ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نياز به برنامه Nima Lsass و Nima Dcom
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
آقا آرمان طریقه شل گرفتن از کامپیوتر و آپلود کردن فایل روی کامپیوتر قربانی رو بلد هستم آقا کسری هم که آموزشش رو گذاشتن.ولی بعد از اینکه شل گرفتم دیگه بلد نیستم کارت اینترنتش رو هک کنم.

کسری خان خب اگه تروجان روی کامپیوترش کپی کنم که همون موقع یوزر و پسوردش برام ارسال نمیشه.باید یه بار دیسکانکت بشه و بعد دوباره کانکت بشه تا یوزر و پسورد برام ارسال بشه.که اون موقع معلوم نیست کی دوباره کانکت بشه و بازم معلوم نیست که من کی کانکت بشم و یوزر و پسوردش رو گیر بیارم و بازم معلوم نیست که چیزی از کارت باقی مونده باشه یا نه و ...
ولی برنامه نیما همون موقع که به کامپیوتر قربانی متصل میشه یوزر و پسورد و شماره تلفن قربانی رو توی یه تکست کپی می کنه و این قابلیت رو داره که کامپیوترش رو ریستارت کنه که من بتونم از کارتش استفاده کنم و همچنین میتونه کاری کنه که هر وقت قربانی به اینترنت متصل شد بعد از 3 ثانیه دیسکانکت بشه.یعنی یه جورایی میشه از تمام کارت استفاده کرد.حالا به نظر خودت کدوم راه بهتره؟
بابا برو سي دي ترفند رو بخر خودتو راحت كن !‌Amaze
اين دو برنامه بدون سي دي اجرا نميشن !‌ :wink:
اجراش مي كنم.حالا ببين كي گفتم Biggrin Amaze
اين ارور رو ميده !‌

[تصویر:  nimadcom.jpg]
واسه هك كردن كارت اينترنت از برنامه اي كه نوشتم استفاده كن (DPS 1.0)
www.jeyjey.blogfa.com
veyskarami نوشته است:واسه هك كردن كارت اينترنت از برنامه اي كه نوشتم استفاده كن (DPS 1.0)
www.jeyjey.blogfa.com
Amaze الان اين چه ربطي داشت آخه عزيز
نميخاد با فايل پسورد بزنه كه
ميخاد با باگ ويندوز بدون فايل بزنه :wink:
البته با اين هم ميشه ولي بايد تي اف تي پي استاد كنه
آقا کسری درسته بدن سی دی اگه اجرا کنی اون پیغام رو میده.ولی من فکر کردم که اگر یه سی دی با نام همون سی دی آشیانه درست کنم (یعنی رایت کنم) و برنامه ها رو هم در همون Path که در سی دی ترفند قرار داره بگذارم، پس دیگه نباید اشکالی پیش بیاد و من می تونم از روی سی دی که خودم رایت کردم اون برنامه ها رو اجرا کنم.فکر کنم در این صورت مشکل دیگه ای نداشته باشه.نظرتون چیه؟Amaze :wink:
نقل قول: آقا کسری درسته بدن سی دی اگه اجرا کنی اون پیغام رو میده.ولی من فکر کردم که اگر یه سی دی با نام همون سی دی آشیانه درست کنم (یعنی رایت کنم) و برنامه ها رو هم در همون Path که در سی دی ترفند قرار داره بگذارم، پس دیگه نباید اشکالی پیش بیاد و من می تونم از روی سی دی که خودم رایت کردم اون برنامه ها رو اجرا کنم.فکر کنم در این صورت مشکل دیگه ای نداشته باشه.نظرتون چیه؟
فكر خوبيه ! ‌به امتحانش ما ارزه !‌
Nima lsass:
کد:
CD DRIVE:\fscommand\Nima lsass\
Nima dcom :
کد:
CD DRIVE:\fscommand\Nima Dcom\nima dcom xp\
:wink:
كسري جان اسم سي دي Tarfand هست؟ اسم سی دی رو دقیق به همراه حروف بزرگ و کوچک بنویس برام.ممنون میشم
اگه فايلهاي nimadcom vd nima lsass رو داري رو كن . بده تا كركش كنيم
adaneshjoo@yahoo
کد:
TARFAND #1

:wink:
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5