۱۳-بهمن-۱۳۹۲, ۲۰:۱۷:۱۷
۱۳-بهمن-۱۳۹۲, ۲۰:۲۴:۱۵
(۱۳-بهمن-۱۳۹۲, ۲۰:۱۷:۱۷)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]اکثر بچه ها فکر کنم این مشکل رو داشتنمنم شبیه این مشکل رو داشتم...
حتی چند بار بخش گفتگو آزاد، اشاره کردم...
وقتی Connection closed by remote server مینوشت، فقط با شیلترفکن (هات spo t) باز میشد...(بدون مشکل!)
خود به خود هم بعدش درست میشد..(مثلا بعد 1 روز)
۱۳-بهمن-۱۳۹۲, ۲۰:۵۱:۴۵
قبلا این مشکل داشتم
یه بار به خود آقا هادی گفتم
چند بار هم به محمد گفتم
اینجا هم گذارش دادم
http://www.iranled.com/forum/thread-2063...#pid208293
ولی الان دیگه مشکلی ندارم
یه بار به خود آقا هادی گفتم
چند بار هم به محمد گفتم
اینجا هم گذارش دادم
http://www.iranled.com/forum/thread-2063...#pid208293
ولی الان دیگه مشکلی ندارم
۱۴-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۱۶:۳۸
روی بقیه سایتها چنین مشکلی ندارید؟!
من میگم مشکل از اینترنت هست نه سرور
اگه مشکل از سرور باشه باید همه چنین مشکلی رو داشته باشند؛ جتی اگه یک نفر مثل من چنین مشکلی نداشته باشه و چنین مشکلی هیچ وقت واسش پیش نیومده باشه یعنی سرور سالم هستش! یا به بیان خودمونی تر نمیشه که سرور فقط واسه یه افراد خاصی بیشتر اوقات مشکل دار باشه!
اگه مشکل از سرور باشه باید همه چنین مشکلی رو داشته باشند؛ جتی اگه یک نفر مثل من چنین مشکلی نداشته باشه و چنین مشکلی هیچ وقت واسش پیش نیومده باشه یعنی سرور سالم هستش! یا به بیان خودمونی تر نمیشه که سرور فقط واسه یه افراد خاصی بیشتر اوقات مشکل دار باشه!
۱۴-بهمن-۱۳۹۲, ۲۲:۲۱:۳۶
براي منم مشكل ندارهه.
۱۵-بهمن-۱۳۹۲, ۱۶:۲۳:۳۷
(۱۴-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۱۶:۳۸)babyy نوشته است: [ -> ]روی بقیه سایتها چنین مشکلی ندارید؟!
نه ، مشکل کار دقیقا همینجاست!
یکی از دوستان از یکی از شرکت های ایرانی توی اصفهان سرور گرفته بود ، جالبه که تو خود اصفهان سایت مربوطه باز می شد ولی مثلا توی تهران باز نمی شد بعضی وقتا
۱۵-بهمن-۱۳۹۲, ۱۶:۳۱:۲۹
(۱۵-بهمن-۱۳۹۲, ۱۶:۲۳:۳۷)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]نه ، مشکل کار دقیقا همینجاست!
یکی از دوستان از یکی از شرکت های ایرانی توی اصفهان سرور گرفته بود ، جالبه که تو خود اصفهان سایت مربوطه باز می شد ولی مثلا توی تهران باز نمی شد بعضی وقتا
الان حرفو منو تایید کردی دیگه؟!
۱۵-بهمن-۱۳۹۲, ۱۶:۳۶:۲۷
نه ، دقیقا رد کردم
البته نمی دونم ؛ من دو تا سایت هست که این مشکل رو باهاشون دارم... یکی همین سایت و دیگری هم که بماند...
یادت باشه ی بار توی تاپیک دیگه هم نوشته بودم که سایت باز نمی شد و نیاز به قند شکن و اینا داشت و این ارور رو می داد:
then conection has timeout
البته نمی دونم ؛ من دو تا سایت هست که این مشکل رو باهاشون دارم... یکی همین سایت و دیگری هم که بماند...
یادت باشه ی بار توی تاپیک دیگه هم نوشته بودم که سایت باز نمی شد و نیاز به قند شکن و اینا داشت و این ارور رو می داد:
then conection has timeout
۱۵-بهمن-۱۳۹۲, ۱۶:۴۱:۱۷
نقل قول: then conection has timeoutیعنی زمانی که میمونه سرور پاسخ بده به یر میاد
این در دو حالت پیش میاد
۱ - یا سرور جواب نمیده
۲ - یا اون بستهای که مرورگرت میفرسته اصلا به سرور نمیرسه!
حالت اول که رد میشه؛ چون نمیشه سرور به تو جواب نده و در همون لحطه به من و چندین نفر دیگه حواب بده
حالت دوم رد نمیشه؛ چون دیده شده که بعصی از ISP در بعضی زمانها قاطی میکنند و مسیر یابیشون قاط میزنه و . . بسته به مقصد نمیرسونند
۱۵-بهمن-۱۳۹۲, ۱۷:۰۴:۱۷
(۱۵-بهمن-۱۳۹۲, ۱۶:۴۱:۱۷)babyy نوشته است: [ -> ]نقل قول: then conection has timeoutیعنی زمانی که میمونه سرور پاسخ بده به یر میاد
این در دو حالت پیش میاد
۱ - یا سرور جواب نمیده
۲ - یا اون بستهای که مرورگرت میفرسته اصلا به سرور نمیرسه!
حالت اول که رد میشه؛ چون نمیشه سرور به تو جواب نده و در همون لحطه به من و چندین نفر دیگه حواب بده
حالت دوم رد نمیشه؛ چون دیده شده که بعصی از ISP در بعضی زمانها قاطی میکنند و مسیر یابیشون قاط میزنه و . . بسته به مقصد نمیرسونند
چرا حالت اول رد می شه؟ وقتی سرور خیلی سرش شلوغ باشه این اتفاق به نظر شما نمی افته؟پس چرا سایت هایی که خیلی پربازدید هستن خیلی وقتا برای یکسری باز نمی شن؟ یا مثلا همین سنجش وقت هایی که ثبت نام هست برای یکسری باز نمیشه علی الخصوص کسایی که سرعتشون پایین تره بقیه هست ، البته شاید این موضوع ربطی به بحث ما نداشته باشه ، ولی شما می گی سرور به من جواب نده ولی به تو جواب بده ، خب یکسری عوامل مثل همین سرعت و موقعیت نمی تونه تاثیر گذار باشه؟
اصلا شاید سرور داره پارتی بازی می کنه
اما مساله مهم در این جا این هست که اکثر مواقع که سایت مشکل داره خیلی ها این مشکل رو با هم تحربه کردن و موقعیت هاشون هم با هم فرق داشته!
فقط من نیومدم بگم که سایت باز نمی شه و خیلی های دیگه این مساله رو با هم مطرح کردن ، مگر میشه مثلا isp چندین نفر که اتفاقا هر کدوم توی ی شهر هستن یکدفعه با هم بریزه بهم؟
۱۶-بهمن-۱۳۹۲, ۱۴:۰۳:۴۱
(۱۵-بهمن-۱۳۹۲, ۱۷:۰۴:۱۷)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]یا مثلا همین سنجش وقت هایی که ثبت نام هست برای یکسری باز نمیشه علی الخصوص کسایی که سرعتشون پایین تره بقیه هست
علی خودت میفهمی چی داری میگی؟! چند چندی باخودت؟!
خب آخه فلان فلان شده من هم دارم میگم سرور مشکلی نداره؛ مشکل از نت شماست؛ تو هم که الان داری همینو میگی!!!!!
هادی و مسلم و .. بفیه بچه ها کرمانی؛ بالا غیرتن جنسای جدیدتون رو روی این بچه امتحان نکنید