سلام .
دوستان اگه بخواهیم توی برنامه وقتی که کاربر دکمه "محاسبه"رو کلیک میکنه یه پیام ظاهر بشه با عنوان"لطفا چند لحظه صبر کنید"چه راهی وجود داره؟
progressbarنمیخوایم فقط پیام لطفا چند لحظه صبر کنید(مثلا یه لیبل که ظاهر بشه و با اتمام محاسبه مخفی بشه).ممنونم
مهندس جان این کار ها رو انجام دادم اما جواب نمیده.منظورت اینه که کدوم شی ها رو هاید کنم؟کاربر وقتی روی دکمه ای کلیک میکنه برنامه به پایگاه وصل میشه و یه سری محاسبات رو انجام میدده همین.لطفا بیشتر توضیح بدین؟
ببخشید من منظور شما رو اشتبا همتوجه شدم.
شما برای شو و هاید کردن لیبل از دستور زیر استفاده کنید :
کد:
label1.show();
label1.hide();
مهندس جان میگم این دستورات رو نوشتم اینها که راهنمایی نمیخواهد مشکل اینجاست که جواب نمیده.این هم کدها یه نگاهی بهش بنداز لطفا:
کد:
label3.Show();
try
{
SqlConnection scn = new SqlConnection();
SqlCommand scm = new SqlCommand();
scn.ConnectionString = @"Data Source=.\sqlexpress;Initial Catalog=cust;Integrated Security=True";
scm.Connection = scn;
scm.CommandTimeout = 10000;
scn.Open();
scm.CommandText = "exec f1";
scm.ExecuteNonQuery();
scm.Dispose();
scn.Close();
label3.Hide();
MessageBox.Show("دریافت اطلاعات با موفقیت انجام شد");
}
catch
{
MessageBox.Show("ارتباط با پایگاه داده برقرار نمی شود ");
}
lable3همون پیام مورد نظره
کد:
try
{
label3.Show();
SqlConnection scn = new SqlConnection();
SqlCommand scm = new SqlCommand();
scn.ConnectionString = @"Data Source=.\sqlexpress;Initial Catalog=cust;Integrated Security=True";
scm.Connection = scn;
scm.CommandTimeout = 10000;
scn.Open();
scm.CommandText = "exec f1";
scm.ExecuteNonQuery();
scm.Dispose();
scn.Close();
label3.Hide();
MessageBox.Show("دریافت اطلاعات با موفقیت انجام شد");
}
catch
{
MessageBox.Show("ارتباط با پایگاه داده برقرار نمی شود ");
}
مهندس جان اینجوری که پیام مورد نطر اول دستورات hideمیشه!!!خودم توی رویداد فرم لود هایدش کردم اما وقتی توی رویداد کلیک دکمه مورد نظر بهش میگم روشن شو (show)نشون داده نمیشه.
از
کد:
label3.Visible = true;
استفاده کن..
این هم قبلا امتحان کردم مهندس جان جواب نمیده متاسفانه.من که دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه اگه راه حل دیگه ای داره خبرم کن.ممنون از لطف همیشگیت
کدی که در
این پست قرار دادم تست کردی؟مشکلش چی بود؟!