ايران ويج

نسخه‌ی کامل: رمزنگاری توسط ویروس HOWDECRYPT
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان عزیز
هارد اکسترنالم به خاطر اتصال به لپ تاپ دیروز به این ویروس HOWDECRYPT آلود شده
اطلاعات لپ تاپم زیاد برام مهم نیست
با کسپر ویروس رو از بین بردم
ولی الان مشکلم با فایل های خراب شده هارد اکسترنالم هست
گویا رمز شدند، پسوندشون تغییری نکرده و حجمشون هم تغییری نکرده ولی باز نمیشند و پیام خراب شدن میده
یه فایل txt و یه فایل Gif در همه فولدرهام گذاشته و تمام فایل هام pdf، doc، jpeg، flv، avi، xlsx و ... باز نمیشند
توی فایل txt یه کد بهم داده میگه بیا 50 دلار بده تا یه ایمیل بهت بدیم و بری فایل هات رو درست کنی
Sad
کسی میدونه چیکار باید بکنم که بتونم فایل هام رو تعمیر کنم؟
اگر در قرنطینه کسپر فایل بدافزار موجود هست لطفا در اینجا قرار بدین تا آنالیز بشه.

خیلی جالبه تازگیا همه یاد گرفتن بدافزار شون هماهنگ با Tor و Hidden Serviceمیزنن!!!
(۱۱-دى-۱۳۹۲, ۱۴:۲۴:۵۲)godvb نوشته است: [ -> ]اگر در قرنطینه کسپر فایل بدافزار موجود هست لطفا در اینجا قرار بدین تا آنالیز بشه.

خیلی جالبه تازگیا همه یاد گرفتن بدافزار شون هماهنگ با Tor و Hidden Serviceمیزنن!!!

سلام
میشه درموردهماهنگ کردن با Tor و Hidden Service بیشتر توضیح بدید؟؟
(۱۱-دى-۱۳۹۲, ۱۷:۰۲:۳۱)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]سلام
میشه درموردهماهنگ کردن با Tor و Hidden Service بیشتر توضیح بدید؟؟

هرچند بحث مرتبط با تاپیک نمیشه ولی:

پروژه Tor که در سال 2006 پدید آمد و در واقع نسل دوم از پروژه مسیریابی پیازی از آزمایشگاه تحقیقات نیروی دریایی ایالات متحده محسوب میگردد . شبکه های Tor که از مسیریابی پیازی (Onion Routing) استفاده میکنند که مبتنی بر لایه های چندگانه امنیتی است دقیقا همانند پوست پیاز که لایه به لایه است که این لایه های امنیتی یک به یک از پیام های رد وبدل شده درون شبکه Tor حذف می گرددند. برای گذشتن از محدودیتهات های اعمال شده و همچنین anonymity مورد استفاده قرار میگیره. خوب حالا باتوجه به کارکرد Tor (که وارد این بحث نمیشم و مفصل هستش) شما میتونید یکی از نودهای داخلی این شبکه باشید و بطورقابل قبولی anonymity برای خودتون رو اعمال کنید. همچنین میتونین بصورت لوکال سایتی رو بالابیارید و توسط شبکه Tor سایت خودتون رو داشته باشید. مثلا درون عکس اتچ شده در پست اول میبینید که توی مراحلش گفته اول browser مرتبط به Tor رو دانلود کنید و سپس به سایت XYZ.onion برید. که XYZ یک متن 16کاراکتری هستش که از public key نود Hidden Service درون شبکه بدست می آید و همچنین نشانه هویتی Hidden Service می باشد.

راههای ترکینگ هم پیشنهاد شده که اونم کلی شرط و شروط داره.
(۱۱-دى-۱۳۹۲, ۱۴:۲۴:۵۲)godvb نوشته است: [ -> ]اگر در قرنطینه کسپر فایل بدافزار موجود هست لطفا در اینجا قرار بدین تا آنالیز بشه.

متاسفانه ویندوز عوض کردیم و بنده خدا رو نابودش کردیم
جالبه با نرم افزار Hetman File Repair تونستم یک عکس رو انتخاب کنم و با زدن دکمه research اونو برگردونم
ولی تعداد عکس ها زیاده و نمیدونم چطور میشه اونا رو یکجا برگردوند نمیتونم دونه دونه عکس ها رو توش اضافه کنم
چند تا فایل اکسل مهم هم دارم و فایل pdf چند تا نرم افزار تعمیر نصب کردم فایده نداشت میشه راهنماییم کنیم چطور فایل هام رو درست کنمSad

پست دو جای دیگه داره دنبال میشه ولی همینجا فکر کنم نتیجه بخش تر باشه

اینجا و اینجا