ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال آمار و احتمالات؟؟؟؟؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلامHeart
چنتا سوال داشتم
1.به چند طریق می توان 4 توپ را می توان در 4 جعبه قرار داد به طوری که الف)محدودیتی وجود نداشته باشد ب)در هر جعبه بیشتر از یک توپ قرار نگیر؟

با تشکر Heart
یعنی چی محدودیتی وجود نداشته باشد؟!

۴ تا توپ رو میشه به 4*3*2*1 حالت توی ۴ تا جعبه قرار داد (آمار رو تا ۴ ۵ بار افتادم؛ زیاد به محاسباتم اعتماد نکن Biggrin Biggrin)
(۱۳-دى-۱۳۹۲, ۱۳:۲۱:۴۸)babyy نوشته است: [ -> ]یعنی چی محدودیتی وجود نداشته باشد؟!

۴ تا توپ رو میشه به 4*3*2*1 حالت توی ۴ تا جعبه قرار داد (آمار رو تا ۴ ۵ بار افتادم؛ زیاد به محاسباتم اعتماد نکن Biggrin Biggrin)
سلام ممنونHeart
جواب شما برای بخش دوم درست است
ولی بخش اول گفته محدودیت وجود نداشته باشد یعنی می توان هر چهار توپ را در یک جعبه قرار داد و سایر جعبه ها خالی باشند و یا سه توپ در جعبه ی اول و جعبه ی دوم یک توپ و سایر جعبه ها خالی باشند یا ...ConfusedConfusedConfused
سلام
توپهایکسان هستند یعنی یک رنگ یا یک شکل هستند یا متفاوت ؟
(۱۳-دى-۱۳۹۲, ۱۶:۰۱:۱۰)mhpc2009 نوشته است: [ -> ]سلام
توپهایکسان هستند یعنی یک رنگ یا یک شکل هستند یا متفاوت ؟
سلامHeart
توپ ها یکسان هستندRolleyesهم رنگ و هم شکل
(۱۳-دى-۱۳۹۲, ۱۳:۲۱:۴۸)babyy نوشته است: [ -> ]یعنی چی محدودیتی وجود نداشته باشد؟!

به نظر منم درسته میشه !4
(۱۳-دى-۱۳۹۲, ۲۳:۱۳:۵۸)helma نوشته است: [ -> ]به نظر منم درسته میشه !4
سلامHeartدرسته 4! مال بخش ب است که در هر جعبه یک توپ قرار می دهیم اما بخش الف ...Sad
(۱۳-دى-۱۳۹۲, ۱۳:۲۱:۴۸)babyy نوشته است: [ -> ]۴ تا توپ رو میشه به 4*3*2*1 حالت توی ۴ تا جعبه قرار داد
(۱۴-دى-۱۳۹۲, ۰۵:۵۷:۲۳)javaweb نوشته است: [ -> ]
(۱۳-دى-۱۳۹۲, ۲۳:۱۳:۵۸)helma نوشته است: [ -> ]به نظر منم درسته میشه !4
سلام درسته 4! مال بخش ب است که در هر جعبه یک توپ قرار می دهیم اما بخش الف ...

مطمعنید؟
!4 فقط حالت های یه جعبه میشه
تازه حالت 0 هم حساب نشده
برای 4تا جعبه باید بشه !4*4 (بدون محاسبه حالت 0)

که با محاسبه حالت 0 فکر کنم میشه (1+!4)*4
دومی رو مطمعن نیستم باز خودتون یه حساب کتاب کنید
(۱۴-دى-۱۳۹۲, ۱۷:۴۶:۰۶)r0b0 نوشته است: [ -> ]مطمعنید؟
!4 فقط حالت های یه جعبه میشه
تازه حالت 0 هم حساب نشده
برای 4تا جعبه باید بشه !4*4 (بدون محاسبه حالت 0)

که با محاسبه حالت 0 فکر کنم میشه (1+!4)*4
دومی رو مطمعن نیستم باز خودتون یه حساب کتاب کنید
سلامHeartممنونHeart
اینو گفتید برای بخش الف بود یا ب؟؟؟
بخش ب که در هر جعبه فقط یک توپ قرار می گیرد جواب می شود 4! Smile ما برای جعبه ی اول 4 انتخاب داریم برای جعبه ی دوم 3 انتخاب برای جعبه ی سوم 2 انتخاب و برای جعبه ی چهارم 1 انتخاب پس 4*3*2*1 Whistle
حالا !4*4 جواب بخش الف است(زمانی که محدودیت نداریم)؟
(۱۴-دى-۱۳۹۲, ۲۱:۲۲:۰۶)javaweb نوشته است: [ -> ]سلامHeartممنونHeart
اینو گفتید برای بخش الف بود یا ب؟؟؟
بخش ب که در هر جعبه فقط یک توپ قرار می گیرد جواب می شود 4! Smile ما برای جعبه ی اول 4 انتخاب داریم برای جعبه ی دوم 3 انتخاب برای جعبه ی سوم 2 انتخاب و برای جعبه ی چهارم 1 انتخاب پس 4*3*2*1 Whistle
حالا !4*4 جواب بخش الف است(زمانی که محدودیت نداریم)؟

سلام
نه برای بخش الف گفتم
فکر کردم شما !4 رو واسه الف گفتید
سلام و تشکرHeart
ببخشید می شه کمی توضیح دهید درمورد جوااب بخش ب(4×4!)
من یه جای دیگه پرسیدم گفت 4!*4!*4!*4! و از یک نفر پرسیدم اون گفت 4*4*4*4 ؟؟؟AmazeAmazeAmaze
صفحه‌ها: 1 2