ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در پرداخت آنلاین با جهان پی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
من یه سایت فروشگاهی با php خودم نوشتم میخواستم به درگاه بانکی وصلش کنم
حتما میخوام از جهان پی استفاده کنم
jahanpay.com

من در سایت جهان پی ثبت نام کردم و مدارک مورد نیاز + شماره حساب همه چی دادم حسابم فعال شده و Api گرفتم

اما موندم که چطوری باید به سایتم وصلش کنم
باید به وب سرویس وصل شم تا پرداخت انجام شه بعد چک کنم که اگه پرداخت شد یه پیام به کاربر بده که پرداخت تائید شد

خودش یه نمونه کد گذاشته واسه اتصال به وب سرویس با php اما کمی گیج شدم نمیدونم از کجاش شروع کنم

اینم لینک نمونه کدش :
http://jahanpay.com/pages/help

من تو لینک بالا قسمت:
نمونه اتصال به درگاه پرداخت با استفاده از وب سرویس جایگزین PHP
رو دانلود کردم درسته؟ همین باید دانلود کنم ؟ میشه کمک کنید گیج شدم
کاربر وارد سایت شما میشه؛ محصول شماره ۱ رو سفارش میده به قیمت ۱۰۰ تومن؛ این کارها باید انجام بشه

۱ - یه شماره سفارش به این سفارشی که کاربر داده میدید‌ (مثلا سفارش شماره ۷)
۲ - باید به سایت جهان‌پای یه درخواست ارسال کنید (قیمتی که کاربر باید واریز کنه - شماره‌ سفارش و .. .و یک ادرس بازگشت به سایتتون)
۳ - کاربر یا پولشو پرداخت میکنه یا نمیکنه (این به شما مربوط نیست - خود سایت چهان این مورد رو پوشش میده)
۴ - بعد اینکه مرحله سوم تمام شد؛ کاربر به صفحه‌ای میره گه توی مرحله دوم به سایت جهان‌پای معرفی کرده بودید و یکسری پارامتر ها رو هم میفرسته؛ یکی از اون پارامتر ها همون شماره سفارش هست
۵ - شما توسط اطللعات مرحله ۴ ؛ دوباره به سایت جهان‌پای متصل میشید که ببینید پرداخت درست انحام شده یا نه

-------
من اون کد SoapClient رو دانلود کردم؛ پارامتر‌هایی که گفتم قاببل تشخیصه؛ فقط یکم احتیاج به ادیت دارند..

شما SoapClient رو دانلود کنید؛
فایل verify یکجا آپلود کنید و کدهای مورد نیازتون رو اضافه کنید بهش
فایل request رو بنا به نیازتون تغییر بدید‌ (شمار هرسفارش و ادرس فایل verify رو باید تغییر بدید)
به نظر من از این استفاده نکن!
من واسه سایتم ازش استفاده کردم نزدیک24درصد کم میکرد ارزش نداره!سایتهای مشابه بهتر از این هست
(۰۵-بهمن-۱۳۹۲, ۲۳:۳۰:۱۱)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]نزدیک24درصد کم میکرد
چی؟ 24% یا 2.4%؟
پارسپال که 1% بیشتر نیست
آقای babyy ممنون از توضیحات کامل اون فایل که گفتین دانلود کردم
اما هنوز تو کف یه چیزم چرا تگ php تو این فایل ها نمیبنده جهان پی !!!!
منظورشون این بود که باید خودتون هم کد اضافه کنید دیگه!
یعنی اون کد ها کامل نیستند و باید خودتون تغییراتی بدید
الان یه چیزی دیدم تو فایل verify.php برای مثال کابر محصولی با قیمت 200 تومان میخواد بگیره قیمت محصول میدیم به فایل request.php و به متغیر $amount حالا کار پرداخت انجام داده میشه بر میگرده به آدرس بازگشتی برای تائید پرداخت یعنی فایل verify.php حالا تو این فایل از ما $amount محصولی که کاربر پرداخت کرده رو میخواد ما مقدار $amount از کجا بیاریم!!!!
نباید get کنیم از جایی ؟!!!
اینجا شماره سفارش رو بهتون میده
کد php:
$orderId = (int) $_GET["order_id"]; 

شما میرید میبینید این شماره سفارش چقدر هزینه داشته؛ و بعد $amount رو بدست میارید
(۰۶-بهمن-۱۳۹۲, ۱۰:۳۴:۳۴)lord_viper نوشته است: [ -> ]
(۰۵-بهمن-۱۳۹۲, ۲۳:۳۰:۱۱)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]نزدیک24درصد کم میکرد
چی؟ 24% یا 2.4%؟
پارسپال که 1% بیشتر نیست

من برای تست ده هزار تومن زدم یه چیزی حدود7600به دست خودم رسید چند در صد میشه؟Biggrin