ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوالات مربوط به بخش آموزش قدم به قدم آلتیوم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
سلام.

اون آموزش هایی رو که قبلا لینک دادم بخونید، چیز زیادی طول نمی کشه ...
از همون قسمت library که قطعه وارد محیط شماتیک می کنید، روی لایبرریز بزنید و از قسمت پایین instal و بعد مسیر قطعه تون رو بدید.
می تونید فوتپرینت هم خودتون بسازید و به همین روش به کتابخانه ها اضافه اش کنید.

موفق باشید.
سلام
ممنون.

خب مسیر رو میرم اما اینکه LM317 کدوم کتابخونس چطوری باید تشخیص داد؟
آلتیوم اینجوری نیست که سرچ کنیم 1N4007 و بعد قطعه رو بیاره؟ اینجور که من متوجه شدم فقط میتونیم بنویسیم DIOD و بعد خودمون دنبال 1N4007 بگردیم
سلام
همه کامپوننت ها به اسم خودشون ذخیره نشدن
یا یک سری از المان ها هم وجود ندارن و باید معادلشون رو بذاری
مثلا مقاومت یه کامپوننت ثابت هست که فقط برای وات های مختلف سایزش فرق میکنه و شماره و مقدارش مهم نیست

برای lm317 از انواع کامپوننت رگولاتور مثل 7805 میتونی بعنوان جایگزین در شماتیک یا pcb استفاده کنی و فقط اسمش و تغییر بدی

نیاز به تغییرات پایه ها و ویرایش هم داشتی روش دابل کلیک کن ، تیک lock رو بردار ok بزن
حالا با کلیک روی هرقسمت میتونی اون قست رو ادیت کنی
نقل قول: نیاز به تغییرات پایه ها و ویرایش هم داشتی روش دابل کلیک کن ، تیک lock رو بردار ok بزن

حالا با کلیک روی هرقسمت میتونی اون قست رو ادیت کنی

تو ورژن 2015 آلتیوم از این روش ظاهرا جواب نمی ده! تو قبلی ها جواب می داد.
اگر روش تغییر کرده یا کسی جواب گرفت یه ندا بده.

مرسی.
سلام
ممنون از دوستان

من همون 7805 یا ترانزیستورم پیدا نمیکنم که جایگزین کنم.7805 رو چطور میشه اورد؟!
اگر پیکج DIP منظورته ، 3 تا pad بغل هم بذار و فاصله ی بینشون هم 2.54 میلی متر بگیر. کارت سریعتر راه می افته.
البته شخصا SMD کار می کنم و کتابخانه های بیس رو تاپیک براش هست و می تونی دانلود کنی. اما از یه جایی به بعد بهتره قطعات و فوت پرینت هاشون رو خودت طراحی کنی ... .
با سلام
وقتی شماتیک رو میخام به pcb تبدیل کنم خطای زیر ایجاد میشه.دلیل این خطا چیه؟
[تصویر:  untitled.JPG]
سلام
این ارور برای چی هست موقعی که می خوام فایل نصبی رو اجرا کنم؟
[attachment=13924]
میگه اون فایلی که داری اجرا میکنی وجود نداره خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10