماشین رفیق ما رو باز کرد بعد روشن کرد بعد رفت بعد پیاده برگشت ماشین خودشو سوار شدو رفت
همه چیز توی فیلم معلومه ولی کیفیت دوربین اینقدر پایینه که نه پلاک ماشین آقا دزده پیداست نه چهرش
نقل قول: چطوری تشخیص دادید که خودشه؟
اگه قیافه طرف قابل آنالیز هست که دیگه نیازی به تشخیص پلاک نیست
دوربین اینقدر مسقره است که چهرش معلوم نیست ولی از روی ابعاد یکم رنگ لباس معلوم می شه که خودشه
(۲۶-آبان-۱۳۹۲, ۱۸:۴۰:۲۶)javaweb نوشته است: [ -> ]این دزده با یک پیکان امده کنار ماشین رفیق ما پارک کرد بعد در ماشین رفیق ما رو باز کرد بعد روشن کرد بعد رفت بعد پیاده برگشت ماشین خودشو سوار شدو رفتهمه چیز توی فیلم معلومه ولی کیفیت دوربین اینقدر پایینه که نه پلاک ماشین آقا دزده پیداست نه چهرش
که اینطور
خب به نظرم شاید بشه با یه سری الگوریتم نویسی و پردازش تصویر، تصویر رو واضح تر کرد
یا مثلا پیکسل ها رو ترمیم کرد
ولی دراین خصوص تجربه ای ندارم که بتونم کمک کنم
با قسمت پردازش تصویر نرم افزار مطلب میتونی پلاک ماشین رو از توی تصویر جداکنی و بعد روی اون کار کنی...
اصن شاید اینجوری پلاک راحت خونده بشه...
در این مورد هم فک کنم علی تریپ گذاشته بود توی فروم...
بگرد انشالله که باشه...
اره منم با متلب ديدم اينکاروو کنن. هفته پيش روى تصوير استادموون نويز انداح تصوير کلا بهم ريخ. بعد امد هموون نويز رو با برنامه اى که نوشته بود برداشت.
همانطور که نمی توایند توی عکسی که در شب گرفته اید چراغ قوه بندازین تا تصویر رو ببینین، افزایش کیفیت یک تصویر که طرف میشینه پای کامپیوتر و تند تند کیبور رو فشار ! فقظ مال فیلم ها هست.
احتمالات کمی وجود داره که بتونید کارهایی کنین. مثلا پلاک سایه روشن توو تصویر افتاده باشه و چون مثلا زمینه سفید و نوشته ها خاکستری روشن هست، معمولی به چشم نیاد و با پیدا کردن گوشه ها یا چیزی مثل اون بشه کاری کرد . اما زیاد گول این فیلم های چرت و پرت خارجی رو نخورید !