صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
سلام دوستان.ببخشید من چند روزی نبودم.منم دچار این ویروس شده بودم همزمان با دوستان.اگه تموم پستای نوشته شده را بخونم میتونم فایل هامو برگردونم؟آیا راه بازگشت فایل های خراب بدست اومده؟لطفا راهنمایی کنید. البته با توجه به این که من اطلاعاتم تو زمینه تخصصی کامپیوتر کمه.با تشکر
نقل قول: سلام دوستان.ببخشید من چند روزی نبودم.منم دچار این ویروس شده بودم همزمان با دوستان.اگه تموم پستای نوشته شده را بخونم میتونم فایل هامو برگردونم؟آیا راه بازگشت فایل های خراب بدست اومده؟لطفا راهنمایی کنید. البته با توجه به این که من اطلاعاتم تو زمینه تخصصی کامپیوتر کمه.با تشکر
دوست عزیز
شما با خواندن پست های ارزشمند جناب godvb میتوانید را تعمیر فایل های آفیس رو یاد بگیرید.
اما راه تعمیر دیگر فایل ها هنوز در حال برسی است.
اگر سوالی هم داشتید لطفا واضح بپرسید تا دوستان جواب دهند.
باسپاس
(۱۸-دى-۱۳۹۲, ۲۳:۲۷:۵۱)اریا فناهی نوشته است: [ -> ]نقل قول: سلام دوستان.ببخشید من چند روزی نبودم.منم دچار این ویروس شده بودم همزمان با دوستان.اگه تموم پستای نوشته شده را بخونم میتونم فایل هامو برگردونم؟آیا راه بازگشت فایل های خراب بدست اومده؟لطفا راهنمایی کنید. البته با توجه به این که من اطلاعاتم تو زمینه تخصصی کامپیوتر کمه.با تشکر
دوست عزیز
شما با خواندن پست های ارزشمند جناب godvb میتوانید را تعمیر فایل های آفیس رو یاد بگیرید.
اما راه تعمیر دیگر فایل ها هنوز در حال برسی است.
اگر سوالی هم داشتید لطفا واضح بپرسید تا دوستان جواب دهند.
باسپاس
سلام خوبین دوستان؟خبری نشد؟چرا دیگه کسی چیزی درباره این ویروس نمیگه؟
با سلام خدمت همه دوستان
این ویروس را گرفتم.
امکان داره به صورت مختصر و کامل بگید چطور فایلهای آفیسم را بازیابی کنم.
لطفا هرچه سریع تر این ویروس رو اپلود کنید.(در فایل زیپ باشد!)
دوستانی که میخواستند از شر این ویروس خلاص شوند با این انجمن همکاری کنند.
باسپاس
با تشکر از دوستان و بالاخص godvb عزیز
فایلهای اکسل رو هم بازش کردم. البته با راهنمائی godvb روش : ابتدا از یک فایل سالم، فایل [Content_Types] رو برای فایل خراب کپی کردم.(هردو رو توی 7zip باز کردم و اونوقت فایل رو کپی کردم)
و بعد توی اکسل فایل رو open & repair کردم و درست شد.
حالا اگه دوستان کسی فایلهای فشرده (rar و zip ) و همچنین فایل اکسس رو میتونه بازش کنه لطفا راهنمائی بفرماید.
یه نمونه از هر کدوم گذاشتم.
راستی توی اکسس که حتی میخوام فایل جدید بسازم به ورک گروپ گیر میده ، و میگه can not open the office access database engine workgroup information file نمیدونم مشکلش چیه ؟ شاید لازمه دوباره اکسس رو نصب کنم؟!
با سلام.
مژده به دوستانی که عکسهاشون با این ویروس خراب شده:
نرم افزار JPEG RECOVERY PRO5 اونهارو با کیفیت و سریع بر میگردونه.
از آدرس
www.Patoghu.com می تونید نسخه کامل رو دانلود کنید.
ضمنا دوستان فایل پورپوینت خودشون روهم میتونند مثل روش repair برای ورد درست کنند. یعنی از یه برنامه مثل 7zip استفاده کنید و از یک فایل سالم فایل content_type اونو برای فایلی که ویروس خرابش کرده کپی کنید و بعد از توی پاورپوینت فایل را با حالت open & repair باز کنید درست میشه.
بدرود
godvb عزیز
آیا فایلهای پست 39 من رو تونستید بازکنید یا که نمیشه؟
در مورد فایلهای اکسس من حتی با نصب مجدد نرم افزار اکسس هنوز موفق نشدم حتی یک دیتا بیس جدید ایجاد کنم . دوباره به ورک گروپ گیر میده.
راستی دوستانی که گفتند گیر ویروس افتادن(یا این ویروس رو گرفتند! ) تو چه مرحله ای هستند؟
(۲۵-دى-۱۳۹۲, ۱۵:۲۸:۰۱)amirali110 نوشته است: [ -> ]godvb عزیز
در مورد فایلهای اکسس من حتی با نصب مجدد نرم افزار اکسس هنوز موفق نشدم حتی یک دیتا بیس جدید ایجاد کنم . دوباره به ورک گروپ کیر میده.
راستی دوستانی که گفتند گیر ویروس افتادن(یا این ویروس رو گرفتند! ) تو چه مرحله ای هستند؟
سلام من فقط عکس هامو طبق برنامه ای که شما گفتین یه تعدادشا برگردوندم.بقیه فیلا را نه
سلام میشه یکی دقیق تر بگه باید چیکار کنم برای برگردوندن فایل اکسلم؟
یکسری کد میبینم که نمیدونم باید چیکارشون کنم!!! مطالب رو خوندم هنوز برام گنگه
اکسلم 2007
(۲۵-دى-۱۳۹۲, ۱۵:۲۸:۰۱)amirali110 نوشته است: [ -> ]godvb عزیز
در مورد فایلهای اکسس من حتی با نصب مجدد نرم افزار اکسس هنوز موفق نشدم حتی یک دیتا بیس جدید ایجاد کنم . دوباره به ورک گروپ گیر میده.
سلام. بله دانلود کردم ولی هنوز وقت نکردم نگاهی به فایل ها بندازم.
صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9