۰۷-دى-۱۳۹۲, ۱۸:۳۴:۵۷
صفحهها: 1 2
۰۷-دى-۱۳۹۲, ۲۳:۳۵:۰۴
سلام
خوب هستيد
يك سئوال دارم مقدار مصرفتون رو از كجا مي فهميد چقدره ؟
منظورم روشي است كه اين مقدار رو اندازه ميگيريد
از ريپورت isp و يا مقدار دانلود هاي كه انجام داده ايد .؟
به اميد ديدار
خوب هستيد
به اميد ديدار
۰۷-دى-۱۳۹۲, ۲۳:۵۶:۳۳
(۰۷-دى-۱۳۹۲, ۲۳:۳۵:۰۴)saeedsmk نوشته است: [ -> ]سلاممن که از ریپورت isp می بینم ولی مال من خیلی سه کاری بود یک شبه 20 گیگ کم کرده بودن البته قبلا مشکوک بودم ولی وقتی چنین چیزی دیدم دیگه در قبلی ها هم شک نکردم:d دیگه وقتی ... دیگه گیگ اینترنت که رو شاخشه:d
خوب هستيد
به اميد ديدار
۰۸-دى-۱۳۹۲, ۰۰:۵۵:۱۶
(۰۷-دى-۱۳۹۲, ۲۳:۳۵:۰۴)saeedsmk نوشته است: [ -> ]سلام
خوب هستيد
به اميد ديدار
سلام مرسی شما خوبید؟
دوستم کارش شبکس نرم افزار نصب کرد بعد همه مصرف منو حساب میکرد:(حتی باز کردن صفحات)همون موقع رفتیم تو سایت و از سایت شرکت دیدم تقریبا دوبرابر چیزی که مصرف کرده بودم کم کرده بود:|
(۰۷-دى-۱۳۹۲, ۲۳:۳۵:۰۴)saeedsmk نوشته است: [ -> ]سلام
خوب هستيد
به اميد ديدار
با نرم افزار و مقایسه اون با ریپورت سایت شرکت
۰۸-دى-۱۳۹۲, ۲۳:۲۲:۵۹
با سلام
خوب هستيد
مرسي منم خوبم
اول بگم نميخوام از كسي طرف داري كنم . دارم كمك ميكنم دقيقا بفهميد اين گيگ دزدي كار كيه ؟ شركت isp تون و يا واي فاي -
ايتدا واي فاي تون رو توي تنظيمات مودم ديسيبل كنيد- ذخيره و راه اندازي مجدد مودم و سپس با سيم كامپيوتر رو به مودم وصل كنيد حالا مقدار مصرفتون رو با اي اس پي تون چك كنيد ( و همچيني برنامه اي كه ميگيد ) ببنيد يكي است اگر تقريبا با خطاي 1 درصد الا 2 درصد بود اوكي است ( ديتا گم شده بعلت نويز) پس واي فاي دزدي است
اگر يكي نبود و تفاوت بيشتر از اين حرف ها بود پس كار كار isp است -فكر كنم يجا خونده بودم ميتونيد بريد ديتا ازشون شكايت كنيد
اميدوارم كمك كنه
خوب هستيد
مرسي منم خوبم
اول بگم نميخوام از كسي طرف داري كنم . دارم كمك ميكنم دقيقا بفهميد اين گيگ دزدي كار كيه ؟ شركت isp تون و يا واي فاي -
ايتدا واي فاي تون رو توي تنظيمات مودم ديسيبل كنيد- ذخيره و راه اندازي مجدد مودم و سپس با سيم كامپيوتر رو به مودم وصل كنيد حالا مقدار مصرفتون رو با اي اس پي تون چك كنيد ( و همچيني برنامه اي كه ميگيد ) ببنيد يكي است اگر تقريبا با خطاي 1 درصد الا 2 درصد بود اوكي است ( ديتا گم شده بعلت نويز) پس واي فاي دزدي است
اگر يكي نبود و تفاوت بيشتر از اين حرف ها بود پس كار كار isp است -فكر كنم يجا خونده بودم ميتونيد بريد ديتا ازشون شكايت كنيد
اميدوارم كمك كنه
۰۹-دى-۱۳۹۲, ۰۱:۵۹:۲۶
(۰۸-دى-۱۳۹۲, ۲۳:۲۲:۵۹)saeedsmk نوشته است: [ -> ]با سلام
خوب هستيد
مرسي منم خوبم
اميدوارم كمك كنه
تمام مشتری های این شرکت این مشکل را دارند!
این نیست که اکانت من یا شبکه من هک شده و .....
کم فروشی از طرف isp هست
۲۰-دى-۱۳۹۲, ۲۳:۳۹:۵۴
من از های وب میگیرم هم سرعتش خیلی خوبه و هم دزدی نداره.
ساعات رایگان هم داره که جوای دانلود های منو میده.
مخابرات واسه باز کردن صفحات خیلی کنده.
من 128 های وب رو برای خونه گرفتم، سرعت دانلودش میره روی 120 کیلو بایت بر ثانیه.
برای مغازم هم 512 رو گرفتم و سرعتش میره روی 400.
خیلی راضیم ازش.
ساعات رایگان هم داره که جوای دانلود های منو میده.
مخابرات واسه باز کردن صفحات خیلی کنده.
من 128 های وب رو برای خونه گرفتم، سرعت دانلودش میره روی 120 کیلو بایت بر ثانیه.
برای مغازم هم 512 رو گرفتم و سرعتش میره روی 400.
خیلی راضیم ازش.
۰۳-شهریور-۱۳۹۳, ۱۶:۲۴:۳۷
سلام
تمام پستارو نخوندم ولی بدونم مشکلت چیه
اگه اینترنت مخابرات داری و پولی که حجم خریداری میکنی روی قبض میاد بدون 100% خود Isp دزد
اگه ماهی 1 مگ هم مصرف کنی 1 گیگ میاد
2.اگه تو سرور کانتر وتیم اسپیک و وبلاگ دوستت میری با آی پی میتونن یوزر پسوردت رو بدزدن و با اینترنت تو بیان(نصب پورت بود چی بود اسم یادم نیست)
یا بهت اتک میدن که گیگ در جا خالی میشه البته اگه dc نشی بستگی به طرف داره چطور اتک بده
تمام پستارو نخوندم ولی بدونم مشکلت چیه
اگه اینترنت مخابرات داری و پولی که حجم خریداری میکنی روی قبض میاد بدون 100% خود Isp دزد
اگه ماهی 1 مگ هم مصرف کنی 1 گیگ میاد
2.اگه تو سرور کانتر وتیم اسپیک و وبلاگ دوستت میری با آی پی میتونن یوزر پسوردت رو بدزدن و با اینترنت تو بیان(نصب پورت بود چی بود اسم یادم نیست)
یا بهت اتک میدن که گیگ در جا خالی میشه البته اگه dc نشی بستگی به طرف داره چطور اتک بده
۰۳-شهریور-۱۳۹۳, ۲۱:۱۳:۰۱
شما دانلود رو حساب کردی شد 700 مگ یا دانلود + آپلود شد 700 مگ ؟
چون آپلود رو هم حساب میکنن.
چون آپلود رو هم حساب میکنن.
صفحهها: 1 2