ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سون سگمنت دو رقمی با ای وی آر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان، من میخوام کدی به زبان c برای شمارنده دو رقمی بنویسم که با یک کلید این عدد زیاد بشه تا 99 و بعد از اون باز صفر بشه. بنظرتون با دستور سوئیچ و بریک این کار رو میشه انجام بدم؟ طوریکه اول هردو 7سگمنت خاموش باشن بازدن کلید یکم صبر کنه، یکی از 7سگمنتا 0 رو نشون بده، اگر کلید رها شد باز 0 رو نشون بده و الی آخر. این اول کارش من گیر دارم دیگه چه برسه به اینکه بخواد دو رقمی بشه! ممنون میشم کمک کنید.
(۲۶-دى-۱۳۹۲, ۰۲:۳۵:۱۳)fa.chiani نوشته است: [ -> ]سلام دوستان، من میخوام کدی به زبان c برای شمارنده دو رقمی بنویسم که با یک کلید این عدد زیاد بشه تا 99 و بعد از اون باز صفر بشه. بنظرتون با دستور سوئیچ و بریک این کار رو میشه انجام بدم؟ طوریکه اول هردو 7سگمنت خاموش باشن بازدن کلید یکم صبر کنه، یکی از 7سگمنتا 0 رو نشون بده، اگر کلید رها شد باز 0 رو نشون بده و الی آخر. این اول کارش من گیر دارم دیگه چه برسه به اینکه بخواد دو رقمی بشه! ممنون میشم کمک کنید.

سلام
لطفا انجمن سرچ بزنید پروژه اش باید باشه
مثلا لینک زیر رو ببینید
http://www.iranled.com/forum/thread-2430...#pid172975

موفق باشید.
ممنون مفید بود، ولی چیزی که مدنظرم هست اینه که از یک پورت میکرو استفاده بشه. یعنی هردوی 7سگمنت ها به هم و به یک پورت وصل بشن.
(۲۶-دى-۱۳۹۲, ۱۷:۴۵:۴۲)fa.chiani نوشته است: [ -> ]ممنون مفید بود، ولی چیزی که مدنظرم هست اینه که از یک پورت میکرو استفاده بشه. یعنی هردوی 7سگمنت ها به هم و به یک پورت وصل بشن.

منظورتون روش مالتی پلکس هست
لینک زیر رو ببینید
http://www.iranled.com/forum/thread-2517...#pid181202

پ.ن؛
کافیه فقط کمی سرچ بزنید%
مشکلی بود درخواست بدید بررسی بشه

موفق باشید.
راستش نمیدونستم اسمش مالتی پلکس هست، ولی با این حال نمیشه دانلودش کرد!
(۲۶-دى-۱۳۹۲, ۲۱:۴۲:۴۵)fa.chiani نوشته است: [ -> ]راستش نمیدونستم اسمش مالتی پلکس هست، ولی با این حال نمیشه دانلودش کرد!

دانلود که میشه!
رو خود سایت آپلود شده و مشکلی نیست
بازم ممنون، تونستم دانلودش کنم.
شاید هم منظور ایشون استفاده از آی سی 74573 یا همون لچ هست که میشه فقط از یک پرت میکرو استفاده کرد