صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
با سلام به همه و کمک از دوستان
1-ویروسی با ظاهر HowDecrypt که دسترسی به تمام فایلها رو قفل کرده و درخواست 500یا50 دلار کرده(یک فایل TXT یک فایل JPG توی تمامی پوشه و درایوها گذاشته بود و توی اون گفته که فایلهای اینکریپت شده و برای باز کردن باید مبلغ را به آدرس فلان بپردازی)
2-با برگردوندن(RESTORE) به چند روز قبل درایورها که خراب شده بود درست شد و لی فایلها همچنان غیر قابل دسترس است.
3-با نصب و آپدیت مجدد NOD32 و یه برنامه دیگه به نام YAC ظرهرا" اثری از این ویروس نیست ولی هنوز نتوانستم فایلهام رو باز کنم(ظراهر فایلها هم تغییری نکره ، نه پسوندش و نه حجمش )
4-با برنامه Te94Decrypt.exe و توی run با دستور 85 Te94Decrypt.exe -k
برای دیکریپت کردن فایلها(که احتمال میدم اینکریپت شده) هیچ فایل اینکریپت شده ای هم در ظاهر یافت نشده.
لطفا اگه کسی راهی میشناسه ، کمکم کنه فایل ها رو باز کنم.
این تولزی که گفتید از DrWeb هست و نوشته برای بدافزار Trojan.Encoder.94 شما مطمئنید که بدافزار سیستم شما همین بوده؟؟
خوب اگر NOD32 بدافزار روگرفته و در قرنطینه وجود دارد فایل بدافزار رو قراربدین تا باآنالیز الگوریتم Decrypte بدست بیاد. و یا اگر اسم بدافزار رو بدنید سرچ کنید تولز برای دیکریپت فایل ها موجود باشه.
کمک
کمک
دیروز منم گرفتار همین ویروس به نام HOWDECRYPY شدم.تمام عکسام، موزیکام،پی دی افام و……. باز نمیشه .وهکر درخواست ۵۰$ پول کرده.باید چیکار کنم؟تموم راه حل ها تو سایتای انگلیسی زبانم رو هم رفتم.کمک کنیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد
منم روز 10 دی همین مشکل برام پیش اومده و متاسفانه هارد اکسترنالم هم آلوده شده
ممنون میشم راهکاری برای تعمیر فایل ها بدید
منم سایت های لاتین رو مطالعه کردم هر کدوم یه نرم افزار ارائه دادند برای از بین بردنش ولی کسی راهکاری برای برگرداندن فایل های خراب شده نداده
من مهمترین موضوع برام تعمیر فایل های هارد اکسترنالم
بعد از از بین بردن ویروس با آنتی ویروس آپ دیت شده، نرم افزار ShadowExplorer رو نصب کردم و تونستم فقط فایل های روی درایو ویندوزم یعنی (پوشه دانلودهام و هر چی روی دسکتاپ بود رو برگردونم ولی بقیه درایو ها رو نمیشه به خصوص فایل های روی فلش و هارد اکسترنالم
)
راستی کسی میدونه این بدافزار کپی از فایل ها هم برمیداره؟
خواهش میکنم کسی راهکاری داره براش به ما هم بگه
(۰۹-دى-۱۳۹۲, ۱۴:۳۱:۴۲)amirali110 نوشته است: [ -> ]با سلام به همه و کمک از دوستان
1-ویروسی با ظاهر HowDecrypt که دسترسی به تمام فایلها رو قفل کرده و درخواست 500یا50 دلار کرده(یک فایل TXT یک فایل JPG توی تمامی پوشه و درایوها گذاشته بود و توی اون گفته که فایلهای اینکریپت شده و برای باز کردن باید مبلغ را به آدرس فلان بپردازی)
2-با برگردوندن(RESTORE) به چند روز قبل درایورها که خراب شده بود درست شد و لی فایلها همچنان غیر قابل دسترس است.
3-با نصب و آپدیت مجدد NOD32 و یه برنامه دیگه به نام YAC ظرهرا" اثری از این ویروس نیست ولی هنوز نتوانستم فایلهام رو باز کنم(ظراهر فایلها هم تغییری نکره ، نه پسوندش و نه حجمش )
4-با برنامه Te94Decrypt.exe و توی run با دستور 85 Te94Decrypt.exe -k
برای دیکریپت کردن فایلها(که احتمال میدم اینکریپت شده) هیچ فایل اینکریپت شده ای هم در ظاهر یافت نشده.
لطفا اگه کسی راهی میشناسه ، کمکم کنه فایل ها رو باز کنم.
سلام شما به نتیجه ای نرسیدین؟
ببخشید دوستان ویندوز هنگام رفتن به فایل ها یا فولدر ها چه پیغامی میدهد؟
لطفا عکسش را در تاپیک قرار دهید.
با سپاس
(۱۲-دى-۱۳۹۲, ۱۶:۰۶:۳۴)اریا فناهی نوشته است: [ -> ]ببخشید دوستان ویندوز هنگام رفتن به فایل ها یا فولدر ها چه پیغامی میدهد؟
با سپاس
سلام وقتی فابلا باز میشه پیغام خاصی نمیده.میگه نمیتونه بازش کنه.
(۱۲-دى-۱۳۹۲, ۱۶:۰۶:۳۴)اریا فناهی نوشته است: [ -> ]ببخشید دوستان ویندوز هنگام رفتن به فایل ها یا فولدر ها چه پیغامی میدهد؟
با سپاس
سلام پیغام خاصی نمیده میگه فایل باز نمیشه شاید خراب شده
جالبه با نرم افزار Hetman File Repair تونستم عکس ها با زدن دکمه research برگردونم
چند تا فایل اکسل مهم هم دارم و فایل pdf چند تا نرم افزار تعمیر نصب کردم فایده نداشت میشه راهنماییم کنیم چطور فایل های اکسل رو درست کنم
به پیوست نمونه خطاهایی که در برخی فایل هام مثل عکس، اکسل و ... میده رو گذاشتم
مهندس تو که لینک از جای دیگه دادید که احتمال جواب میدادی هیچ خبری نبود
شما یکی دو تا نمونه از فایلهای مشکلدار رو اینجا بزار تا بشه برسیش کرد
باید چیزی باشه تا دوستان تستش کنن
تا بدافزار نباشه و مورد بررسی قرار نگیره نمیشه چیز خاصی گفت. شما میگین با نرم افزار برگردوندین شاید فقط هدر فایل ها خراب میکنه و فایل ها رو انکریپت نمیکنه پس چندتا نرم افزار برای تعمیر فایل ها میگم تست کنید شاید بکارتون اومد :
- GetData Repair My Excel
- COmfy File Repair
- RS File Repair
سلام
از هر فایلی که خراب شده یه نمونه گذاشتم
اکسل، پاروپوینت، word، عکس و ...
البته این فایل ها جز فایل های مهم من نیست ولی همون بلایی که سر فایل های مهم من اومده سر اینا هم اومده
اگر کسی بتونه این فایل ها رو برگردونه با همون روش هم میتونیم بقیه فایل ها رو برگردونیم
عکس رو تونستم با Hetman File Repair برگردونم ولی خیلی زمان بره
بقیه فایل ها رو هنوز نتونستم درست کنم
GetData Repair My Excel اینو امتحان کردم نشد
ofix هم نشد
حس یه ادم تازه متولد شده رو دارم که از دار دنیا هیچی نداره
هر چی داشتم پرید
صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9