ايران ويج

نسخه‌ی کامل: قوانین رادیویی کشور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلامBiggrin
دوستان کسی اطلاعات جامعی در مورد قوانین رادیویی کشور داره؟
فرکانس های آزاد
حداکثر توان فرستنده و ...
این وبسایت قوانین رادیویی کشور همه چی توش پیدا شد جز یک اطلاعات بدرد بخورBiggrin
تنها چیزی که من فهمیدم این بود که تلفن های خونگی حداکثر یاید 300 متر برد داشته باشنBiggrin
سلام به نظر من که قوانین نداره. Biggrin

از یکی از دوستام شنیدم تازگیا میرن فرستنده و گیرنده 5.2 گیگا هرتز برای ماشین های مدل و... میگیرن. گف این فرکانس مال پلیس هم هس. اما برد تداخل و...... توش خیلی کمتره. راس دروغش با خودشووون.

یه جدول قبلنا تویه نت دیدم که فرکانس های مختلف رو دسته بندی کرده بود و گفته بود هر دسته فرکانسی مال یه سری سازمان ها و.. ان.

در مورد توان هم شنیدم ضرر داره یا... . اما در مورد پیگرد قانوونیش چیزی نمیدونم.

اما اگه فرگانس فرستنده موون تویه محدود فرکانسی که سایر سازمان و... باشه مخصوصا توانموون بالا باشه صد در صد براشووون مشکل میاد شکایت میکنن.
میتونن بقهمم طرف کجاس یا... ؟؟

نمیدونم والا.
(۰۱-آذر-۱۳۹۲, ۰۱:۲۵:۰۶)akbar8 نوشته است: [ -> ]سلام به نظر من که قوانین نداره. Biggrin

از یکی از دوستام شنیدم تازگیا میرن فرستنده و گیرنده 5.2 گیگا هرتز برای ماشین های مدل و... میگیرن. گف این فرکانس مال پلیس هم هس. اما برد تداخل و...... توش خیلی کمتره. راس دروغش با خودشووون.

یه جدول قبلنا تویه نت دیدم که فرکانس های مختلف رو دسته بندی کرده بود و گفته بود هر دسته فرکانسی مال یه سری سازمان ها و.. ان.

در مورد توان هم شنیدم ضرر داره یا... . اما در مورد پیگرد قانوونیش چیزی نمیدونم.

اما اگه فرگانس فرستنده موون تویه محدود فرکانسی که سایر سازمان و... باشه مخصوصا توانموون بالا باشه صد در صد براشووون مشکل میاد شکایت میکنن.
میتونن بقهمم طرف کجاس یا... ؟؟

نمیدونم والا.
کلا مسائل رادیویی رو همه ی کشور ها خیلی جدی میگیرن و توی همین سایت قوانین کشوری مجازات ها شو نوشتهBiggrin
-