(۱۵-بهمن-۱۳۹۲, ۱۵:۴۱:۲۹)A.P-H@ck3r نوشته است: [ -> ]سلام
ویروس میمون با این ویروس فرق میکنه!
این انتی ویروس هم فقط فایل هایی با فرمت خاص رو اسکن میکنه بااین هم نمیشه کاری کرد!
هر دو هدر ها رو تغییر میدهند درسته؟
این نرم افزار بازیابی تغریبا تمام فرمت ها رو پشتیبانی می کند
ایا نمیشه با همین پیکره بندی و کمی تغییرات با هاش این موضوع رو حل کرد؟
من نمونه هایی از فایل های سالم و همون فایلها به صورت خراب رو دارم به کارتون نمیاد؟
(۱۵-بهمن-۱۳۹۲, ۱۵:۴۱:۲۹)A.P-H@ck3r نوشته است: [ -> ]سلام
ویروس میمون با این ویروس فرق میکنه!
این انتی ویروس هم فقط فایل هایی با فرمت خاص رو اسکن میکنه بااین هم نمیشه کاری کرد!
هر دو هدر ها رو تغییر میدهند درسته؟
این نرم افزار بازیابی تغریبا تمام فرمت ها رو پشتیبانی می کند
ایا نمیشه با همین پیکره بندی و کمی تغییرات با هاش این موضوع رو حل کرد؟
من نمونه هایی از فایل های سالم و همون فایلها به صورت خراب رو دارم به کارتون نمیاد؟
با سلام دوستان یک برنامه به دست من رسیده که در محیط safemode فکر کنم باید اجرا بشه یکی از دوستام بهم رسونده لینک منبع رو می گزارم بهشون جواب داده و منبع انگلیسی هست به سیستم الوده دست رسی ندارم لطفا تست کنید اگر جواب داد سریعا اطلاع بدید با تشکر
http://forum.avast.com/index.php?PHPSESS...c=144130.0
لطفا سریع تر جواب دهید شاید جواب داد!!!!
سلام
سيستم من حدود دو هفته پيش به اين ويروس آلوده شد. ويروس رو بطور كامل پاك كردم اما هيچ كدوم از فايلهام باز نميشن. تعدادي فايل ويدئويي دارم كه برام خيلي مهم هستند. هنوز كسي راه تعمير اونها رو بدست نياورده؟
(۱۶-بهمن-۱۳۹۲, ۱۸:۲۴:۵۹)atiehmaddah نوشته است: [ -> ]سلام
سيستم من حدود دو هفته پيش به اين ويروس آلوده شد. ويروس رو بطور كامل پاك كردم اما هيچ كدوم از فايلهام باز نميشن. تعدادي فايل ويدئويي دارم كه برام خيلي مهم هستند. هنوز كسي راه تعمير اونها رو بدست نياورده؟
بله مثل اینکه مشکل حل شده در لینک انگلیسی زبان یک برنامه است به همراه توضیحات لطفا تست کنید.من به سیستم الوده دسترسی ندارم
(۱۵-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۴۵:۴۷)isadegh نوشته است: [ -> ]با سلام دوستان یک برنامه به دست من رسیده که در محیط safemode فکر کنم باید اجرا بشه یکی از دوستام بهم رسونده لینک منبع رو می گزارم بهشون جواب داده و منبع انگلیسی هست به سیستم الوده دست رسی ندارم لطفا تست کنید اگر جواب داد سریعا اطلاع بدید با تشکر
http://forum.avast.com/index.php?PHPSESS...c=144130.0
لطفا سریع تر جواب دهید شاید جواب داد!!!!
با سلام به همه دوستان
لینک فوق رو بررسی کردم.
فقط در مورد فایلهایی که انکریپت شده صحبت کرده و در آخر هم گفته فایل ما این حالت نیست ولینکی به فورومهای دیگه داده.
با تشکر از تمامی بچه های این فروم.
(۱۶-بهمن-۱۳۹۲, ۱۸:۴۷:۱۵)isadegh نوشته است: [ -> ] (۱۶-بهمن-۱۳۹۲, ۱۸:۲۴:۵۹)atiehmaddah نوشته است: [ -> ]سلام
بله مثل اینکه مشکل حل شده در لینک انگلیسی زبان یک برنامه است به همراه توضیحات لطفا تست کنید.من به سیستم الوده دسترسی ندارم
در ادامه
فایلی رو برای نمونه گفته دانلود کنید و مراحل انکریپت رو یاد داده و گفته فایل به این روش اینکریپت شدوگفته به این
کریپتولاکر میگویند و قابلیت دکریپتو نداره.
متاسفانه این مشکل برای من هم پیش آمده
البته بعضی فایلهارو تونستم باز کنم ولی مهمترینهاش که مربوط به پایان نامه میشه همچنان قفل باقی مانده
نرم افزارهای مختلفی هم امتحان کردم ولی انگار قرار نیست این مشکل حل بشه
(۱۷-بهمن-۱۳۹۲, ۲۳:۴۱:۱۶)neda67 نوشته است: [ -> ]متاسفانه این مشکل برای من هم پیش آمده
البته بعضی فایلهارو تونستم باز کنم ولی مهمترینهاش که مربوط به پایان نامه میشه همچنان قفل باقی مانده
نرم افزارهای مختلفی هم امتحان کردم ولی انگار قرار نیست این مشکل حل بشه
كدوم فايل ها رو و چطور تونستيد باز كنيد؟
با نرم افزار؟
سلام
سيستم من حدود 2 هفته پيش ويروسي شده بود و بعد چند روز هم ويروس هاش رو پاك كردم. حالا بعد از اين همه مدت ديشب متوجه شدم كه فايل هاي داخل فلش كه حدود 10 روز پيش به سيستم وصل كرده بودمش دچار مشكل شده. داخل فلش چند تا فايل ويدئويي بود كه دخترم هر روز اونها رو نگاه مي كرد تا ديروز هيچ مشكلي نداشت اما ديشب ديگه پخش نشد. بعضي هاش اصلا باز نمي شن و برخي هم فقط چند دقيقه از وسط يا اولش پخش مي شه و بعد بسته مي شه! نمي دونم آيا اون هم ويروسي شده؟!!
البته هيچ فايلي جز همون چندتا فايل ويدئويي داخل فلش ديده نمي شه(حتي فايل مخفي).
سلام دوستان
من نتونستم فیلمامو برگردونم چیکار کنم؟
با سلام
یک نمونه از فایل های کد شده را آپلود کنید ، به فایل ویروس هم اگر دسنرسی دارید اون رو هم آپلود کنید
یا علی
سلام
اگه میشه فایلم رو درست کنید.
خیلی برا مهمه
ممنون