سلام من میخوام با این پروگرامر یه atmega8 رو روی کریستال خارجی پروگرامر کنم.من رو تنظیم مربوط به فیوزبیتها مشکلی ندارم.اما تو صفحه اصلی پروگرامر یه گزینه هستش به اسم enable xtal .حالا نمیدونم واسه کریستال خارجی این گزینه باید بدون تیک باشه یا تیک دار باشه؟
یه موضوع دیگه اینکه من یه ال سی در 16*2 نو خریدم .وقتی رو برد وصلش کردم اول یه لحظه روشن شد ولی واسه بار دوم دیدم مدار جریان زیاد میکشه.و ال سی دی هم روشن نمیشه.بعد متوجه شدم که بین پایه 1 و 2 ال سی دی 25 اهم مقاومت وجود داره.به نظر شما ال سی دی سوخته؟؟
(۱۷-آذر-۱۳۹۲, ۰۰:۱۷:۳۲)kelaran نوشته است: [ -> ]سلام من میخوام با این پروگرامر یه atmega8 رو روی کریستال خارجی پروگرامر کنم.من رو تنظیم مربوط به فیوزبیتها مشکلی ندارم.اما تو صفحه اصلی پروگرامر یه گزینه هستش به اسم enable xtal .حالا نمیدونم واسه کریستال خارجی این گزینه باید بدون تیک باشه یا تیک دار باشه؟
سلام
نه نیازی نیست تیک بذارید
تیک lock chip رو خودتون گذاشتید؟
این واسه قفل میکروکنترلر هستش
(۱۷-آذر-۱۳۹۲, ۰۰:۱۷:۳۲)kelaran نوشته است: [ -> ]یه موضوع دیگه اینکه من یه ال سی در 16*2 نو خریدم .وقتی رو برد وصلش کردم اول یه لحظه روشن شد ولی واسه بار دوم دیدم مدار جریان زیاد میکشه.و ال سی دی هم روشن نمیشه.بعد متوجه شدم که بین پایه 1 و 2 ال سی دی 25 اهم مقاومت وجود داره.به نظر شما ال سی دی سوخته؟؟
با چه ولتاژی تغذیه اش کردید؟
ممنون.با 5 ولت.اره اون تیک مربوط به قفل رو خودم گذاشتم.البته زیاد مهم نیست
ال سیدی منم ال ایدیش زیاد جریان میکشه مشکل چیه ؟
(۱۹-آذر-۱۳۹۲, ۱۸:۵۶:۵۸)a.mehran نوشته است: [ -> ]ال سیدی منم ال ایدیش زیاد جریان میکشه مشکل چیه ؟
از نوع کاراکتری هستش؟
مطمعنی lcd جریان میکشه و از قطعه دیگه ای نیست؟
اتصالات و چک کن مشکلی نداشته باشن
از اتصالات و مدارت مطمعن بودی با یه lcd دیگه تست کن
کاراکتریه
مطمینم الان بدون نور ازش استفاده میکنم
من می خوام میکروم را روی برد پروگرم کنم برا همین کار یک کابل سریال هم رو پروگرمر دارم
اما نمی دونم باید چطور متصلش کنم
به کدوم پایه های میکرو باید وصل بشه
(۲۴-فروردین-۱۳۹۳, ۱۲:۳۵:۰۷)saeedshams نوشته است: [ -> ]من می خوام میکروم را روی برد پروگرم کنم برا همین کار یک کابل سریال هم رو پروگرمر دارم
اما نمی دونم باید چطور متصلش کنم
به کدوم پایه های میکرو باید وصل بشه
کلاً 4 پایهء اصلی برای پروگرام کردن نیاز هست :
MOSI
MISO
SCK
RESET
البته VCC و GND هم هستند که بستگی داره شما در چه حالتی بخوای پروگرام کنی .
اگه تغذیهء بُرد خودتو وصل کنی که همون 4 پایه نیازه . اما اگه تغذیهء مدارتو خاموش کرده باشی ، باید از تغذیهء VCC مدار پروگرامرت استفاده کنی که در اینصورت هر 6 پایه استفاده خواهد شد .
آیا راهی هست که پروگرامر usb رو با بسکام استفاده کنم
(۲۹-فروردین-۱۳۹۳, ۱۳:۴۱:۰۵)a.mehran نوشته است: [ -> ]آیا راهی هست که پروگرامر usb رو با بسکام استفاده کنم
معلومه که میشه ...
من الان خودم از پروگرامر STK500 نوآوران که USB هم هست دارم استفاده میکنم
هم روی بیسکام و هم AVR Stodio کار میکنه ...( فقط روی کدویژن جواب نمیده !)
(البته پروگرامر پورت پارالل STK200/300 هم دارم)
خب آقا/خانم pixar چجوری میشه ؟؟؟؟