۲۰-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۹:۱۳:۲۶
۲۰-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۰:۰۶:۰۷
سلام بالاخره پس از تلاش ها به تنیجه رسیدم مرسی از کمک هاتون آقای عزیزی
مدیر مدیره خیلی مدیره
اینم بگما سوال هام تمومی نداره ها آقا مدیر :-)
مدیر مدیره خیلی مدیره
اینم بگما سوال هام تمومی نداره ها آقا مدیر :-)
۲۰-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۳:۵۷:۳۱
سلام این پی سی بی کشیدن من از هفت خوان رستم هم زد اونور تر من وقتی execute میزنم چندتا خطا می گیره و اینه که ف.ت پرینت قطعات نیست یا به صورت smdهست حالا من چیکار کنم
۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۰۹:۴۲:۵۴
(۲۰-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۳:۵۷:۳۱)sara90 نوشته است: [ -> ]من وقتی execute میزنم چندتا خطا می گیرهعکس صفحه خطا رو بذارید
احتمالا یا اسم قطعات و تعیین نکردید یا فوت پرینت مربوط به قطعه رو ندارید
(۲۰-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۳:۵۷:۳۱)sara90 نوشته است: [ -> ]و اینه که ف.ت پرینت قطعات نیست یا به صورت smdهست حالا من چیکار کنمباید کتابخانه مربوط رو فراخوانی کنید یا اگه اسم قطعه رو می دونید سرچ بزنید
ولی راحت تر اینه که خودتون یه فوت پرینت براش بزنید
۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۰۹:۵۳:۳۴
سلام صبح همگی ب خیر من اومدم با کوله باری از سوالات آقا مدیر مشکل قبلیم حل کردم خوان بعدی این فوت پرینتی که خودم طراحی کردم رفته مونده اون بالا هر کاری می کنم نمیاد پایین چیکار کنم من عکسش ضمیمه کردم
۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۰:۰۹:۰۰
مگه drag نمیشه؟
فایل پروژه بفرستید ببینم میتونم کاری کنم
فایل پروژه بفرستید ببینم میتونم کاری کنم
۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۱:۰۷:۳۹
سلام اینم فایل پروژه
۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۲:۵۰:۰۲
سلام
مشکل به این علته که ابعاد صفحه pcb تون کوچیکه و قطعات معلق می مونن
ابعاد صفحه رو بزرگ کنید مثلا 500mm در 500mm بزنید و بعد طرح رو انتقال بدید
ولی بهتر بود بجای انتقال طرح مستقیما طرح pcb رو می کشیدید
اینطوری کار خیلی راحت تر میشه و دقت کار هم بالا میره
انتقال طرح درصورت وجود تعداد فوت پرینت های کمتر پیشنهاد میشه
مشکل به این علته که ابعاد صفحه pcb تون کوچیکه و قطعات معلق می مونن
ابعاد صفحه رو بزرگ کنید مثلا 500mm در 500mm بزنید و بعد طرح رو انتقال بدید
ولی بهتر بود بجای انتقال طرح مستقیما طرح pcb رو می کشیدید
اینطوری کار خیلی راحت تر میشه و دقت کار هم بالا میره
انتقال طرح درصورت وجود تعداد فوت پرینت های کمتر پیشنهاد میشه
۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۴:۱۳:۲۷
(۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۴:۰۶:۰۰)r0b0 نوشته است: [ -> ]سلامسلام آقا مدیر اومد
قسمت pcb wizard یه بخش مربوط به تنظیمات ابعاد و کادر صفحه است که تو بخش آموزشی (قسمت پنجم؛ساخت یک صفحه pcb نمونه) توضیح دادم
تو این صفحه باید board size رو تغییر بدید
میدونم آقای عزیزی اونارو خوندم من فقط نمیدونم چه اندازه باید بزنم
فیبر من که 15*20 البته این اندازه ای مسلما نخواهد بود بردم الان من 500*500 بزنم زیاد بزرگ نمیشه منظورم اینه تو برد چند در چند میشه ؟ اینم شماتیک مدارمه من موندم اندازه برد چند در چند بزنم؟
سلام آقا مدیر اومدین
میدونم آقای عزیزی اونارو خوندم من فقط نمیدونم چه اندازه باید بزنم
فیبر من که 15*20 البته این اندازه ای مسلما نخواهد بود بردم الان من 500*500 بزنم زیاد بزرگ نمیشه منظورم اینه تو برد چند در چند میشه ؟ موندم اندازه برد چند در چند بزنم؟
۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۴:۱۹:۱۸
اون 500*500 اندازه صفحه شماست نه اندازه ابعاد طرح pcb
قرار نیست کل صفحه رو به pcb اختصاص بدید و فقط باید قطعات و داخل صفحه به مناسب ترین شکل بچینید و طرح و کامل کنید و بعد فقط اون قسمت طرح رو روی بردتون چاپ کنید
قرار نیست کل صفحه رو به pcb اختصاص بدید و فقط باید قطعات و داخل صفحه به مناسب ترین شکل بچینید و طرح و کامل کنید و بعد فقط اون قسمت طرح رو روی بردتون چاپ کنید
۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۴:۲۷:۱۰
اها وای چه اشتباهی یه سوال دیگه هم من اگه کل قطعات با شیت وارد پی سی بی کنم بعد شیت حذف کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ چون اگه بخوام دونه دونه درگ کنم بازم همون مشکل قبل پیش میاد و فوت پرینته میپره بالا!!!
یه سوال دیگه یه اقایی تو ایران میکرو گفتن ک قطعات سبز باشه خطا داره این یعنی چی؟
وجای درست جا گذاری نشه...
یه سوال دیگه یه اقایی تو ایران میکرو گفتن ک قطعات سبز باشه خطا داره این یعنی چی؟
وجای درست جا گذاری نشه...