Delphi بهتر است یا Visual C++؟
این سوال چند وقتیه من را گیج کرده و نمی توان تصمیم درست حسابی بگیرم
دوستان خواهشند کمکم کنید کدامیک از این 2 زبان بهتره؟ وکدامیک سختره؟
راستش من شنیدم که ویژوال سی خیلی سخته این طور هستش یا نه؟
من می خواهم یکی لز این دو زبان را به عنوان زبان همیشه گی ام انتخاب کنم مسعله یک عمر برنامه نویسیه کم کنیست پس باید درست تصمیم بگیرم حالا شما نظرات خود را بدهید که بدجور منتظرم
بستگي داره چه برنامه اي بنويسي در ضمن از لحاظ سادگيه كار دلفي بهتره اما از لحاظ سرعت و حجم برنامه ويژوال سي بهتره البته اگه بخواي با سي كار كني هيچ محدوديتي تو كارت وجود نداره و هر برنامه اي كه بخواي مي توني پياده كني
خوب گروه خون سي++ با دلفي - ويبي و ... فرق داره
به نظر من سي شارپ مي تونه انتخاب خوبي براي شما باشه. هم از دلفي بهتر هست و هم از ويبي( قدرتش بيشتره )
اما چون سي شارپ يك زبان جديد هست ممكنه كه در آموزش به مشكل بخوري در ضمن سي شارپ يك زبان بي هويت هستش
( كسي زباد باهاش آشنايي نداره )
سلام!
شما كه مي خواي يه زبان رو براي خودت انتخاب كني اينقدر كلي زبانها رو با هم مقايسه نكن!
هر زبان ضعف ها و برتري هاي خودش رو داره. شما اول تكليف خودتو روشن كن كه مي خواي
چه نوع برنامه نويسي بكني. بعد باتوجه به هدفت (با توجه به هدفت!) ببين كدوم زبان بيشتر به دردت مي خوره.
شما اگر با يك از زبانهاي برنامه نويسي را ياد بگيرد كا كردن با ساير زبانها نيز مي توانيد برنامه بنويسيد چون تقريبا نحوه كا همه آنها تقريبا يكي است (چه تحت داس باشد چه تحت ويندوز) اصل اين است بدانيد شما از برنامه چه مي خواهيد
عزيزه من اگه پايه برنامه نويسي سي رو نداري برو دلفي رو ياد بگير ! خلاص :?
به نظر من چند زبانه سازی از همه بهتره .
مثلا من تو پردازش تصویر dll هام با c++میسازم ودر vb از آنها استفاده میکنم.
هر زبانی را برای کار خاصی طراحی کردند.
ولی به نظر من از همه بهتره C++ است.