ايران ويج

نسخه‌ی کامل: قسمت اول از مجموعه مقالات بانكهاي اطلاعاتي
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
از آنجا كه خوب ميدانم دوستان هر وقت مي آيند تو سايت شيش دونگ حواسشون به بخش مقالات هم هست لذا مجبورم در اينجا اعلام كنم كه قسمت اول از مجموعه آموزشي بانكهاي اطلاعاتي در بخش مقالات ارسال شد . لذا دوستاني كه علاقمند هستند لطفا بروند و مطالعه فرمايند و در صورتي كه هر مشكل يا حرفي در مورد اين مقاله دارند در همين تاپيك مطرح كنند
با تشكر علي 110
عجب استقبال پر شوري !!!!!
خوب حداقل من يكي ديگه پيش وجدانم سر بلند هستم .
بايد به اطلاع برسانم كه ادامه مقالات بانكهاي اطلاعاتي تعطيل شد و ديگه مطلبي ارسال نخواهم كرد . وقتي هيچ كس نيست كه علاقه اي به اين مطلب داشته باشد مگر من وقتم را از سر راه آورده ام كه چند روز را صرف تحقيق و تايپ هر قسمت از اين مقالات كنم . براي كي ؟ براي خودم .
فقط ميتونم بگم متاسفم ! حتي بابت اون 6 ساعت وقتي كه گذاشتم تا قسمت اول را آماده كنم هم متاسفم . البته همان وقت كه اطلاع دادم قصد اين كار را دارم از استقبال پر شور شما بايد ميفهميدم كه اين راه به تركستان است و وقت هدر دادن اما گفتم شايد هيچكس اين تاپيك را نديده و شروع كردم و الان ميفهمم عجب استباهي كردم و چه احتمال مزخرفي دادم .
موفق باشيد
سلام !
بابا من بيچاره همين ديروز امتحانام تموم شد به خدا ! :cry: ( تازه مال بعضي ها هم يه هفته ست كه شروع شده !! ) من فقط در همين حد كه بيام سوال هاي بچه ها رو جواب بدم و آف هامو چك كنم وقت داشتم ! :cry:
من اين تاپيك رو ديدم، رفتم تو بخش مقالات ، مقاله شما رو سيو كردم اومدم بيرون ! همين حتي نخوندمش هنوز ! علت اينكه استقبال نشد ، فكر كنم اين باشه كه بچه ها موقع امتحاناتشون هست ( چه محصل ها ، چه دانشجو ها ) .
من به نيابت از همه از شما معذرت مي خوام ، ببخشيد .:oops:
تو رو خدا ادامه بده ! بابا كلي آدم اينجا هست كه به اين اطلاعات نياز داره ، يكيش خود من .
خلاصه يه تجديد نظر بكن ، احتمال قوي مال امتحانات هست ...
آقا ما كه خيلي استفاده كرديم
به سوالاي ما هم جواب بدين كه ديگه هيچي
آقا علي خيلي آقايي

امير راست ميگه فصل امتحاناست .... من خودم هم امتحانا داره داغونم ميكنه ....

من كه از منتظران درجه اول مقالاتت بودم چون ميخوام بشينم ديتابيس رو اصولي ياد بگيرم

هر زحمتي هم كه ميكشي برون كه مفيده و امروز استقبال نشد فردا كار يه بنده خدايي مثل من رو راه ميندازه

پس من كه به سهم خودم از زحماتت متشكرم .... :kiss:

ايشالا اگه امتحانا تموم بشه اشكالاتم رو ازت ميپرسم كه مرد شماره يك ديتابيس سايت خودتي :arrow:

باز هم ممنونم :wink:
راستش من كلي شرمنده ام . ببخشيد .
آخه ترو خدا به تاريخهايي كه پست زدم نگاه كنيد . ميبينيد بين هر كدام چند روز فاصله است
در ضمن هر زمان كه پست تازه ميزدم كلي كاربر عضو آنلاين بودند كه توقع ميرفت حداقل يكي يه نظري بده مخصوصا كه در بين آنها كساني بودند بارها و بارها سوال بانكي كرده بودند و با ايميل درخواست آموزش كرده بودند . منم براي همين اينقدر عصبي شدم . كه بابا اين همه ايميل زديد ما هم بر حسب وظيفه گفتيم چشم ! خوب حالا كه شروع كردم يكيتون يه چيزي بگه ديگه ! اما هيچ خبري نشد كه نشد .
به هر حال بازم شرمنده .
منتظر قسمت دوم باشيد البته بعد از امتحاناتتون .
راستي من خيلي دوست دارم نظرتون رو در رابطه با نوع نگارش قسمت اول بدونم .
اگر خيلي سادس و بايد سطحش بالاتر بياد بگيد و اگر هم همينطوري قابل فهمتر و بهتره بازم بگيد . اين مطلب براي من خيلي مهمه چون اينقدر ساده نوشتن يك مقاله خيلي سخته مخصوصا در مباحث بعدي اگر بخوام همينطوري بگم قطعا جدم مياد جلو چشام ! ميدونيد پيدا كردن معادل عاميانه و ساده براي خيلي از عبارات واقعا مشكله ضمن آنكه اگر بخواهي مثالهاي قابل فهم و خيلي ساده بزني مجبور ميشي تمام و كمال جزييات رو بگي كه اين هم كمي كار را سخت ميكنه .البته خوب ميدونم كه اين نوع نگارش بزرگترين مزيتش قابل استفاده بودنش براي همه و همه است . به هر حال خوشحال ميشم نظراتتون را مطرح كنيد . تا بعد از اتمام امتحانات همه شما عزيزان منتظر ميمونم .
قربان شما علي 110
آقا علي ممنون !‌ من كه نتونستم مقاله رو ببينم !‌آخه سايت قاط زده !‌‌ Amaze خيلي از چيز ها از از كار افتادن !‌
اما بازم جاي تشكر داره كه زحمت كشيديد !‌ ادامه بده ! :wink:
يكشنبه امتحانات من هم تموم ميشه !‌ اگه سايت درست شده بود مي خونم !‌ :wink:
کارت را ادامه بده جیـــــــــــــــــــــگر
عالي بود دستت درست
البته اگه زود تر بري سراغ مطالب اصلي بخصوص Oracle موضوع حتما خيلي جالب تر هم خواهد شد Biggrin
سلام!
علي آقا شرمنده. هم براي يه كنكور خفن دارم ميخونم(خفن و نا عادلانه!). هم پروژه پايان دوره رو بايد تموم كنم. بخش اول خيلي خوب بود.
منتظر بخش دوم هستيم.

سيد محسن