ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نمایش تعداد افرادی عضو آنلان در سایت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من میخوام تعداد افراد آنلان اما توجه کنید افرادی که عضو هستند و وارد سایت شدند رو پیدا کنم چطوری این کار رو بکنم
ورود به سایت هم به دو نوع هست اگه تیک ذخیره رمز رو هنگام ورود در سایت نزنه ورودش در Sessions ذخیره میشه
اما اگر تیک ذخیره رمز بزنه درودش در کوکی ذخیره میشه
حالا من میخوام بدونم تعداد افرادی عضو که وارد حساب کاربری خود شدند چند نفر هست
برای قسمت نمایش آمار سایتم میخوام بنویسم
با تشکر
راهی هست لیست تمام ip هایی که به سایت وصل هستند رو پیدا کرد با یه تابع ؟
(۰۲-دى-۱۳۹۲, ۲۳:۳۹:۱۸)crafcrab نوشته است: [ -> ]راهی هست لیست تمام ip هایی که به سایت وصل هستند رو پیدا کرد با یه تابع ؟

هرموقع کسی وارد سایت شد ایپی اونا ذخیره کن!فکر نکنم تابعی باشه که همه را نمایش بده!
ذخیره که باید بکنم اما باید یه جوری ببینم چند تا ip آنلاینن بعد بفهمم کدوم ip مال کاربران عضو هست و کدوم مال کاربر میهمان
مهندس هر کی که وارد میشه اسم کاربر+تاریخ ورود رو ذخیره میکنید بعد موقع گرفتن لیست کاربران انلاین میزنین از 20 دقیقه پیش به اینور رو به عنوان افراد انلاین حساب کنه
(۰۴-دى-۱۳۹۲, ۰۹:۴۸:۴۳)lord_viper نوشته است: [ -> ]مهندس هر کی که وارد میشه اسم کاربر+تاریخ ورود رو ذخیره میکنید بعد موقع گرفتن لیست کاربران انلاین میزنین از 20 دقیقه پیش به اینور رو به عنوان افراد انلاین حساب کنه

asp.net یه قسمت داره که زمان وارد شدن کاربر به سایت تابع استارت سشن واسش فعال میشه و میشه اینطوری کاربران فعال را بدست اورد!php این امکانرا نداره؟؟
آپاچی به اون شکل سشنها رو مدیریت نمیکنه که به این شکل قابلیت در اختیار شما قرار بده