سلام دوستان من دارم 1پروژه با فرستنده و گیرندهhmt و hmr انجام میدم برنامه هاشم نوشتم همه چی اوکیه.وقتی از یه تغذیه برا جفت مدارا(هم فرستنده وهم گیرنده)استفاده میکنم ارسال و دریافت اطلاعات خیلی عالی انجام میشه اما هم اینکه تغذیه هاشونو جدا میکنم حتی فاصلشونم تغییر نمیدم دیگه گیرنده اطلاعات دریافت نمیکنه.تغذیه جفتشونم از رگولاتورای 7805 میگیرم.به نظرتون مشکل از کجاس؟؟؟؟؟
اگه ممکنه راهنمایی کنید.
(۲۱-دى-۱۳۹۲, ۰۹:۲۲:۳۷)saeed.b1368 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان من دارم 1پروژه با فرستنده و گیرندهhmt و hmr انجام میدم برنامه هاشم نوشتم همه چی اوکیه.وقتی از یه تغذیه برا جفت مدارا(هم فرستنده وهم گیرنده)استفاده میکنم ارسال و دریافت اطلاعات خیلی عالی انجام میشه اما هم اینکه تغذیه هاشونو جدا میکنم حتی فاصلشونم تغییر نمیدم دیگه گیرنده اطلاعات دریافت نمیکنه.تغذیه جفتشونم از رگولاتورای 7805 میگیرم.به نظرتون مشکل از کجاس؟؟؟؟؟
اگه ممکنه راهنمایی کنید.
سلام
با سیم(بدون ماژول) هم تست کنید ببینید همین نتیجه رو میده؟
پایه ENABLE رو وصل کردین به مثبت؟
(۲۱-دى-۱۳۹۲, ۱۹:۵۲:۵۹)رسول نوشته است: [ -> ]پایه ENABLE رو وصل کردین به مثبت؟
بله وصل کردم.
سلام دوست عزیز saeed.b1368
میشه کدها و مدارتون رو بذارید من هم استفاده کنم؟ البته اگه ممکنه
من هم پروژه ای دارم که باید از همین ماژول ها استفاده کنم
ممنون
خروجی رگولاتورها رو حتما با یک خازن موازی کن
(۲۱-دى-۱۳۹۲, ۱۲:۲۶:۵۵)r0b0 نوشته است: [ -> ] (۲۱-دى-۱۳۹۲, ۰۹:۲۲:۳۷)saeed.b1368 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان من دارم 1پروژه با فرستنده و گیرندهhmt و hmr انجام میدم برنامه هاشم نوشتم همه چی اوکیه.وقتی از یه تغذیه برا جفت مدارا(هم فرستنده وهم گیرنده)استفاده میکنم ارسال و دریافت اطلاعات خیلی عالی انجام میشه اما هم اینکه تغذیه هاشونو جدا میکنم حتی فاصلشونم تغییر نمیدم دیگه گیرنده اطلاعات دریافت نمیکنه.تغذیه جفتشونم از رگولاتورای 7805 میگیرم.به نظرتون مشکل از کجاس؟؟؟؟؟
اگه ممکنه راهنمایی کنید.
سلام
با سیم(بدون ماژول) هم تست کنید ببینید همین نتیجه رو میده؟
سلام دوست عزیز باسیم هم چک کردم همین نتیجه رو میده،فقط این بار بعضی موقع گیرنده1لحظه خیلی کوتاه فعال میشه.
(۲۳-دى-۱۳۹۲, ۱۱:۴۱:۵۲)xubin نوشته است: [ -> ]سلام دوست عزیز saeed.b1368
میشه کدها و مدارتون رو بذارید من هم استفاده کنم؟ البته اگه ممکنه
من هم پروژه ای دارم که باید از همین ماژول ها استفاده کنم
ممنون
سلام من بازبان c برناممو نوشتم بکارت میاد؟
(۲۴-دى-۱۳۹۲, ۰۰:۰۸:۰۲)saeed.b1368 نوشته است: [ -> ]سلام دوست عزیز باسیم هم چک کردم همین نتیجه رو میده،فقط این بار بعضی موقع گیرنده1لحظه خیلی کوتاه فعال میشه.
سلام
لطفا یه عکس از سخت افزار فرستنده و گیرنده بذارید
یا شماتیک یا شبیه ساز رو پیوست کنید تا بررسی بشه