ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تشخیص میکروی پروگرم شده از پروگرم نشده
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
اگه ما فقط ی میکرو داشته باشیم که یه کریستال به پایه xtal1 , xtal2 وصل باشه تنها وسیله ای هم که داریم یه ولت متره چطور میتونیم با ولت متر بفهمیم که میکرو پروگروم شده یا نه؟
به سختیBiggrin
---
جریانی که میکرو استفاده می کنه توجه کنید
از نظر من كه ربطي ندارهه!!
ميكرو مي تونه پروگرام بشه با برنامه ي زير
DO
nop
loop
اونوقت جريان مصرفي تفاوتي نمي كنه.
حتي بسته به فيوزبيت ها ممكنه از كريستال استفاده نشه!

بنظر من سوالتون اساسا غلط هست ( البته اگر سوالتون جزئياتي دارهه ، شايد بشه به جواب رسيد )
جدا از اين اگر اين سوال همينطوري براتون ايجاد شده و موقع كار با ميكرو ، بعد از پروگرام شدن ، پروگرامر پايان پروگرام شدن رو نشون مي دهه( هم در نرم افزار سمت PC و هم احيانا LED روي پروگرامر )
سلام
خب این سوال واقعن همین شکلی برام ایجاد نشده
سوال جزئیات دیگه ای نداره
(۰۷-دى-۱۳۹۲, ۲۱:۲۴:۱۵)sharin نوشته است: [ -> ]از نظر من كه ربطي ندارهه!!
ميكرو مي تونه پروگرام بشه با برنامه ي زير
DO
nop
loop
اونوقت جريان مصرفي تفاوتي نمي كنه.
حتي بسته به فيوزبيت ها ممكنه از كريستال استفاده نشه!

بنظر من سوالتون اساسا غلط هست ( البته اگر سوالتون جزئياتي دارهه ، شايد بشه به جواب رسيد )
جدا از اين اگر اين سوال همينطوري براتون ايجاد شده و موقع كار با ميكرو ، بعد از پروگرام شدن ، پروگرامر پايان پروگرام شدن رو نشون مي دهه( هم در نرم افزار سمت PC و هم احيانا LED روي پروگرامر )
به هر حال در این حالت هم پروگرام شده دیگهBiggrin
اگه این حالت رو هم عدم پروگرام بدونیم حق باشما هست.
نقل قول: به هر حال در این حالت هم پروگرام شده دیگه
آره ديگه Biggrin
منم مي گم در اين حالت ميكرو پروگرام شده ، اما تفاوتي حاصل نمي شه كه با مولتي متر بشه فهميد Biggrin

نقل قول: سلام
اگر استادتون مطرح كرده ، شمارش رو بديد كارش دارم Biggrin
[/quote]

بگید خودم بهش میگم
(۰۷-دى-۱۳۹۲, ۲۱:۵۹:۴۳)Zahra_B نوشته است: [ -> ]سلام

سلام
شما یه کاری کنید
تغذیه میکروکنترلر رو وصل کنید ،پایه reset میکروکنترلر رو زمین کنید و مشخصات پایه های میکروکنترلر رو با مولتی متر چک کنید
بعد reset رو جدا کنید و مجددا مشخصه ها رو چک کنید ببینید تغییری داشتن یا نه
البته با این روش که نمیشه 100% اطمینان داد
چون دوستان اشاره کردن که با یه do-loop هم عمل پروگرام انجام میگیره
ولی خب میشه حداقل به نتیجه نزدیکتر شد
آیا میشه فرکانس میکرو رو با مولتی متر اندازه گرفت؟
(۰۷-دى-۱۳۹۲, ۲۲:۱۹:۱۵)sharin نوشته است: [ -> ]
نقل قول: به هر حال در این حالت هم پروگرام شده دیگه
آره ديگه Biggrin
منم مي گم در اين حالت ميكرو پروگرام شده ، اما تفاوتي حاصل نمي شه كه با مولتي متر بشه فهميد Biggrin

نقل قول: سلام
به نظر من که وقتی حافظه خالی هست تا آخر می خونه و بعد چون دیگه کاری نیست که به پردازشگرش بفرسته متوقف میشه برای همین مصرف میاد پایین ولی در حالتی که شما گفتید این لوپ باعث میشه میکرو همیشه اپ باشه

البته اگه به این نکته هم توجه داشته باشیم که تغییر فیوزبیت ها هم پروگرام محسوب میشه از پایه XTAL2 کلاک میشه گرفت که نوشون میده فیوزبیت از کریستال داخلی خارج شده که نشان از پروگرام هست
باتوجه به صورت سوال احتمالا منظور استاد شما هم همین روش هست
با بردن ميكرو به حالت ريست ، خط اجراي فرمان ميكرو روي وكتور ريست ثابت مي مونه. باز هم چيزي ازش در نمي ياد.
البته اگر شرايطي رو براي سوال فرض كنيم ، شايد بشه اينطوري به جواب رسيد، اما در حالت كلي نه.

اين سوال هيچ جنبه ي علمي ندارهه و كاربردي نيست ، در صورتي مي شه جواب داد كه يه شرايطي براي صورت سوال مطرح كنيم.
جدا از اين هر ميكرويي شرايط خاص خودش رو دارهه ، اين سوال نمي تونه به همين راحتي كلي مطرح بشه!

فركانس كاري ميكرو اگر سر RC داخلي باشه ، و هيچ اطلاعاتي از پروژه در دست نباشه خير.
اگر كريستال استفاده شده باشه ، در اين صورت روي كريستال مقدار رو نوشته.

@ بهزاد
در اين مورد بعيد مي دونم مصرف بياد پايين چون كلاك سيستم قطع نمي شه و عامل اصلي مصرف كلاك سيستم هست و نه گذر خطوط برنامه.

مورد دومي كه گفتيد تجربه نداشتم اما احتمالا درست هست. البته دقت كنيد كه باز براي مسئله شرايطي در نظر گرفته شده ، باز در شرايط كلي اين رو هم نمي شه گفت.
صفحه‌ها: 1 2