سلام
دوستان برای جلوگیری از شلوغ شدن تاپیک آموزشی کلیه سوالات خود را حول نرم افزار آلتیوم می توانید در این تاپیک مطرح کنید.
آقا امید من تیک components رو زدم اما sw که میزنم switch رو نمی یاره
خب پس احتمالا کتاب خانه شما حذف شده یا ایجاد نشده
برای افزودن کتابخانه از همون صفحه به قسمت libraries برید
[
attachment=8601]
بعد از سرفصل installed طبق عکس کتابخانه های نرم افزار رو فراخوانی کنید
[
attachment=8602]
واقعا" از لطفتون ممنونم.اما من همه ی کتابخانه ها رو install کردم.باز هم مشکل داره.بهرحال ممنونم.
(۰۵-بهمن-۱۳۹۱, ۰۰:۵۲:۴۲)عاطفه65 نوشته است: [ -> ]واقعا" از لطفتون ممنونم.اما من همه ی کتابخانه ها رو install کردم.باز هم مشکل داره.بهرحال ممنونم.
فکر کنم متوجه مشکلتون شدم
شما کتابخانه های برنامه رو تو پوشش نریختید
ببینید به قسمتی که فایل اصلی(نصب نشده) نرم افزار وجود داره و بعد Board Level Libraries برید
تو اون پوشه یه سری کتابخانه وجود داره
داخل یکی از کتابخانه ها که نیاز دارید برید و فایل های تو پوشه رو مارک کنید
بعد به آدرسی که برنامه رو نصب کردید و داخل پوشه library برید
و نهایتا فایل هایی رو که انتخاب کردید رو تو پوشه library کپی کنید
نرم افزار رو اجرا کنید و دوباره به قسمتی که قبلا برای فراخوانی کتابخانه گفتم برید و کتابخانه های جدید رو فراخوانی کنید.می بینید که قطعات جدید اضافه شدن
[
attachment=8635]
سلام دوستان خوبم
من توی این نقشه گیر کردم.اگر می تونین کمک کنین.
نمی دونم برای IC1,IC2,IC3 چی باید بذارم.
[quote='r0b0' pid='181092' dateline='1359007282']
نقل قول: واقعا" از لطفتون ممنونم.اما من همه ی کتابخانه ها رو install کردم.باز هم مشکل داره.بهرحال ممنونم.
با چه ورژنی کا می کنید؟ کجا رو سرچ می زنید؟
من با ورژن 2009 کار میکنم و تو پنجره ی سرچ که سمت راست صفحه است سرچ میزنم آقا امید
شما ارسال 16 و خوندید؟
باید کتابخانه های شما ناقص باشن، طبق نوشته هام عمل کنید تا قطعات کتابخانه تون و گسترش بدید تا بگم آی سی ها رو چطوری فراخواانی کنید
الان من کل کتابخانه ها رو نگاه کردم، متاسفانه آلتیوم کتابخانه واسه گیت های منطقی(آی سی هایی که گفتید) نداره!
نقل قول: با چه ورژنی کا می کنید؟ کجا رو سرچ می زنید؟
من با ورژن 2009 کار میکنم و تو پنجره ی سرچ که سمت راست صفحه است سرچ میزنم آقا امید
من ورژن 10- 2011 کار می کنم
واسه منم سرچ قسمت راست قرار داره و از تو کتابخانه سرچ میزنم
کپی کردم آقا امید اما وقتی می خوام فراخوانی کنمشون نمایش نمیده اونا رو
نقل قول: کپی کردم آقا امید اما وقتی می خوام فراخوانی کنمشون نمایش نمیده اونا رو
باید نشون بده
شما دقیقا چیکار کردید و چطور فایل ها رو فراخوانی کردید که نمایش نمیده؟
ببینید شما می تونید از داخل نرم افزار و بدون اینکه فایل های کتابخانه هارو کپی کنید هم این کار رو انجام بدید
همون طور که گفتم نرم افزار رو اجرا کنید و بعد به قسمت کتابخانه برید و از جایی که می خواهید کتابخانه جدیدی فراخوانی کنید، به داخل پوشه ای که نرم افزار شما قرار داره برید(نرم افزار نصب نشده)
بعد از داخل کتابخانه های داخل پوشه نرم افزار، فایل ها رو انتخاب کنید و به کتابخانه تون اضافه کنید
رفتم داخل درایو نرم افزار و board level library که یک فایل rar. هست رو extract کردم و فایل هایی که ایجاد شد رو کپی کردم و در library برنامه ی نصب شده روی سیستمم کپی کردم.بعدش هم برای فراخوانی رفتم قسمت سرچ و install وقتی خواستم add کنم چیزه جدیدی نیومده بود!
نقل قول: رفتم داخل درایو نرم افزار و board level library که یک فایل rar. هست رو extract کردم و فایل هایی که ایجاد شد رو کپی کردم و در library برنامه ی نصب شده روی سیستمم کپی کردم.بعدش هم برای فراخوانی رفتم قسمت سرچ و install وقتی خواستم add کنم چیزه جدیدی نیومده بود!
خود کتابخانه رو کپی کردید یا فایل های داخل کتابخانه رو؟
اگه فایل های داخل کتابخانه رو کپی کرده باشید مطمعنا قطعات جدید اضافه شدن
اگه پوشه ها رو کپی کردید install رو بزنید و بعد داخل پوشه ها برید و فایل هارو اضافه کنید.
ضمنا باید بعد ایجاد کتابخانه های جدید، تیک کتابخانه جدید رو برای اضافه شدن به لیست بذارید.