سلام
فرض کنید میخوایم یه سرور بر اساس نیازمون بخریم!
مثلا قرار نیست باهاش کار گرافیک زیادی انجام بدیم
یا مثلا قراره کار بک آپ و عملیات خاص روی رکوردها در sql انجام بشه!
و ...
وقتی میخوایم قطعه بخریم بر حسب نیاز و پول و ...
فروشنده یه سری قطعات رو پیشنهاد می کنه.
من میخوام خودم یه سری اطلاعات راجع به قطعات سخت افزاری داشته باشم و بر اساس اون قطعات رو از فروشنده بخوام اون قطعات رو برام اسمبل کنه!
سوال اول : این فروشنده ها بر اساس تجربه یا بر اساس اطلاعاتشون پیشنهاد میدن چه قطعه ای رو خریداری کنیم آیا منبعی هست که بتونم از روی اون اقدام به خرید کنم ؟
آیا سایت یا منبعی هست که امکان انتخاب به کاربر برای خرید کامپیوتر بر اساس نیازمون رو داشته باشه به من معرفی کنید!
امیدوارم خوب تونسته باشم منظورمو بگم!
فروشنده ها معمولا بر اساس قراردادهاشون با شرکتهای دیگه پیشنهاد میدن مثلا اگه نمایندگی giga قرارداد داشته باشن بهترین پیشنهادشون همیشه giga هست اگه western باشه همیشه بهترین پیشنهادشون وسترن هست و ....
ببینید من کاری با برند قطعات ندارم. البته این مطلب میشه یه مسیله دیگه که کدوم برند در بازار فعلی حرف اول رو میزنه.منطورم این بود که با فلان سی پی یو بشه فلان رم با ظرفیت ایکس مقدار ست کرد .من ارتباط بین قطعات منظورمه.
اینارو باید توی توضیحات تخصوصی قطعه بخونید
مثلا شما تصمیم میگیرید CPU x رو از اینتل بخرید توی سایتش کامل توضیحاتش رو داده و معمولا تعدادی مادربرد پیشنهادی هم داره حالا شما میری دنبال مادربرد دوباره مادربرد گفته از چه نوع CPU پشتیبانی می کنه که باید با اونی که اینتل ارایه داده مشابه باشه بعد میرین سراغ رم دوباره می بینید CPU از چه نوعی پشتیبانی می کنه و مادربرد هم همین طور و ... کلا یه نگاهی به دیتاشیت محصول مورد نظر بکنید سوالات پاسخ داده میشه
سایت مرکزی تو ایران مخصوص بازار ایران وجود داره که بتونم کلیه قطعات موجود در بازار با آخرین نسخه هاش و اطلاعاتش ببینم؟
به نظرم سایت های خارجی فکر نمیکنم به دردم بخوره ؟!چون بعضی هاش شاید تو ایران موجود نباشه.
سلام
هر قطعه ای تو ایران هست این کاری که شما میخوای usage زیادی نمیگیره :-)
من واسه دوستم 2 هفته پیش یه سیستم خفن بستیدم واسه کار گرافیکی بود.
رم 8 گیگ
128 گیگ هارد اس اس دی
3 ترابایت هارد وسترن دیجیتال
msi gt760 geforce اگر اشتباه نکنم
یه مانیتور 22 بدون گارانتی
یه پاور گرین 570 وات
یه سی پی یو cori 7
یه مادربر ایسوز (مدلشو حضور زن ندارم
4.5 نیم شد.
یقین دارم اگر بی سواد بودم تو بازار شیراز فقط یک مغازه اونم قیمت خوب میداد اما نه خیلی خوب !
وقتی قیمت ندونی تا 6 میلیون هم این سیستم پات تموم میشه
سیستم های سرور مادبردهاشون فرق داره کلا طراحی شدن واسه کار طولانی مدت
ولی من شخصا پی سی رو ترجیح میدم افتر افکت باز کردم مثل موشک رندر میزدم باهاش
واسه قیمت سایت
www.rayansaba.com
www.digikala.com
اما به قیمت ها تکیه نکن بازار باید خوب بگردی توی پاسازهای تهران یه چند تا خرید کردم بنداز بندازه
قطعاتتو بنویس
رنج قیمتو داشته باش
و بعد مراجعه کن
1 ماه دیگه هم برو واسه خرید
چون سال 2014 هست و قطعات جدید داره وارد میشه
میخوام کلیه ی اطلاعات در مورد قطعات سخت افزاری رو بریزم تو بانک کسی پیشنهادی مبنی بر جامع تر شدن اطلاعات داره؟میخوام اطلاعات و لریزم تو بانک و هر ماه بروزش کنم.لیست قطعات با تمام ویژگی هاشو لازم دارم آیا جاءی هست این لیستو بشه تهیه کرد؟