ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راهنمایی نهایی در خرید لپ تاپ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
من از بین لپ تاپ های فوجیتسو و لنوو دو مدل رو انتخاب کردم با مشخصاتی که مذکور
cpu i3
ram 4
hdd 320-500
تو لنوو g500 که 14 اینچی با گرافیک 2gig gforce قیمتش 148000 تومن
و g400s که 14 اینچی با گرافیک 2gig gforce قیمتش 146000 تومن
15 اینچش با گرافیک اینتل 136000 با گرافیک radeon 1410000

فوجیتسو مدل c510 با گرافیک اینتل 1510000

حالا موندم فوجیتسو که آلمانی هستش رو بگیرم بعد میگم نکنه اگر واسش مشکلی پیش بیاد تو ایران قطعه سخت و گرون پیدا شه
یا g500 14 اینچی رو با گرافیک 2 بگیرم
خودم بیشتر 14 اینچی تو نظرم هست
و کار گرافیکی خاصی هم انجام نمیدم خلاصه گیر کردم

حال فوجیتسو که المانی هست رو بگیرم با اختلاف قیمت 50 تومن با لنوو و گرافیک کمتر تو 14 اینچی (از خدمات پس از فروش فوجیتسو میترسم )
یا لنوو 15 اینچی که 141000 رو بگیرم با 100 تومن اختلاف قیمت ؟
اختلاف قیمتش مهم نیست میخوام ببینم خدمات پس از فروش فوجیتسو و المانی بودنش میچربه به لنوو با گرافیک 2 gig یا نه؟
لنوو رو بگیر
منم دیروز لب تابم سوخ از دیروز دنبال لب تابم.
این لب تابی که بهت پیشنهاد میدم 500 گرون تر اما به نظر خودم خیلی عالیه.
به نظر من نسبت به قیمتش خیلی توپه.
http://www.digikala.com/Product/DKP-2421...D8%B3-X450
یه نگاهی بهش ینداز شاید خوشت آمد.
اونی که سی پی یو core i3 داره نخر ، چون الان جزو ضعیف ترین هست تقریبا توی خانواده اینتل ...(گرچه از پنتیوم ها قوی تره)

لنوو هم که خیی ها ازش راضی هستن ، کلا از همین مارک های موجود توی بازار استفاده کنید منتها حواستون باشه سی پی یو رو بالا بردارید چون احتمال ارتقا سی پی یو لب تاب پایین هست.توی قطعات فقط رم رو میشه به راحتی ارتقا داد و توی ارتقا بقیه قطعات به مشکل بر می خورید پس موقع خرید حواستون به این مورد باشه...
ممنون از شما دوستان گل
من به دلایلی میخوام 3 هسته ای بگیرم
از لنوو یکمی بد شنیدم !
امروز هم رفتم پاساژ پایتخت دنبال فوجیتسو که موجود نبود
تو مدل دل 5110 سه هسته ای گیر اورد منتها رمش 6 هست و قیمتش 1.600 ماکسیمم رمی که تو برنامه های خفن لازمه با cpu سه هسته ای نهایتا 4 هست
ومن میگم 2 گیگ رم بی خودی و بی استفاده هست (اصلاح کنید، من این طور تصور میکنم ) حالا به نظر شما این مدل چه طوره ؟
به نظر شما 5110 سه هسته ای با رم 4 تو بازار گیر میاد که 200 تومن بیخودی هزینه نکنم ؟
ممنون از پاسخ های قبل