۰۸-خرداد-۱۳۹۲, ۲۲:۳۶:۵۰
سلام وممنون از اینکه ایرادهامو گفتین ببخشید آقا مرتضی (شرمنده فامیلی تون رو نمیدونستم)من یکسری اشکالات دارم خیلی چیزا رو نفهمیدم قبلش عذر میخوام اگه سوالام خیلی مبتدیانه اس
1- اولین سوالم اینه ک اون ctrl+gک گفتین زدم ولی همچین گزینه هایی نبود
برای چی هست این میانبر؟
2-این مقامت های بالاکش نفهمیدم منظورتون کدوم مقاومت هاس؟!!
3-الان مشکل من اینه که تو کتابخونه ای ک استفاده کردم همینا هست برای رگلاتوروترانزیستور برای اینکه smd نباشه من باید از کجا بیارم یعنی کدوم کتابخونه و چی بزنم همینطور خازن 100 هم که گفتین اونم smd هسن نمیدونم از کجا بیارم ؟
4-قضیه این پکیج PDIP نفهمیدم اینو باید از کدوم کتابخونه بیارم؟
5-بعد برای رفع اشکال جک اداپتور که چند تا holeداره چیکار کنم؟
6-من یه سری تغییرات توی مدار دادم مثلا یه ال ای دی و یه مقاومت اضافه کردم ولی حالا نمیتونم بهم وصل شون کنم !! چیکار کنم نت لیبلی ک اینا رو بهم وصل کنه تو لیست نیست ؟!!
7-من تواین مدار بیشتر از کتابخونه آقای جورابلو استفاده کردم که فک کنم ایشون رو بشناسید تو کتابخونه التیوم 7805 وbc338یه سری قطعات دیگه نیست
من از کجا کتابخونه کاملش رو دانلود کنم وهمینطور smd نباشه
ببخشید خیلی سوال پرسیدم
1- اولین سوالم اینه ک اون ctrl+gک گفتین زدم ولی همچین گزینه هایی نبود
برای چی هست این میانبر؟
2-این مقامت های بالاکش نفهمیدم منظورتون کدوم مقاومت هاس؟!!
3-الان مشکل من اینه که تو کتابخونه ای ک استفاده کردم همینا هست برای رگلاتوروترانزیستور برای اینکه smd نباشه من باید از کجا بیارم یعنی کدوم کتابخونه و چی بزنم همینطور خازن 100 هم که گفتین اونم smd هسن نمیدونم از کجا بیارم ؟
4-قضیه این پکیج PDIP نفهمیدم اینو باید از کدوم کتابخونه بیارم؟
5-بعد برای رفع اشکال جک اداپتور که چند تا holeداره چیکار کنم؟
6-من یه سری تغییرات توی مدار دادم مثلا یه ال ای دی و یه مقاومت اضافه کردم ولی حالا نمیتونم بهم وصل شون کنم !! چیکار کنم نت لیبلی ک اینا رو بهم وصل کنه تو لیست نیست ؟!!
7-من تواین مدار بیشتر از کتابخونه آقای جورابلو استفاده کردم که فک کنم ایشون رو بشناسید تو کتابخونه التیوم 7805 وbc338یه سری قطعات دیگه نیست
من از کجا کتابخونه کاملش رو دانلود کنم وهمینطور smd نباشه
ببخشید خیلی سوال پرسیدم