ايران ويج

نسخه‌ی کامل: استفاده باطری ماشی برای DVR
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام..
دوستان به نظرتون میشه از باطری ماشین برای دوربین ها و dvr استفاده کرد..
یعنی ما یه رله 220 ولتی بزاریم تا زمانی که برق هست از برق شهر استفاده کنه و به محض اینکه برق رفت رله کنتاکتش باز میشه وباطری رو میاره تو مدار.... به نظرتون این کار شدنیه؟؟
برای شارز باطری از چی استفاده کنم..
ممنون
سلام آره ميشه. روش هاى مختلفى واسه شارژش ميشه استفاده کنى. آسونترينش وضل کردن يه برق دى سى حدودا 15 ولت به باترى. اما اين روش مدت زمان شارژ ميبره بالا.
مدارت شارژر واسه باترى ماشين تويه نت خيلى.
سلام..
دوستان مدار شارژ باطری ندارن که مورد اطمینانشون باشه...
مطمئنی کار میکنه؟؟خراب نکنه dvr رو
این مدارهایی که توی اینترنت هستن و سایزشون هم کوچیکه زیاد قابل اطمینان نیستن و بیشتر به درد شارژ باطریهایی با سایز و جریان کم میخورن مثل باطری دزدگیر!!

برای شارژ باطری ماشین من از دستگاه زیر استفاده میکنم .. درسته جثش بزرگه اما کارش درسته و یه چیز پدر و مادر داری هستش Biggrin

باطریهای بین 6 الی 24 ولت رو شارژ میکنه با جریانهای مختلف .. یعنی میتونه باطری موتور سیکلت و کامیون رو هم شارژ کنه Whistle

همچنین میتونه 4 باطری رو هم زمان شارژ کنه ..
ُسلام رسول جون.
چرا شارژرتوون دوتا ولوم داره؟؟
چرا الان توبه عکس داره 6.1 نشوون میده درصورتی که یه ولومش روی 6 ودیگری روی 2 ؟؟!
(۰۵-آذر-۱۳۹۲, ۱۶:۴۳:۰۷)akbar8 نوشته است: [ -> ]چرا شارژرتوون دوتا ولوم داره؟؟

یکیش برای ولتاژ خروجی و یکیش هم برای جریان خروجی که مورد نیاز هستش ..

نقل قول: چرا الان توبه عکس داره 6.1 نشوون میده درصورتی که یه ولومش روی 6 ودیگری روی 2 ؟؟!

اون قسمت سگمنتی رو خودم اضافه کردم بهش .. اون ولتاژ باطری که بهش وصل میشه رو نشون میده (البته با خود دستگاه هم موازی هستش) ...
سلام..
رسول جان این که خیلی خیلی .................. بزرگه..
این باطری و شارژر منو خیلی وقته گذاشته سر کار... به نظرتون چیکار کنم؟؟
برادر ebka اینجا رو کامل بخوون مدارات زیادی دوستان طراحی کردن.

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=63977.0