ايران ويج

نسخه‌ی کامل: طراحي موتور ساده dc با push button
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت مهندسين عزيز و گران قدر ...
دوستان بنده دوچار مشكل در زمينه قرار دادن دو كليد افزايش و كاهش سرعت در موتور هاي دي سي هستم ممنون ميشم كممكم كنيد مشكل حل بشه ...
برنامه اي كه نوشتم و با پروتيوس بررسي كردمفقط تونستم با كليد قطع و وصل اين مدارو طراحي كنم ..
کد:
#include <mega32.h>
#include <delay.h>

void main(void)
{
    char x;
    DDRA=0x01; //0000 0001
    while (1)
    {
        if(PINA.1==1) x=!x; //x= NOT x
        while(PINA.1==1)
        {
            delay_ms(50); //debounce
        }
        PORTA.0=x;
    }
}
سلام.
سوالی که اینجا بوجودمیاد اینه که طرح اینبرنامه ای رو که نوشتی کی بد داده ؟
طرح برنامه پروژه درس ريز پردازنده هستش دوست عزيز
ممنون ميشم راهنمايي بفرمااييد ...
نه منظورم این بود که این برنامه که خودت نوشتی رو کی بت گفته که باید اینطور بنویسی ؟
والا ابتكار خودم بود اين برنامه روشن و خاموش كردن ال اي دي با استفاده از كليد بود كه من بجاي ال اي دي موتور گذاشتم كه با زدن دكمه روشن و خاموش ميشد ...
حالا شما كه استادي بفرماييد چه تغييراتي لازمه براي تنظيم سرعت موتور منظورم افزايش و كاهش هستش ...
بنده رشته تحصيليم نرم افزار با توجه به اشنايي كمي كه با كد ويژن دارم ميتونم از اينتراپ ها استفاده كنم مثلا يك كليد رو i++ و كليد ديگرو i-- تعريف كنم و بنظرتون با حلقه for , if else ميشه راه اندازي كرد .. ؟
فک کردی من الآن لیسانس دارم ؟
من تازه رشتم ریاضی فیزیکه Biggrin
شما باید با استفاده از PWM و یک آی سی مثل l298 که مخصوصه کنترل موتور هست این کارو انجام بدی.
اگه عجله ندار اعلام کن تا برات بنویسمش ، اخه من درگیر کنکورم و زیاد وقت آزاد ندارم ، این یک هفته رو کلاً درس نخوندم که همش میام نت ( اونم بخاطر اینکه سرما خوردم ).
استادي به مدرك نيس به كار بلدي كه شما بلدي ...
دوست عزيز استاد به من پروژه اي داده كه فقط موتور dc رو كم زياد كنم بدون سيگنال و نمايش ال سيدي ....
والا من تا يكشنبه همين هفته بايد تحويل پروژه با سخت افزار و پروتيوس و كد ويژن بدم ممنون ميشم كمك كنيد ...
تو پیغام خصوصی بهتون یه موضوعی رو گفتم ، حتما بخونید و خمون جا جواب بدین.
بدون سیگنال!!!!
بله منظورم نمايش اون هستش كه pwm هست ..
بیا داداش.
سوالی داشتی مطرح کن ، درخدمتد هستم.
صفحه‌ها: 1 2