۰۱-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۱۷:۲۵
۰۱-بهمن-۱۳۹۲, ۲۲:۰۷:۵۸
سلام
زیاد باهاشون کار کردیم به چنین چیزی برنخوردیم.
۰۲-بهمن-۱۳۹۲, ۱۴:۴۷:۳۷
(۰۱-بهمن-۱۳۹۲, ۲۲:۰۷:۵۸)Ambassador نوشته است: [ -> ]سلام
مواد نیمه هادی ومواد پیزو الکتریک کمی به تغییرات دما و ولتاژ یه کمی حساس بوده مثلا کریستال اسیلاتور فرکانس اش با گرم شدن مقدار کمی در حد چند هرتز به مگا هرتز افزایش می یابد.
اگه کریستال32768HZ فقط 1HZ افزایش یابد و مثلا32769HZ برسد هر روز86400 ثانیه است که اگه به32768 تقسیم کنیم 2/63 ثانیه در روز جلو می افتد و بلعکس .
در ضمن اگه ساعت کوارتز قرار بود تا این حد دقیق باشه ساعت اتمی برای اندازه گیری ساخته نمی شد تازه اون هم وقتی توی یک هواپیمای جت میزارن
و پرواز میکنه از مشابه خودش که روی زمین قرار داره کندتر کار میکنه.
خلاصه زمان و مکان نسبی بوده و تغییر در اجسام در یکدیگر اثر می گذارند.
۰۲-بهمن-۱۳۹۲, ۱۶:۵۶:۰۰
خلاصه تهش فکر نمی کنید 1 دقیقه در روز خیلی زیاده!!!
زندگی مختل میشه که!! همه ی اینا درست ولی بازم به نظر من 1 دقیقه خیلی هست!
۰۲-بهمن-۱۳۹۲, ۱۷:۲۳:۱۳
معمولا بخاطر مرغوب نبودن قطعات هست ، بويژه خود DS1307 و كريستال ساعت!
يه سري نكات هم گفتن كه بدنه ي كريستال رو روي PCB بخوابونيد و براش يه جا بذاريد و كامل لحيمش كنيد به بورد.
البته نبايد با حرارت پدرش رو در بياريد.
همونطور كه دوستمون گفت تكان هاي فيزيكي و حرارت هم روي فركانس اثر مستقيم دارهه.
اين موارد رو بتونيد كنترل كنيد ، احتمال گرفتن جواب بهتر هست. البته خود من فقط اين IC رو راه انداختم و انداختمش يه گوشه ، دقيق زمان نگرفتم ببينم خطا و ... اش چطورهه ...
يه سري نكات هم گفتن كه بدنه ي كريستال رو روي PCB بخوابونيد و براش يه جا بذاريد و كامل لحيمش كنيد به بورد.
البته نبايد با حرارت پدرش رو در بياريد.
همونطور كه دوستمون گفت تكان هاي فيزيكي و حرارت هم روي فركانس اثر مستقيم دارهه.
اين موارد رو بتونيد كنترل كنيد ، احتمال گرفتن جواب بهتر هست. البته خود من فقط اين IC رو راه انداختم و انداختمش يه گوشه ، دقيق زمان نگرفتم ببينم خطا و ... اش چطورهه ...
۰۳-بهمن-۱۳۹۲, ۱۴:۳۹:۴۹
(۰۲-بهمن-۱۳۹۲, ۱۶:۵۶:۰۰)behzady نوشته است: [ -> ]خلاصه تهش فکر نمی کنید 1 دقیقه در روز خیلی زیاده!!!ببین دوست عزیز اگه مطمئن هستی که هر روز 1 دقیقه عقب میمونه و با گرم شدن وسرد شدن محیط مثلا 0 تا 35 درجه سانتگراد چند ثانیه فرق نمی کنه در هر 24 ساعت 1 دقیقه رو با اصلاح برنامه میکرو کم کن وds1307 رو دوباره مقدار دهی کن یا میتونی اگه 60 ثانیه عفب میمونه 1440 دقیقه رو به 60 تقسیم کنی میاد 24 دقیقه میتونی 1 ثانیه به ازای هر 24 دقیقه اضافه کن تا تلرانس زمانی ات از 2 ثانیه زیادتر نشه
اگه از avr استفاده میکنی اگه از RTC داخلی هم استفاده کنی میتونی همین کار را انجام بدی فقط درصورت زیست شدن ناخواسته میکرو به مقدار RTC داخلی پیش فرضش برمیگردد.
۰۴-بهمن-۱۳۹۲, ۲۰:۰۵:۵۳
(۰۱-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۱۷:۲۵)EBKA نوشته است: [ -> ]سلام..سلام
این ای سی DS1307چرا روزی 1 دقیقه عقب میوفته؟؟
کرسیتال تعویض شده و ای سی DS از گونه ی مرغوب خریداری شده.. البته چند تا ای سی هم تست شده..
ممنون
خوب هستيد من اين مشكل رو داشتم ( جديدا 12 روزه دارم ميكرو كار ميكنم )
كريستال رو از چهره پاساژ عباسيان جمهوري خريده بودم بعد از كلي سر كار رفتن و تعويض كريستال ها ( همشون رو از همونجا گرفته بودم ) رفتم از يك جاي ديگه كريستال گرفتم و همچنين باطري ( باطري ولتاژ اش كمتر از 3.1 بود ) با تعويض كريستال از حالت استوانه اي به حالت كشيده ( يعني با كرستال جديده ) مشكل حل شد
توي 24 ساعت 45 ثانيه عقب مي افتاد.
اميدوارم كمك كنه
۰۴-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۳۱:۱۵
سلام
یه مدل کریستال کوچیک هست که کیفیت آنچنانی ندارن و با کوچکترین حرارت یا ضربه ای خراب میشن حتی خود ایکا هم تائید کرد، و یه مدل بزرگ. من با بعضی از کوچیکا مشکل داشتم که بعد از تعویضشون درست شد.
در کل به طرحی مدارهم بستگی داره.
البته با همکاری همشهری گرام هادی خان :-)
یه مدل کریستال کوچیک هست که کیفیت آنچنانی ندارن و با کوچکترین حرارت یا ضربه ای خراب میشن حتی خود ایکا هم تائید کرد، و یه مدل بزرگ. من با بعضی از کوچیکا مشکل داشتم که بعد از تعویضشون درست شد.
در کل به طرحی مدارهم بستگی داره.
البته با همکاری همشهری گرام هادی خان :-)