ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوالات مربوط به بخش آموزش قدم به قدم آلتیوم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
سلام وممنون از اینکه ایرادهامو گفتین ببخشید آقا مرتضی (شرمنده فامیلی تون رو نمیدونستم)من یکسری اشکالات دارم خیلی چیزا رو نفهمیدم قبلش عذر میخوام اگه سوالام خیلی مبتدیانه اس
1- اولین سوالم اینه ک اون ctrl+gک گفتین زدم ولی همچین گزینه هایی نبود
برای چی هست این میانبر؟
2-این مقامت های بالاکش نفهمیدم منظورتون کدوم مقاومت هاس؟!!
3-الان مشکل من اینه که تو کتابخونه ای ک استفاده کردم همینا هست برای رگلاتوروترانزیستور برای اینکه smd نباشه من باید از کجا بیارم یعنی کدوم کتابخونه و چی بزنم همینطور خازن 100 هم که گفتین اونم smd هسن نمیدونم از کجا بیارم ؟
4-قضیه این پکیج PDIP نفهمیدم اینو باید از کدوم کتابخونه بیارم؟
5-بعد برای رفع اشکال جک اداپتور که چند تا holeداره چیکار کنم؟
6-من یه سری تغییرات توی مدار دادم مثلا یه ال ای دی و یه مقاومت اضافه کردم ولی حالا نمیتونم بهم وصل شون کنم !! چیکار کنم نت لیبلی ک اینا رو بهم وصل کنه تو لیست نیست ؟!!
7-من تواین مدار بیشتر از کتابخونه آقای جورابلو استفاده کردم که فک کنم ایشون رو بشناسید تو کتابخونه التیوم 7805 وbc338یه سری قطعات دیگه نیست
من از کجا کتابخونه کاملش رو دانلود کنم وهمینطور smd نباشه
ببخشید خیلی سوال پرسیدمShy
بنظر من كه اصولي شروع كنيد به يادگيري.
لينك آموزش فارسي به صورت ويدئو ، در كل بد نيست و البته ورژنش قديميه ، اما اكثر قسمت ها تغيير نكردهه و نياز نيست همه اش رو دانلود كنيد و كم حجم هم هست.
http://maktabkhooneh.org/course?course=protel980

PDF جناب 1nafar كه بسيار مفيدهه ...
http://www.iranled.com/forum/thread-11569.html

تاپيك آموزش تصويري اميد خان هم هست ...
http://www.iranled.com/forum/thread-25195.html

البته مشخصه كه كليات رو مي دونيد ، فقط كافيه 1 روز زمان بذاريد ضعف هاتون رو برطرف كنيد.

كتابخانه هم از لينك زير مي تونيد بگيريد ... البته خيلي كامل نيست ، اما خوبه.
http://www.iranled.com/forum/thread-21221.html

---------------------------
1- عكس پيوست رو ببينيد Grid managmer هست و از اسمش مشخصه كه مديريت Grid رو بر عهده دارهه. سايز ديفالتش هم دقت كنيد.
فايل شما رو كه ديشب ديدم ، علاوه بر Default اي كه در تصوير پيوست مي بينيد ، يك گزينه ديگه هم داشت ، اون رو پاك كنيد ( فايل پروژه اتون الان در دسترس نيست ) باعث مي شد محيط كند تكون بخورهه!

2- فكر مي كنم به يه DIP SW وصل بود كه يك سرش زمين مي شد ، اندازه ي مقاومت ها در طرحتون 1k بود ، به پايه هاي SDA , SCL ميكرو خوردهه بود.

3- لينك كتابخانه رو بالا دادم ، اما قطعاتي كه نيست مي تونيد خودتون درست كنيد ، چون قطعات معمولي هم هستن راحته ديگه ...
براي ترانزيستور و رگولاتور مي تونيد 1 پكيج استفاده كنيد ، 3 پد با فاصله ي 2.54 هم براشون مناسبه ، ( خود پايه قابل انعطافه و مشكلي نيست )
خازن ها و ترانزيستورها رو در كتابخانه اي كه موقع نصب آلتينيوم با خودش هست مي تونيد پيدا كنيد. Miscellaneous Devices اسمش هست.

4- همين ميكرويي كه در طرحتون استفاده كرديد پكيجش PDIP هست يا همون DIP ، سايز 2.54 براي اين پكيج هست و همخون با برد بورد هم هست.
شما چطوري قطعه ي جديد مي سازيد؟ از همون قسمت بريد و ويزاردش رو باز كنيد ( كتابخونه نيست ) در لينكاي آموزشيه بالا هم توضيح دادهه ، مراجعه كنيد و بعد دستور العمل پست قبل رو كه گفتم براي اين قسمت دوبارهه بخونيد.

5- زياد مهم نيست ، بايستي يا يه فوت پرينت ديگه گير بياريد يا خودتون بسازيد.

6- شما اول فايل شماتيك و PCB رو همبسته مي كنيد و در قالب يك پروژه تعريفش مي كنيد و فايل .prj رو مي سازيد ، همين فايل رو باز مي كنيد زير شاخه هاش فايل شماتيك و PCB هست. حالا تغييرات رو در صفحه ي شماتيك اعمال مي كنيد ، بعد اين مسير رو دنبال كنيد و excute كنيد.
Design>update PCB document
اگر پروژه رو تعريف نكنيد ،‌اين گزينه رو در منوي design نمي بينيد. اينها در لينك هاي آموزشي بالا گفته شدن.
بعد از اين وارد محيط PCB مي شه و خط اتصالشون مشخصه و شما جاگذاري و سيمكشي مي كنيد.
( فايلتون رو دانلود نكردم ، اما احتمالا مشكل از همين هست. )

7- كتابخانه ي كامل وجود ندارهه ، خودتون بايد جمع كنيد ، بالا گفتم :
نقل قول: خازن ها و ترانزيستورها رو در كتابخانه اي كه موقع نصب آلتينيوم با خودش هست مي تونيد پيدا كنيد. Miscellaneous Devices اسمش هست.
رگولاتور هم 3تا PAD كنارهه هم بذاريد با فاصله ي 2.54 از هم. از همون كانكتورهاي 3تايي در كتابخانه ي خود آلتينوم هم مي تونيد استفاده كنيد. كتابخانه ي Miscellaneous Connectors

موفق باشيد.
سلام
مرتضی خان لطف کردن جامع توضیح دادن و فقط در ادامه یه سری نکات رو تاکید میکنم؛

_نکته اول اینکه برای رسم ترک ها بهترین ، مناسبترین و کوتاهترین مسیرها رو انتخاب کنید
در طرح شما؛

[attachment=9450]

همون مسیر شما رو من به این شکل تغییر دادم؛

[attachment=9451]

_نکته بعدی که قبلا هم اشاره کردم که حدالامکان زاویه میرها کمتر از 90 نباشه و مسیرها بهتره کوتاهترین باشن؛

[attachment=9452]

که حدودی اصلاح شده؛

[attachment=9453]

_یه قسمت از مسیرها کامل ترسیم نشده؛

[attachment=9454]

_نکته دیگه مشکل فوت پرنت ها که بهتره اصلاح بشن؛
نمونه رو این فوت پرینت ابعاد ، سایز و یه سری نکات رعایت نشده
رو یکی از پدها کلیک کنید که چندتا پد اضافی رو هم افتاده!

[attachment=9455]

برای اصلاح فوت پرینت کافیه روش دابل کلیک بزنید بعد تو صفحه تیک گزینه lock... رو بردارید

[attachment=9456]

الان دیگه می تونید فوت پرینت تون رو اصلاح کنید
که برای نمونه من قسمتی از این طرح شما رو اصلاح کردم

[attachment=9457]

خوش باشید.
سلام
یعنی شما در محیط pcb ، دو تا پد جدید اضافه میکنید و نمیتونید این دو تا پد رو با interactively route بهم وصل کنید؟

اگه مشکلتون اینه:

اول باید به property اون دو تا پد برید و net های اونا رو یه اسم یکسان تعریف کنید، بعدا روت اشون کنید

اوکی؟
(۲۳-خرداد-۱۳۹۲, ۱۹:۱۲:۳۲)salehjg نوشته است: [ -> ]سلام
یعنی شما در محیط pcb ، دو تا پد جدید اضافه میکنید و نمیتونید این دو تا پد رو با interactively route بهم وصل کنید؟

اگه مشکلتون اینه:

اول باید به property اون دو تا پد برید و net های اونا رو یه اسم یکسان تعریف کنید، بعدا روت اشون کنید

اوکی؟

نه دوست عزیز منظورم این نبود ببینید من بدون اینکه شماتیک بکشم قطعاتم رو وارد کردم حالا که میخوام مسیرکشی کنم اصلا نمیزاره از یه قطعه به قطعه دیگه مسیر بکشم حالا خواستم ببینم باید برای همه قطعات نت تعریف کنم یا راه دیگه ای داره امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید
:lol:
اینطوری نمیشهBiggrin
فایل pcb تون رو save کنید و یه جایی آپلود کنید.... لینکشو بدین Biggrin
چرا نمیشه؟
من الان چند تا پد رو به هم وصل کردم
http://bayanbox.ir/id/8146346377551878222?info

(یعنی هدفتون اینکه کل pcb رو دستی دونه دونه مسیر کشی کنید؟ )
( فکر کنم با این کار خودتونو به کشتن بدید) Biggrin
اااا Amaze پس چرا برا من نمیشه کار خاصی نکردین که؟ پدها رو دور میزنه نمیدونم چشه ؟!! من همین مدارو چند بار دستی کشیدم تا مرز اینکه جونم بالا بیاد رسیدمBiggrin ولی زنده ام اتو روت که خیلی مسخره اس اصلا درست نمی کشهAmaze
واحد grid رو کمش کنید.
کار خاصی نمیخواد

و موس رو درست مرکز پد بگیرید یه دایره ظاهر میشه....

همین
(۲۳-خرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۱۰:۵۷)salehjg نوشته است: [ -> ]واحد grid رو کمش کنید.
کار خاصی نمیخواد

و موس رو درست مرکز پد بگیرید یه دایره ظاهر میشه....

همین

نمیدونم چشه منم همین کارو می کنم ولی باز نمی شه Sad
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10