ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوالات مربوط به بخش آموزش قدم به قدم آلتیوم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
با سلام
ممنون بابت آموزش خوبتان.
امکان این هست که مدار خودمون رو اصلا تو محیط شماتیک نکشیم و همان اول کار در صفحه PCB مدار رو بکشیم.
اینجوری راحت تر است و امکان اینکه فونت پرین مورد نظر بعد از انتقال به PCB اشتباه باشه وجود نداره و ...

مهندس چند تا آموزش دیگه مونده ؟
نقل قول: با سلام
ممنون بابت آموزش خوبتان.
امکان این هست که مدار خودمون رو اصلا تو محیط شماتیک نکشیم و همان اول کار در صفحه PCB مدار رو بکشیم.
اینجوری راحت تر است و امکان اینکه فونت پرین مورد نظر بعد از انتقال به PCB اشتباه باشه وجود نداره و ...
سلام دوست عزیز
خواهش میکنم
بله امکانش هست و مثل سایر محیط های طراحی pcb مثل protel 99 می تونید مستقیما فایل pcb و ایجاد کنید
انشالله در قسمت های بعدی آموزش میدیم.
نقل قول: مهندس چند تا آموزش دیگه مونده ؟
طبق سرفصل باید این قسمت ها آموزش داده بشه؛
_مسیریابی دستی pcb
_مسیریابی خودکار pcb
_ارزیابی و خروجی پروژه ها
_تبدیل خروجی ها به فایل pcf
_ساخت فایل های gerber
_شبیه سازی طرح
_کار با شکل موج ها
_حذف و اضافه کردن دستورات
_ایجاد منوها و نوار ابزار
_ایجاد کتابخانه و عناصر جدید
_اضافه کردن footprint
_ایجاد کتابخانه های pcb
_footprint عناصر smd
_کار با pcb component wizard
و سایر قسمت های دیگه که اگه استقبال بشه انشالله تا آخرش میریم.

خوش باشید
(۲۵-فروردین-۱۳۹۲, ۱۹:۳۴:۱۸)sanup2006 نوشته است: [ -> ]تشکر بابت زحماتتون.
اگر این آموزش ها رو در قالب پی دی اف بذارید خیلی عالی میشه.چون بعضی از عکس ها با راست کلیک باز نمیشه و باید فایل فشرده شده رو دانلود کرد که زیاد جالب نیست.
البته این فقط یه پیشنهاد و همینجوری هم پیش برید خیلی ممنونم ازتون و کمک بزرگی کردید و نهایت تشکر رو دارم.

فقط یه مبحث مبهم بزرگ به اسم "پلی گان" خیلی واسم سواله و ممنون میشم توضیح بفرمایید.
منتظر ادامه ی آموزش هستیم.
خواهش میکنم وظیفه مونه
بله تبدیل به pdf پیشنهاد خوبیه و اتفاقا میخواستم این کار رو بکنم ولی به نظرم pdf بعد آموزش کامل انتشار میکردیم بهتر بود
ولی باز اگه کاربران اینطور راحت ترن به چشم از آموزشهای بعدی در قالب pdf درج میشه.
حتما پیشنهاد و انتقادهاتون و مطرح کنید تا به بهتر شدن کار کمک کنید.

ایجاد پلی گان رو هم انشالله در قسمت بعدی آموزش میدم.
خوش باشید
با عرض سلام و خسته نباشید
چطور میشه در آلتیوم PCB سه بعدی ایجاد کرد؟
آیا اصلا چنین امکانی وجود داره؟
با تشکر
سلام جناب عزیزی

لطفا پی دی اف ها رو آماده کنید.اینجوری آموزش دیدن خیلی سخته.
من که پدرم در اومد!!!!

من شماتیک رو کشیدم.یک PCB هم اضافه میکنم ولی شماتیک نمیره تو PCB !!!
""از منوی Design روی Update PCB Document "" اینجا که میرم اصن گزینه Update PCB Document وجود نداره
(۰۲-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۱:۰۸:۴۶)sanup2006 نوشته است: [ -> ]سلام جناب عزیزی

لطفا پی دی اف ها رو آماده کنید.اینجوری آموزش دیدن خیلی سخته.
من که پدرم در اومد!!!!
سلام
واقعیت کمی سرم شلوغه ولی به چشم به زودی در قالب pdf ارائه میشه

(۰۲-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۱:۰۸:۴۶)sanup2006 نوشته است: [ -> ]من شماتیک رو کشیدم.یک PCB هم اضافه میکنم ولی شماتیک نمیره تو PCB !!!
""از منوی Design روی Update PCB Document "" اینجا که میرم اصن گزینه Update PCB Document وجود نداره
قبلش پروژه رو save as کردید؟
سلام اقا امید
مرسی بابت اموزشتون
یک سوال داشتم
راستش دنبال یک مثال ساده اما خوب میگردم
توی سایت مثال از التیوم هست؟؟
ممنون اگر لینک بدین

(۰۲-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۱:۰۸:۴۶)sanup2006 نوشته است: [ -> ]من شماتیک رو کشیدم.یک PCB هم اضافه میکنم ولی شماتیک نمیره تو PCB !!!
حتما عمل drag رو به درستی انجام نمیدین
همه رو درست و یک جا سیو کردین؟(منظور فایل شیت و پی سی بی)
سلام یه سوال داشتم یه قطعه رو تو التیوم چطور میشه miror کردممنون میشم کمک کنیدHeart
سلام دوستان فهمیدمBiggrin بانگه داشتن قطعه مورد نظر با ماوس وزدن x میرور میشه موفق باشید Laugh
سلام
نقل قول: 2-مشکل بعدی بدست آوردن فاصله مابین پدها
اول مثل قبل یه q بزنید تا مقیاس بر حسب mm تنظیم بشه
بعد از نوار بالا ،سربرگ edit به قسمت origin برید و set رو کلیک کنید
الان رو صفحه یه + میاد که باید مبدا رو باهاش مشخص کنید؛ مثلا میخواهید فاصله بین انتهای پد اول رو با ابتدای پد دوم بدست بیارید که باید رو انتهای پد اول کلیک کنید تا بعنوان مبدا مشخص بشه
بعد کلیک کردن و نگه داشتن موس رو همون نقطه می بینید که مختصات رو 0 ، 0 تنظیم میشه
و نهایتا می تونید با کشیدن نشانگر موس روی نقطه دلخواه ، فاصله اون رو از مبدا بر حسب mm بدست بیارید
این روش برای بدست آوردن فاصله کلیه المانها از مختصات مشخص شده است
ولی برای بدست آوردن فاصله دقیق مابین دوپد یه روش کلی وجود داره؛

برای این کار رو همون صفحه طراحی pbc از نوار بالا به reports و بعد ...measure برید
[attachment=9283]
با اینکار رو صفحه یه نشانگر مشخص میشه که باید رو مرکز پداول و بعد پد دوم کلیک کنید تا فاصله دقیق مابین اونها رو براتون مشخص کنه
[attachment=9284]
نقل قول: 1-اول اینکه گاها مختصات پدها رو گم می کنم و نمیدونم کجان راهی هست که مجبور نشم برنامه رو ببندم واز اول اجرا کنم ؟ میخوام به مختصاتی که قبلا بودم برگردم؟
موقع تعیین مختصات یک نشانگر بصورت دائم در نقطه مختصات ایجاد میشه که باعث میشه مختصات و گم نکنید
[attachment=9282]
احتمالا تنظیمات دستکاری شدن
برای برگردوندن تنظیمات به حالت اولیه کلیدهای ترکیبی o+p و بزنید
بعد در این صفحه از پایین ...set toکلیک کنید تا تنظیمات برگردند
[attachment=9285]
الان دوباره مختصات رو تعیین کنید
سلام دوباره اقای عزیزی من هر کاری میکنم فقط دو تا از پایه های ماژولم میخوره به دو تا پد بالایی بقیه هر کاری کردم نمیشه !!!!!!!!!Angry033033
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10