ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اشکال در ورود به دیتابیس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
من یه سورس دانلود کردم که بعد از اجرا نمیتونم از دیتابیس استفاده کنم یعنی هر بار که میخوام از اطلاعات اون استفاده کنم پیامی مثل این میده
کد:
A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)
دیتابیسم پسورد داره ولی یوزرنیم نداره
جدول ها و اطلاعاتشون رو هم با خود ویژوال استدیو میتونم ببینم
سلام دیتابیست را تچ کردی؟
(۰۲-بهمن-۱۳۹۲, ۱۸:۲۰:۴۱)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]سلام دیتابیست را تچ کردی؟

فکر کنم آره
دقیقا نمیدونم ولی از تولز کانکت تو دیتابیس دیتابیسمو به برنامه اضافه کردم...
همینه دیگه
هیچ کامنتی درمورد اتچ کردن دیتابیس پیدا نکردم

گاهی هم این پیامو میده
کد php:
ExecuteReader requires an open and available ConnectionThe connection's current state is closed. 
اگر ممکنه کانکشن استرینگت را بزار بعد هم از اتچ بودن مطئن شو...
(۰۲-بهمن-۱۳۹۲, ۱۹:۲۶:۳۴)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]اگر ممکنه کانکشن استرینگت را بزار بعد هم از اتچ بودن مطئن شو...

میشه یه مختصر اتچ کردنو توضیح بدید؟
اینم کانکشن
کد:
string strConnectionstring = @"Data Source=.;Initial Catalog=Karmandan;Integrated Security=True";
ببخشید نیاز به نصب خود SQL Server که نیست؟
server name شما هم Karmandan هست؟؟
کانکشنت را به این شکل در بیار
کد:
string strConnectionstring = @"Data Source=.;Initial Catalog=.;Integrated Security=True";
واسه اتچ کردن هم سرچ کن تو نت !
سرچ کردم چیزی پیدا نشد.همه کد هایی رو میزارند که هیچ کدوم ج نمیده
تورو خدا یکی کمکم کنه حد اقل لینک جایی رو بدید که برمو راهنماییم کنن
من سورس دان میکنم که ظاهرا باید همه چیزش آماده باشه ولی تا کار به دیتابیس میرسه ارر میده
اینم یه نمونش[attachment=10911]
مطئنی db اتچ شده؟ تو managment یا server explorer میتونی ببینی دیتابیس رو؟