ايران ويج

نسخه‌ی کامل: جلوگیری از اجرای یک برنامه خاص
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان.من الان یه برنامه انبار نصب شده روی سیستم دارم ودارم برنامه ای مینویسم و کدی رو میخوام که برنامه جدیدم نذاره برنامه انبار اجرا بشه . میخوام مثلا وقتی بدهی انبار از 1میلیون تومان بیشتر شد برنامه انبار اجرا نشه تا زمانی که بدهی پرداخت بشه و و در قبال پرداخت من یه رمز بهش بدم که انو توی برنامه ی جدیدم وارد کنه و برنامه ی انبار رو فعال کنه.ممنونم راهنماییم کنین.
در واقع 2برنامه دارم یکی خود برنامه انبار و دیگری برنامه برای فعالسازی و غیر فعال کردن که با دریافت رمز برنامه انبار رو فعال میکنه.
(۲۶-دى-۱۳۹۲, ۱۶:۴۰:۲۹)taksa2012 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان.من الان یه برنامه انبار نصب شده روی سیستم دارم ودارم برنامه ای مینویسم و کدی رو میخوام که برنامه جدیدم نذاره برنامه انبار اجرا بشه . میخوام مثلا وقتی بدهی انبار از 1میلیون تومان بیشتر شد برنامه انبار اجرا نشه تا زمانی که بدهی پرداخت بشه و و در قبال پرداخت من یه رمز بهش بدم که انو توی برنامه ی جدیدم وارد کنه و برنامه ی انبار رو فعال کنه.ممنونم راهنماییم کنین.
در واقع 2برنامه دارم یکی خود برنامه انبار و دیگری برنامه برای فعالسازی و غیر فعال کردن که با دریافت رمز برنامه انبار رو فعال میکنه.

سلام
برای ایجاد قفل نرم افزاری باید از شماره سریال یک یا چند سخت افزار کمک بگیرید!