سلام من یدونه فایل اگزه دارم که باکد سخت افزاری کامپیوتر قفل هست ونمیتونم واردش بشم احتمالا داخلش یدونه فایل اکسل هست یاهرچیز دیگه ای میشه راهی پیداکرد تابدون محدودیت ازش استفاده کرد؟؟؟
لینکش اینجاست
http://uplod.ir/c40lch75tujo/Bourse.Market.rar.htm
3 مگ حجمشه
اصلامیخام بدونم میشه بازش کردیانه؟
طبق قوانین کرک برنامه های فارسی خلاف می باشد.
اگرمنظورتون از بازکردن همون کرک نمودن هست، بله این برنامه ای که قرار دادین شدنی هست.
موفق باشید.
این نرم افزارایرانی که میگین بصورت شخصی وبه سفارش خودم طراحی شده بود وبااینکه پولشو پرداخت کردم(30 هزارتومن) بازم کدمیخواد اصلا همچین قراری با سازنده اش نذاشتم والان همین نرم افزار که سفارش خودم بوده روبه قیمت بالایی درحال فروش هست و میگه بازم باید ازم بخریش تافعالش کنم بنظرتون چیکارکنم؟؟؟مدتی هم هست که ج پیامامو نمیده ومعلومم نیست کجاس.
لطفا اگه راهی داره برام انجام بدین طرف به هیچ شکلی راه نمیاد
بعدش منظورمو درست متوجه شدین میخام بازبشه فقط همین
قطعا این 30 هزار تومن قیمت فروش 1 لایسنس به شما بوده
چون اگه سفارشی و صرفا برای شما طراحی میشد قیمتش دست کم بالای 300،000 تومان بود نه این مقدار
مدیرعزیز برنامه به سفارش من بوده اونوقت به خودم لایسنس میفروشه وبرای خودش کاسبی راه میندازه اونم باایده من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعانباید تواین دوره زمونه به کسی اعتماد کرد.
هزینه اش هرچقدر بود بنده همون اول حاضربودم بدم نه اینکه الان که تمام کارام مونده باشه این مسخره بازیا رو دربیاره فقط بخاطر اینکه اقا عشقش
کشیده باطرح من برای خودش کاسبی راه بندازه و کار خودم روی زمین بمونه.
درضمن نمونه همون فایل روخودم دارم ولی خواستم تاکارم راحت تر پیش بره ازایشون خواستم تاطراحیشو بهتربکنه و درواقع از ایشون خواستم فقط یه دستی روی فایل بنده بکشن.هزینه ای هم که گرفتن ازهمون اولش هماهنگ شده بودوقبولش داشتن.
اگه حرفای بنده روقبول ندارین میتونم فایل اصلی خودم رو اینجابذارم.
به هرحال اگه ازدوستان کسی میتونه کمکم کنه بنده حاضرم هزینه شو بازم بدم تاکارم راه بیفته.
اگه بازم خلاف قوانین اینجاست و بهم پیام خصوصی کنید یاایمیل.
worldmohammad@gmail.com