سلام
برای پایان نامم یاید ولتمتری بسازم که 0 تا 1میکرو ولت رو با دقت 10 نانو ولت اندازه بگیره
لطفا راهنمایی کنید با این دامنه خیلی کم ولتاژ (نانو ولت) چطور باید تقویت سیگنال رو انجام داد که سیگنال تقویت شده نویزی نشه ؟
راه و روشی واسه این کار هست؟
یک سوال فرض کن این مدار رو ساختی چطور می خوای توی ورودی این ولتاژ رو تولید کنی منظورم 0 تا 1 میکروولت هستش.
تقویت کننده AD620 گینش بین 1 تا 10000 هستش یعنی با یک مولتی ترن می تونی این گین رو تغییر بدی . حالا فرض کنیم گین ما 10000 باشه در این صورت اعمال 0 تا یک میکروولت به ورودی این تقویت کننده توی خروجی 0 تا 10000 میکروولت به ما میده یا به عبارت دیگه 0 تا 10 میلی ولت . راستی توی وردی باید یک پل وتسون ( همون چهارتا مقاومت )داشته باشی .
تا اینجای کار ورودی رو تقویت کردی . بعد باید یک ای سی مبدل انالوگ به دیجیتال استفاده کنی که حداقل 16 بیتی باشه مثل AD7715 . اگه می خای رزولیشن بیشتری داشته باشی از مبدل انالوگ به دیجیتال AD7730 استفاده کن . بعد بقیش می شه برنامه نویسی میکروکنترلرت . برای سوالی که در مورد نویز داشته باید بگم نویز های اطراف می تونن تاثیر بزارن روی این مدارت حتی همون موبایل ی که داخل جیبت هستش. پس خیلی رعایت کن .
ضمن تشکر
در مورد سوالتون باید بگم : راستش استاد همین تابستون که امریکا بود این دستگاه رو خریده آورده
من قراره با اون ؛ دستگاه خودم رو کالیبره کنم البته دستگاه استاد 0 تا10 ولت رو با دقت 1 نانو اندازه میگیره نه 0 تا 1 میکروولت رو تازه اونم با دقت 10 نانو
AD620 که جان برادر ، Input Voltage Offset اش 125uv چطور میتونه 10nv رو سنس کنه و عمل تقویت رو انجام بده. در ضمن Input Voltage Noise اش هم 13 نانو ولته
جایی اشتباه میگم بفرما که واقعا داره جالب و پیچیده میشه
اگه AD620 استفاده کنم وقتی ولتاژ ورودی ما کمتر از 125uv باشه خروجی op صفره به عبارتی نمیشه ولتاژ های کمتر از 125uv رو با AD620 تقویت کنیم