ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راهنمایی برای ساخت یک CountDown
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان .

من تقریبا هیچی از الکترونیک بلد نیستم و برنامه نویسی میکرو هم انجام ندادم تاحلا اما هم با VB هم C می تونم کد بزنم .

چند وقته دلم می خواد نتیجه برنامه نویسیم رو به صورت فیزیکی در بیارم، برای اولین تجربه می خوام یک مداری طراحی کنم که کار های زیر رو انجام بده :

زمان تایمر رو از ورودی دریافت کنه،
با فشردن یک کلید دکمه ای یا هر چیز دیگه ای این زمان به صورت معکوس و ثانیه به ثانیه شمارش بشه و بر روی یک سون سگمنت نمایش داده بشه، با هر ثانیه که کم میشه یک صدای بیپ یا تیک تیک به صورت بلند پخش بشه،
اگه تا پایان زمان مشخص شده، حرکت زیر انجام نشد، یک صدای ممتد،بلند و متفاوت بخش بشه .

حالا یه دکمه دیگه داریم که اگه قبل به پایان رسیدن زمان تایمر، اون رو فشار بدیم و به مدت 10 ثانیه نگه داریم، تایمر متوقف میشه و جمله مورد نظر رو سون سکمنت نمایش داده می شه .

لازم هست که زمان وارد شده برای تایمر در حافظه ذخیره بشه تا بعد خاوش روشن کردن مدار زمان وارد شده ریست نشه .

خب تا اینجا سعی کردم عملکرد مدار رو توضیح بدم ، لطفا تو موارد زیر راهنماییم کنید :

طراحی شماتیک مدار

میکروکنترلر و قطعاتی لازم

میزان ولتاژی مورد نیاز برای تغذیه مدار (منبع تغذیه حتما باید قابل حمل باشه)

مراحل کد نویسی در bascom

من سعی می کنم خیلی زود مدل نرم افزاری این دستگاه رو طراحی کنم و تو پست بعد ضمیمه کنم .

امیدوارم با کمک شما بتونم اولین تجربه نرم-سخت افزاری خودم رو بدست بیارم .

پیشاپیش ممنون.
(۱۴-دى-۱۳۹۲, ۰۹:۲۷:۵۵)1120 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان .
زمان تایمر رو از ورودی دریافت کنه،

با فشردن یک کلید دکمه ای یا هر چیز دیگه ای این زمان به صورت معکوس و ثانیه به ثانیه شمارش بشه و بر روی یک سون سگمنت نمایش داده بشه، با هر ثانیه که کم میشه یک صدای بیپ یا تیک تیک به صورت بلند پخش بشه،
اگه تا پایان زمان مشخص شده، حرکت زیر انجام نشد، یک صدای ممتد،بلند و متفاوت بخش بشه .

حالا یه دکمه دیگه داریم که اگه قبل به پایان رسیدن زمان تایمر، اون رو فشار بدیم و به مدت 10 ثانیه نگه داریم، تایمر متوقف میشه و جمله مورد نظر رو سون سکمنت نمایش داده می شه .

لازم هست که زمان وارد شده برای تایمر در حافظه ذخیره بشه تا بعد خاوش روشن کردن مدار زمان وارد شده ریست نشه .

سلام
مهندس شما قبل طراحی مدار باید یه سرچی درمورد سرفصل های زیر بزنید تا یه بیس اطلاعات از نحوه کد زدن به زبان بیسیک و پیاده سازی مدارات با میکروکنترلر avr بدست بیارید

_دستورات راه اندازی حافظه eeprom
_کار با وقفه های خارجی
_راه اندازی تایمر میکرو
_راه اندازی کی پد
_راه اندازی سون سگمنت
_دستورات ایجاد آلارم های مختلف

نقل قول: خب تا اینجا سعی کردم عملکرد مدار رو توضیح بدم ، لطفا تو موارد زیر راهنماییم کنید :

طراحی شماتیک مدار

میکروکنترلر و قطعاتی لازم

میزان ولتاژی مورد نیاز برای تغذیه مدار (منبع تغذیه حتما باید قابل حمل باشه)

مراحل کد نویسی در bascom

درخصوص سرفصل هایی که در بالا اشاره شد سرچ بزنید
احتمالا مدارات آماده مشابه هم برای پروژتون پیدا کنید که با تغییرات جزئی میتونید نتیجه بگیرید
هرجا هم در دستورات یا سخت افزار به مشکل برخوردید یا سوال پیش اومد عنوان کنید تا بررسی بشه

خوش باشید.
سلام .

اینم از مدل نرم افزاریش .

برنامه رو اجرا کنید، بعد رو کلید روشن کردن کلیک کنید، بعد زمان تایمر رو مشخص کنید، بعد رو دکمه Start کلیک کنید، بعد واسه غیر فعال کردنش رو Stop کلیک کنید و انگشتتون رو تا 10 ثانیه بر ندارید از رو کلید موس .

بعد امتحانا شروع می کنم AVR و باقی داستان رو .

روبو جان مرسی از راهنماییت Heart
فونت LCD برنامه رو یادم رفته بود همراهش آپ کنم ، لطفا فونت رو دانلود کنید و تو پوشه فونت ویندوز (WinDrive:\Windows\Fonts) بریزید . Wink