ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نياز به برنامه Nima Lsass و Nima Dcom
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
می خواستم اگه کسی برنامه Nima Lsass و Nima Dcom رو داره برام آپلود کنه و لینک دانلودش رو به من بده.خیلی نیاز دارم. متشکر میشم
بايد بري سي ديش رو بخري اسم سيديشم آشيانه هستش البته يكي از اينا (دقيقا يادم نيست) فقط از روي سي دي خودش اجرا ميشه
آقاي ويسكرمي اون راهی که شما گفتید رو می دونستم.ولی حالا برای دو تا برنامه باید 4000 تومان پول بدم سی دی ترفند آشیانه رو بخرم.من فقط به این دو تا نیاز دارم.یکیش هم کافیه.حالا بالاخره کسی این برنامه ها رو داره یا نه؟
اتفاقا من هم دنباله اين برنامه ها بودم و يه برنامه پيدا كردم كه كار nimadcom رو انجام ميده و مي توني بدون ارسال فايل به سيستم 32 طرف وارد شي
اگه خواستي ايميل بزن يا پيغام بزار تا بفرستمش
adaneshjoo[@]yahoo[dot]com
آقای دانشجو اگه برام بفرستید خیلی ممنون میشم.ایمیل من:
Shamsoft2006@yahoo.com

راستی این برنامه مثل Nima Dcom خودش از قبل چند تا دستور رو ساده کرده یا نه؟
مثلا توی برنامه Nima Dcom برای اینکه یوزر و پسورد طرف رو گیر بیاری فقط کافیه که بنویسی 1!
اگه این برنامه مثل این دستورها رو هم داره لطف کنید دستورها رو هم برام بنویسید البته دستور برای گرفتن یوزر و پسورد رو بدونید دیگه کافیه.(چه پر رو)
Amaze
كسي اين برنامه ها رو نداره؟
لازم دارم :roll: :cry:
بابا نيما كه كاري نكرده ! 8O با همون Dcom میتونی این کار رو بکنی ! اونم تو این برنامه هاش از همین دو اکسپلویت استفاده کرده :
Dcom , Lsass or kaht
:wink:
مشكل اينجاست كه من با دستورات داس آشنايي ندارم و بعد از اينكه تونستم شل بگيرم ديگه كاري نمي تونم بكنم.ولي برنامه هاي نيما چند تا دستور به درد بخور رو كوتاه كرده تا به راحتي بشه ازش استفاده كرد.
حالا ديگه برنامه رو به من ميديد يا نه؟
امروز كه سايت آشيانه ارور ميده !‌
اگه بالا اومد واست يه سرچ مي زنم !‌ :wink:
اين جور برنامه ها رو بايد توي ashiyane.net پيدا كنيد كه اونم بايد از قبل عضو شده باشي و عضو شدن در اون پولي هست.پس اگه عضو هستيد يا علي
shamsoft نوشته است:اين جور برنامه ها رو بايد توي ashiyane.net پيدا كنيد كه اونم بايد از قبل عضو شده باشي و عضو شدن در اون پولي هست.پس اگه عضو هستيد يا علي
تو ashiyane.net هم گشتم نبود !‌ :wink:
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5