سلام
در مورد دینام دوچرخه 6 یا 12 ولت یه سوال داشتم، انرژی مکانیکی که برای تولید انرژی الکتریسیته می خواد زیاده یعنی سفت می چرخه و من برای مورد دیگه ای می خواستم که راحت تر بچرخه و مکانیکی رو به الکتریسیته تبدیل کنه، چیکار می تونم بکنم؟ نمونه ی مشابهی از این دینام ها هست که چرخش راحت تری داشته باشند؟
چقدر ولتاژ میخواین و چه جریانی؟
(۰۵-آذر-۱۳۹۲, ۱۲:۱۷:۴۳)eskafild نوشته است: [ -> ]سلام
در مورد دینام دوچرخه 6 یا 12 ولت یه سوال داشتم، انرژی مکانیکی که برای تولید انرژی الکتریسیته می خواد زیاده یعنی سفت می چرخه و من برای مورد دیگه ای می خواستم که راحت تر بچرخه و مکانیکی رو به الکتریسیته تبدیل کنه، چیکار می تونم بکنم؟ نمونه ی مشابهی از این دینام ها هست که چرخش راحت تری داشته باشند؟
حتما با دستتون امتحان کردین که میگین سخت می چرخه ..
اگه اهرم یا بازوی بلندتری بهش وصل کنی راحت تر می چرخه و اون سفتی دیگه به چشم نمیاد
این دینام ها که با حرکتشون یه لامپ کوچیک رو روشن می کنند می خواستم ببینم اگه میزان ولتاژ دینام رو افزایش بدم می تونیم یه لامپ رشته ای رو باهاش روشن کنم؟
(۰۶-آذر-۱۳۹۲, ۱۸:۵۱:۳۹)رسول نوشته است: [ -> ] (۰۵-آذر-۱۳۹۲, ۱۲:۱۷:۴۳)eskafild نوشته است: [ -> ]سلام
حتما با دستتون امتحان کردین که میگین سخت می چرخه ..
اگه اهرم یا بازوی بلندتری بهش وصل کنی راحت تر می چرخه و اون سفتی دیگه به چشم نمیاد
من بهش یه پره اضافه کردم تا ببینم انرژی بادی رو کی بکار میگیره که تو سرعت 40 ماشین شروع بکار کرد که سرعت زیاد می خواست!
اگه پره هارو بلند تر بگیری بهتر جواب میده حتما پرها کوچک هستن
تنوع دینامهای دوچرخه چجوریه و از کجا باید تهیه کرد؟
جریان یا ولتاژ خروجی دینام متناوبه؟ چجوری به dc تبدیلش کنم؟