سلام به دوستان. می خوام یک پرینتر رو داخل شبکه شییر کنم،اون تنظیمات رو انجام میدم یعنی: میرم و تیک مربوط به اینکه می خوام پرینتر رو شییر کنم میزارم و بعد هم داخل کنترل پنل یه کامپیوتر دیگه از قسمت add printer سرچ میکنه اما پرینتر رو پیدا نمیکنه! باید چکار کنم؟
(۰۷-بهمن-۱۳۹۲, ۱۵:۳۲:۵۲)Ambassador نوشته است: [ -> ]سلام به دوستان. می خوام یک پرینتر رو داخل شبکه شییر کنم،اون تنظیمات رو انجام میدم یعنی: میرم و تیک مربوط به اینکه می خوام پرینتر رو شییر کنم میزارم و بعد هم داخل کنترل پنل یه کامپیوتر دیگه از قسمت add printer سرچ میکنه اما پرینتر رو پیدا نمیکنه! باید چکار کنم؟
سلام
اول باید مطمعن بشی که سیستم ها درست باهم شبکه شدن
بعد درایور پرینتر و رو هردوتا سیستم نصب کن تست بزن ببین جواب میده
(۰۷-بهمن-۱۳۹۲, ۱۶:۴۶:۴۰)r0b0 نوشته است: [ -> ] (۰۷-بهمن-۱۳۹۲, ۱۵:۳۲:۵۲)Ambassador نوشته است: [ -> ]سلام به دوستان. می خوام یک پرینتر رو داخل شبکه شییر کنم،اون تنظیمات رو انجام میدم یعنی: میرم و تیک مربوط به اینکه می خوام پرینتر رو شییر کنم میزارم و بعد هم داخل کنترل پنل یه کامپیوتر دیگه از قسمت add printer سرچ میکنه اما پرینتر رو پیدا نمیکنه! باید چکار کنم؟
سلام
اول باید مطمعن بشی که سیستم ها درست باهم شبکه شدن
بعد درایور پرینتر و رو هردوتا سیستم نصب کن تست بزن ببین جواب میده
سپاس
خب وقتی همه کامپیوترا اینترنت دارن یعنی شبکه هم هستن دیگه درسته ؟
من بخوام روی اون کامپیوتری که پرینتر بهش وصل نیست درایور نصب کنم نمیشه چون وسط کار میگه لطفاً پرینتر رو به کامپیوتر وصل کنید...
(۰۷-بهمن-۱۳۹۲, ۱۷:۰۴:۱۰)Ambassador نوشته است: [ -> ]خب وقتی همه کامپیوترا اینترنت دارن یعنی شبکه هم هستن دیگه درسته ؟
چطور سیستم ها به اینترنت وصل شدن؟
همگی به سرور اصلی وصل شدن یا هرکدوم اینترنت مجزا دارن؟
(۰۷-بهمن-۱۳۹۲, ۱۷:۰۴:۱۰)Ambassador نوشته است: [ -> ]من بخوام روی اون کامپیوتری که پرینتر بهش وصل نیست درایور نصب کنم نمیشه چون وسط کار میگه لطفاً پرینتر رو به کامپیوتر وصل کنید...
خب مشکلش چیه؟نمیتونی پرینتر و بهش وصل کنی؟
درایور نصب نباشه که سیستم پرینتر رو نمیشناسه
(۰۷-بهمن-۱۳۹۲, ۱۸:۲۳:۱۹)r0b0 نوشته است: [ -> ]چطور سیستم ها به اینترنت وصل شدن؟
همگی به سرور اصلی وصل شدن یا هرکدوم اینترنت مجزا دارن؟
خب مشکلش چیه؟نمیتونی پرینتر و بهش وصل کنی؟
درایور نصب نباشه که سیستم پرینتر رو نمیشناسه
ممنون از محمد جان...
سیستما همشون با سوئیچ بهم وصل شدن.
یعنی مثلاً وقتی می خوایم یه پرینتر رو بین دو تا کامپیوتر شییر کنم باید پرینتر رو به هر دوتا وصل کنم و نصب کنیم؟! فکر نکنم این کار نیاز باشه.اصولاً باید روی یکی نصب کنیم و بعد از شییر کردن اون یکی کامپیوتر هم میتونه از پرینتر استفاده کنه.
(۰۸-بهمن-۱۳۹۲, ۰۰:۳۰:۰۱)Ambassador نوشته است: [ -> ]یعنی مثلاً وقتی می خوایم یه پرینتر رو بین دو تا کامپیوتر شییر کنم باید پرینتر رو به هر دوتا وصل کنم و نصب کنیم؟! فکر نکنم این کار نیاز باشه.اصولاً باید روی یکی نصب کنیم و بعد از شییر کردن اون یکی کامپیوتر هم میتونه از پرینتر استفاده کنه.
ببین وقتی شما میخوای یه فایل رو پرینت بگیری واست یه صفحه میاره مربوط به مشخصات پرینتر یا پرینترهایی که رو سیستمت نصب شده و شما هرکدوم و خواستی انتخاب میکنی و فایل و پرینت میگیری
حالا اگه اون پرینتر به سیستم معرفی نشده باشه، اطلاعات مربوط رو براش نمیاره
من که نظرم اینه باید درایور و رو دوتاشون نصب کنی
احتیاج به نصب درایور پرینتر نیست
وقتی شبکه میشه بر اساس یه استانداری اطلاعات به کامپیوتری که روش پرونتر نصبه میره و اونحا که درایورش نصبه و پرینت گرفته میشه